Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrocławianka20

Co mysli dojrzały facet o młodej dziewczynie?

Polecane posty

Gość Wrocławianka20

Czesc dziewczyny :) pisze do was z pytaniem takim jak w tytule wątku. Co myśli facet kolo 40 o dziewczynie troche po 20stce? Czy patrzy na nia jak na kobietę, czy raczej opiekuńczo jak na córkę? Nie ukrywam, ze pytam ze względu na to ze w moim zyciu pojawił sie facet, ktory totalnie zawrócił mi w głowie, a ja mam obawy, ze moze mnie traktować jak totalne dziecko... nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale jestem modelka, mam ogromne powodzenie u mężczyzn. I zastanawia mnie w jaki sposób on mzoe o mnie myślec

Gość gość
Mi się taki związek udał

Gość gość
40to nie stary dziad by 20patrzeć jak na dziecko :) Zresztą nawet i 60 latek by taką wyrwał, jakby się dało oczywiście. Powodzenia, bierz się za niego :)

Gość gość
Tylko co na to jego żona?

Gość gość
Juz ponad rok spotykam sie bardzo czesto z facetem o 18 lat starszym odemnie i nie mysle go zostawiac dla mlodszego, moj kochany zna kobiete dokladnie i wie co kobieta potrzebuje, bez proszenia dostaje zawsze to na co mam ochote.

Gość gość
to że chce wyrwać to możliwe ale to nie znaczy, że chce poważnego związku albo że w takim będzie traktował Cię poważnie

Gość gość
Pytanie co to znaczy traktować poważnie? Kobieta po 20 to już w pełni dojrzała kobieta, czego nie można powiedzieć o chłopakach 20letnich że to mężczyźni.

Gość Wrocławianka20
Pozna tym zauważyłam ze dosc intensywnie mi sie przyglądał... nie mowię tu narazie o zwiazku, po prostu sie zastanawiam czy on byłby wstanie patrzeć na mnie w „ten” sposób

Gość gość
Co to jest "ten" sposób? Sex? Owszem może

Gość gość
Ten sposób? Jak na potencjalna partnerkę? Tak może :)

Gość gość
nie, zależy jaka mam młodszą siostrę i wiem, że w wieku 20 lat nie jest się w pełni dojrzałym człowiekiem (obecnie jest już starsza)

Gość Wrocławianka20
W „ten” sposób, czyli jak na kobietę a nie dziewczyneczke :)

Gość gość
13.57 Kobieta po 20 pisałam. I masz zburzony obraz bo jesteś jej bratem. Patrzysz na nią jak na siostrę przez pryzmat wspólnych dziecięcych lat a nie jak na kobietę :)

Gość gość
Co mysli? O, taka dziewczynka, fajna zgrabna, ale nie dla mnie. Nie ten przedzial wiekowy. Jak bardzo chce kolezanka moze byc. Z reguly tak mlode osoby nawet sie nie przywitaja, tak maja wyrabane na starszych i to bardzo duzo starszych.

Gość gość
Patrzę na nią jak na osobę, która kształtuje się dopiero emocjonalnie, ale myśli, że już jest dojrzała, odpowiedzialna i dorosła.

Gość gość
W dodatku nie wie czego oczekiwać w związku i gdzie stawiać granice. I może godzić się na rzeczy nieakceptowalne. Oraz czego tak naprawdę oczekiwać od związku. Na czym ma polegać i do czego zmierzać.

Gość gość
Tak, jest w stanie tak patrzeć. Ale jak mówię, w tym wieku taka różnica wieku (z wiekiem różnice się zacierają) stwarza możliwość, że to nie będzie dobry związek. Nie ma reguły, ale można po prostu zostać wykorzystanym albo potraktowanym jako ktoś łatwy do ukształtowania. Jak masz 25 lat i więcej - proszę bardzo.

Gość gość
Co jest niby akceptowalne? Piszecie durnoty. Ile mieliście niby lat jak sami się żeniliscie? Większość z was na pewno po 20. Ba! Kobiety to i nawet przed

Gość gość
Zerwij z tym staruchem i poszukaj chłopaka w swoim wieku.

Gość gość
Kobieta po 20 to jeszcze dziecko :)

Gość gość
Też kobiety dojrzewają do 30 roku życia

Gość gość
A całe pokolenia przed 20 się pobierały i dzieci rodziły :D Głupoty gadacie z tą 30…po 25roku życia człowiek się starzeje już.

Gość gość
Róbta co chceta. Teraz ludzie żenią się, wychodzą za mąż o wiele później. Poza tym wtedy, gdy żenili się głównie z równolatkami. :)

Gość gość
Kiedyś z równolatkami? To chyba że dla ciebie kiedyś to 10lat temu :o

Gość gość
30 lat temu kto dzis bierze slub w wieku 20 lat? i z kim jesli juz? ze starszym o 20 lat?

Gość Wrocławianka20
Ja gowniara nie jestem :) ogarniam zycie, nie bawi mnie chodzenie na imprezy, wole rozwój intelektualny. A ten facet oprócz tego ze podoba mi sie fizycznie, fascynuje mnie intelektualnie. Nigdy nie spotkałam mężczyzny ktory by tak na mnie działał

Gość gość
rób jak uważasz, jesteś już przecież dojrzała, to wiesz zapewne, że wystarczy różnica wieku i już można czytać w czyjejś głowie albo czekaj albo działaj przecież to tobie zależy nawet się ucieszy, że ma szansę przez parę lat być z 20latką, może weźmie cię na poważnie a może nie przecież tu nie ma nic o jakiejkolwiek relacji wzajemnej sama różnica wieku myślisz, że każdy 40latek po prostu marzy, żeby być z jakkolwiek ładną 20tką? owszem, jest wielu, którzy chcieliby móc z tego korzystać może i ten jest taki, pokaż że jesteś zainteresowana i może pokorzysta co chcesz usłyszeć? że pokocha i będzie z Tobą aż do śmierci?

Gość Wrocławianka20
Widze, ze niektórzy wzięli sie za bardzo powazna analizę tego co ja sobie myśle i czego oczekuje. Chciałam tylko sie dowiedziec, czy taki facet patrzy na taka dziewczynę jak na kobietę czy jak na dziecko. Tylko tyle, prosta sprawa. Jestem na tyle dojrzała, ze podejme decyzje takie, jakie bede uwazac za słuszne :) Dzieki za odpowiedzi

Gość gość
gość dziś Zerwij z tym staruchem i poszukaj chłopaka w swoim wieku. x ty chyba zartujesz?? 20 letni koles to przeciez dziecko, zachowanie gimbusiarskie, takie cos z sieczka we lbie ma stworzyc zwiazek??? :O no bez jaj 25 letni chloptasie sa tak infantylni ze romow ich nie da sie sluchac, sa jeszcze tak tepi i debilni i powinni sie jeszcze maskotkami bawic a nie myslec o slubie znam niejednego 25 latka i kazdy z nich to dziecinada w pelni, wystarczy ze gebe otworzy:O