Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto dla doświadczenia być z kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i jeszcze nigdy nie miałem kobiety. Czy warto być z dziewczyną, która mi się nie podoba w 100%, tylko po tym, żeby nabrać doświadczenia bycia w związku?

Gość gość
Ktoś mi coś takiego powiedział też. Ale moim zdaniem zrobiłbym przykrość tej osobie, zranił.

Gość gość
Nie warto. Musisz być w 100 % pewny, że chcesz być z tą kobietą. Jeśli nie jesteś pewny, nie marnuj jej czasu. Wpędzisz ją tylko w lata. Nie rób jej tego.

Gość gość
Też tak uważam, ale słyszałem, że żeby nabrać doświadczenia, trzeba próbować z kobietami, które same tego doświadczenia nie mają. Tylko co jak dziewczyna się zakocha, a chłopak ma inną na oku?

Gość gość
To zły pomysł na zdobywanie doświadczenia gdyż krzywdziś drugą stronę. Poszukaj dziewczyny, która lubi całować się i coś więcej z chłopakami. Ja spotkałem taką. Była ładna i pozbawiona pruderii. Dzięki niej zdobyłem doświadczenie w tych sprawach.

Gość gość
Moim zdaniem warto. Teraz nie ma ludzi, którzy od razu mają swoją miłość. Każdy ma jakiś bagaż doświadczeń

Gość gość
Do autora Nnnniiiiieeee

Gość gość
Idiotyzm nie do pojęcia dla mnie. Rozumiem, mieć wahania, może fajna, ale za niska, albo ciągnie mnie do niej, ale złości mniej jej charakter... Ale zupełnie na zimni wchodzić w związek? Przede wszystkim, to jest krzywda dla NIEJ.

Cóż, lepiej ruchać niż nie ruchać - kobiety gardzą prawnikami. Pytanie czy cię ona podnieca. Jeśli nie to raczej nie nabierzesz doświadczenia :p

Gość gość
Jak wypijesz to każda się tobie spodoba :)

Gość gość
Co racja to racja. Po wodce każdy Janusz staje się kompanem od filozoficznych dysput. I od razu jakiś piękniejszy się robi.

Gość gość
Jak chcesz ją skrzywdzić z premedytacją to ok ale według mnie to już jest bardzo złe działanie. Jestem przeciwko !

Gość gość
warto warto nie martw się pewnie nie jestes jedyny nie skrzywdzisz jej;;;;

Gość gość
Nie. Jeżeli już to powiedz o co Ci chodzi.

Gość gość
o nic co chcesz o co ci chodzi//

Gość gość
Ale w jakim sensie chcesz nabrać doświadczenia bycia w związku.

Gość gość
Już ja skrzywdzileś.

Gość gość
Zwiazki to same problemy. Lepiej byc samemu. :D tylko mieczaki uzalezniaja wszystko od widzimisie kogos i pozniej zaluja.

Gość gość
Lepiej nie ruchac i nie narazac sie na niebezpieczenstwo pojawienia sie bachora no ale zeby tak myslec trzeba miec mozg a nie byc prawikiem myslacym tylko o ruuchaniu :D beka z takich przyglupow.

Gość gość
Infantylne myślenie. Twoje szanse skończyły się na cokolwiek.

Gość gość
nigdy nie bylem z kobieta, a mam 23 lata. Lepiej chyba być z kimkolwiek dla samego doświadczenia bvycia w związku

Gość gość
Autorze, masz rację, że chcesz zdobyć doświadczenie w sprawach damsko męskich. Gdy miałem 18 lat bardzo mi tego doświadczenia brakowało. Zmarnowałem kilka okazji do bycia z dziewczyną tylko dlatego, że nigdy się nie całowałem. Wstydziłem się do tego przyznać i z tego powodu nie rozwijałem znajomości z dziewczynami, którym się podobałem. Ominęły mnie piękne chwile. Dopiero w wieku 20 + zdobyłem doświadczenie w tych sprawach.

Gość gość
gość dziś Otóż to, ale czy warto zdobywać to doświadczenie z byle kim?

Gość gość
do 23.59 Ja zdobyłem doświadczenie z dziewczyną, która miała tylko podstawowe wykształcenie. Była jednak bardzo ładna.

Gość gość
Czy wypowie się ktoś jeszcze??

Gość gość
Doświadczenie potrzebne jest nieśmiałym chłopakom. Ci śmiali i bez tego dadzą sobie radę i poderwą dziewczynę. Radzę nieśmiałym aby wykorzystali każdą nadarzającą się okazję do kontaktu z dziewczyną. Każdy taki kontakt to kolejne doświadczenie dodające pewności siebie. Gdy ma się te 18 lat nadarza się mnóstwo okazji do przytulanek, pieszczot czy choćby tylko trzymania się za rączki. To są sprawy podstawowe, ale wyrabiają one śmiałość. Ja początkowo unikałem takich sytuacji i skończyło się na tym, że gdy spotkałem dziewczynę, która chciała się całować, wykręciłem się z tej sytuacji mimo tego, że bardzo na to miałem ochotę. Na szczęście zmieniłem się. Gdyby nie ta moja przemiana, zostałbym wiecznym kawalerem.