Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 latka ciągle ryczy!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 5 letnia córkę, na którą już nie mam siły. O wszystko ciągle płacze. Jak roczne dziecko. W przedszkolu jest idealnie. W domu przewróci się to ryczy, młodszy brat jej coś zabierze to ryczy. Coś jej spadnie to ryczy. Ja już nie wiem jak mam z nią rozmawiać.

Gość gość
Masz w domu typową beksa lalę! Musisz się z tym pogodzić, im szybciej, tym lepiej!

Gość gość
Masz w domu typową beksa lalę! Musisz się z tym pogodzić, im szybciej, tym lepiej! X Jak mam się pogodzić z wyjcem? Gdzieś idziemy ona też ryczy, w sklepie coś pójdzie nie po jej myśli to też ryczy. Nieeeeeee Przecież to jakaś masakra.

Gość gość
Masz się z tym pogodzić i basta! Żadnych wymówek!

Gość gość
Pewnie czuje się odsunięta, bo ma młodsze rodzeństwo i pewnie w ten sposób chce zwrócić uwagę na siebie. Widzisz że na ryki młodszego reagujesz, więc próbuje i ona. Widać uważasz że 5 latka to już "dorosła" osoba i nie należy jej czasu poświęcać. Współczuję córce, bo pewnie myśli, że już jej w ogóle nie kochacie zajmując się tylko młodszym..

Gość gość
Pomyśl, że jest to krzyż, który zesłał na Ciębie nasz Pan Jezus Chrystus, aby sprawdzić siłę Twojej wiary i Twojego człowieczeństwa. Jak zdasz egzamin to czeka Cię nagroda w niebie, czyli życie wieczne, jak nie zdasz to pójdziesz do piekła. Proste jak budowa cepa!

Gość gość
wpieprz w dupę kilka razy i od razu zamknie mordę

Gość gość
Może dziecko kumuluje w sobie jakieś emocje z przedszkola.W domu jest swoboda i wszystko puszcza.

Gość gość
Dziecko to barometr emocji rodziców. Przyjrzyj się sobie najpierw i zastanów się szczerze co córka Ci pokazuje. Może jesteś nerwowa ostatnio? Może szybko się denerwujesz i wybuchasz? W pracy coś się dzieje? Jak znajdziesz, to podziękuj dziecku, może być podczas jej snu :)

Gość gość
Jezus patrzy na twoje poczynania i pewnie teraz zleca Lucyferowi gotowanie smoły w kotle w oczekiwaniu na twoje grzeszne 4 litery!