Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WTF!? Mam 185 i jestem za niski?

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałem się wczoraj, że mając 185 jestem za niski. Ok, 185 to nie jest dużo, większość moich kolegów ma po 190+, ale 185 myślałem, że to przeciętny wzrost, w sklepach nosze rozmiar M, a dziewczyna mi powiedziała, że rozmiar M jest dla dzieciakó, dorosły facet nosi L, albo XL, a 185 to knyt wg niej, bo jej brat ma 193, ojciec 190.

Gość gość
Ja mam 170 i noszę L/XL a nie jestem jakiś spaślak, jak Ty możesz nosić M? :D A co do dziewczyny to olej takiego pustaka, skoro Cię przekreśla za to że jesteś 8 cm niższy od jej brata to nie jest warta uwagi, na podstawie tego co napisałeś wiem że ona nie potrafi kochać.

Gość gość
Nie przejmój się takim gadanie, niestety przyszła taka moda ze większość dziewczyn szuka coraz to wyższych chłopaków. Osobiście uwarzam ze twój wzrost jest w sam raz bo nie jesteś ani niski ani za wysoki, a co do rozmiaru to pierwsze słyszę takie określenie ze ,,prawdziwy facet” powinien nosić L/Xl, każdy jest inaczej zbudowany to i ,,mięśnie” inaczej wyglądają

Gość gość
13:11 uważam że trzeba się przejmować Twoją ortografią :/ 185 cm to nie niski ale nie za wysoki :/ Boshe, ja niedawno wyczytałem że 173 to już jest wzrost wysoki ale na kafe to wszystko musi iść w skrajność, 190+ to dopiero jest wysoki a takich facetów to jest może kilka procent

Gość gość
tępa jak chuuj taka dziewczyna

Gość gość
185 cm to jest już naprawdę wysoki facet. Chyba że przyjmiemy, że kobieta 175 cm nie jest wysoka, tylko średnia.

Gość gość
A Ty autorze uważasz się za wystarczająco wysokiego? Jak tak to nie przejmuj się czyjąś opinią. Twój wzrost wydaje się w porządku. Ja wielokrotnie słyszałam że jestem za wysoka, dla niektórych taka jestem a dla innych przeciwnie. Z moim facetem pasujemy do siebie a opinie innych mam już po tylu latach.. wiadomo gdzie.