Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy ma się niby wszystko i nic

Polecane posty

Gość gość

trudne do zrozumienia ale prawdziwe

Gość gość
czyli co w takiej sytuacji zrobić?

Gość gość
05:11 Nietrudne... Dlaczego? Bo zapewne chodzi o to, że jeśli ma się wiele, a nie ma się wszystkiego czego się pragnie, choćby jednej rzeczy, to tworzy się pustka i cała reszta traci na znaczeniu, więc tak jakby nie miało się nic...

Gość gość
Ludzie zawsze chcą mieć coś czego nie mogą a nie cieszą się z tego co mają i stąd ten wieczny ból d**y i narzekanie od którego można się zrzygac. Gdzie nie pójdzie człowiek tam się musi nasluchac marudzenia...

Gość gość
gość dziś Może tak być ale może chodzić o jakieś niespełnione marzenie np. w karierze sportowca albo w zakresie otworzenia swojej działalności gospodarczej pod postacią cukierni... jeśli ktoś chce coś zdobyć w życiu, a nie jest w stanie w danym momencie to jest nieszczęśliwy. gość dziś X Natomiast w tym wypadku chodzi o to, że dana osoba wkrótce utraci ból doopy spowodowany marudzeniem, bo marudzenie jest wynikiem chwilowego upodania sobie czegoś co zaraz pójdzie w zapomnienie.

Gość gość
Nie wiem. Masz co masz i się ciesz. Zrec co masz na łeb ci nie pada kończyny na miejscu to czego można więcej chcieć? To są rzeczy których nikt nie docenia dopóki po d***e nie dostanie dlatego chcę mi się rzygać gdy ktoś narzeka.

Gość gość
nic nie trzeba, sprawa się rozwiąże