Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W 2014 roku rozpoczęłam kurs prawa jazdy. Od tamtego momentu z przerwami podchod

Polecane posty

Gość gość

Mam wyjezdzone ok .100 godzin. Teraz jeździłam z takim chłopakiem który próbował mnie naciągnąć na wydawanie kasy na jazdy bo ja umiem jezdzic a on mówi że dalej nie powinnam iść na egzamin. Przecież to jest chore A ja mu uwierzyłam . Naciaglam mnie na ok 400 zł i jeszcze dalej. Ci uważacie ?

Gość gość
Uważam, że powinnaś odpuścić. Niektórzy tak jak Ty i pravik po prostu nie są kierowcami :D

Gość gość
Uważam, że powinnaś odpuścić. Niektórzy tak jak Ty i pravik po prostu nie są kierowcami smiech.gif xxx A dlaczego powinnam odpuścić ? czy ty jesteś chory psychicznie

Gość gość
Dlatego, że rozpoczęłaś kurs cztery lata temu, kiedy normalnym ludziom zrobienie prawka zajmuje dwa miesiące XD Czy ty jesteś psychiczna, upośledzona? :D

Gość gość
Uważam, że powinnaś odpuścić. Niektórzy tak jak Ty i pravik po prostu nie są kierowcami smiech.gif xxx ciebie nie pytałam o zdanie . Pytam normalnych osób. Idz do innego tematu.

Gość gość
Dlatego, że rozpoczęłaś kurs cztery lata temu, kiedy normalnym ludziom zrobienie prawka zajmuje dwa miesiące XD Czy ty jesteś psychiczna, upośledzona? smiech.gif xxx Ja się ciebie pytam czy ty jesteś psychiczny? To nie mija wina że tak jest jak jest z tymi instruktorami. Nie będę ci się tłumaczyć bo nie muszę nie umiesz czytać czy nie masz rozumu że nie rozumiesz ?

Gość nic ość
Mimo, że ten system jest nie za dobry, to jednak ludzie zdają za 2, 3 razem. Ile razy zdawałaś? I na czym oblałaś? To są ważne pytania. 100 godzin? Dla kogoś z żyłką do jazdy, to aż nadto. Dla kogoś, kto nie ma tego drygu, to i tak mało.

Ja robilam prawo jazdy - miesiac :) uwazam ze jakod 2014 nie udalo Ci sie zdac to nie bierz sie za jezdzenie lepiej.

Gość gość
Mimo, że ten system jest nie za dobry, to jednak ludzie zdają za 2, 3 razem. Ile razy zdawałaś? I na czym oblałaś? To są ważne pytania. 100 godzin? Dla kogoś z żyłką do jazdy, to aż nadto. Dla kogoś, kto nie ma tego drygu, to i tak mało. xxx bo nie spojrzałam na znak