Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra647

Czy mam coś z mózgiem?

Polecane posty

Gość Kasandra647

To że nie chce rodziny,męża ani chłopaka i sprawy typu całowanie czy coś więcej mnie nie interesują.Nie interesują mnie żadne uroczystości typu ślub czy coś.Nienawidze dzieci.A mam już 26 lat.Może mam coś z mózgiem?

Gość Kasandra647
I dodam że mam schizofrenie prostą

Gość gość
Dodam że stwierdzili mi to jak wyjechałem do Niemiec . Czy to rasa niemiecka ma wpływ na to

Gość Kasandra647
Gość kłamie tzn wcześniejsza wypowiedź. Mieszkam w Polsce.Powiedzcie mi czy to normalne bo chyba kazda kobieta chce męża lub chłopaka itp. Ja jeszcze nawet nie chce przyjaciół bądź innych znajomości jestem takim odludkiem i mi z tym dobrze

Gość gość
też jestem odludkiem i mi z tym dobrze

Gość gość
Z mózgiem to może nie masz. Ale jakieś chore emocje są. Coś Cię poraniło kiedyś. Jeśli uznasz, że taka po prostu jesteś, to potem możesz żałować niewykorzystanych w życiu szans. Dlatego na Twoim miejscu spróbowałabym coś z tym zrobić - psycholog, ale dobry.

Gość gość
By sprawdzać czy masz coś z mózgiem najpierw trzeba sprawdzić czy masz mózg :) otwieramy czaszeczkę? :)

Gość gość
Nie, poczekaj, nie otwieraj. Są ludzie którzy chcieliby cię uleczyć, są, na pewno istnieją :)

Gość gość
Nie, nie istnieją to tylko urojenia tych krasnoludków co mi do mleka szczają s*******e jedne! :classic_cool: