Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korek89

Seksowna bielizna dla żony?

Polecane posty

Gość Korek89

Witam. Chciałbym kupić żonie jakąś seksowną bieliznę. Skąd najlepiej zamowic? Jaki sklep jest dobry w stosunku jakość/do cen? 1. Żona czasem nosi stringi Ale nie każde jej odpowiadają- mówi że zależy od modelu bo.niektóre są mniej wygodne. Jakieś konkretne polecacie? 2. Jakaś seksowna bielizna do spania- z tym mam największy problem by cokolwiek znaleźć ;/ najwygodniejsza będzie przeswitujaca koszulka czy w którą stronę isc? 3. Jakaś bielizna do łóżka- nie patrzę po sklepach erotycznych a w popularnych sieciowych nie umiem się odnaleźć. Coś wyzywającego. Co będzie mogła na specjalne okazję założyć - gdy będzie miała ochotę pokazać ze dzisiaj chcę się "zabawic"? Coś co jednocześnie ukryje pod sukienka i będzie mogła ubrać jako "pizame". Myślałem nad jakimś kompletem cieniutkich stringow i do tego wygodny do spania stanik? Są takie zestawy które kupujecie jak chcecie dac sygnał waszemu facetowi ze chcecie sexu? Z góry dzięki za linki do konkretnych modeli które są wg was wygodne i seksowne zarazem. Które macie lub byśc

Gość Aniaklklklk
Korek89 pamiętaj! To forum jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla kobiet. Męskie forum to www.roksa.pl .

Gość gość
Wszystko zależy od tego czy twoja żona ma ci*pkę bułeczkę czy motylka. Jak tego nie będziemy wiedzieć to nie będziemy mogli tobie pomóc.