Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozabella

Niskie libido u faceta

Polecane posty

Gość Rozabella

Jestem atrakcyjną kobietą. Poznałam fantastycznego faceta. Przystojny, inteligentny, czuły. Jednak okazało się dość szybko, że ma niskie libido i uważa że seks raz na tydzień jest ok. Dla mnie to za mało. Chciałabym delikatnie to zmienić, bez presji, nacisku. Próbuję wszystkiego... Bielizna, erotyczne smsy, romantyczne kolacje, spontan i.... Nic... On twierdzi, że napięcie seksualnie po seksie odbudowuje mu się przez 3, 4 dni. Ja siedząc obok umieram z tęsknoty za nim. Co robić? Dodam że nie ma problemów z erekcją, chce ze mną spędzić życie, kocha mnie, co powtarza często. Może można dodać jakieś tabletki na zwiększenie napięcia seksualnie go.???

Gość gość
Trudna sprawa. Nie ma problemu z erekcja, a popęd odbudowuje mu się kilka dni. Nie wiem co poradzić żeby nie pogorszyć tylko. Ale wspomniałaś coś o tabletkach, może to jest jakaś myśl tylko jak mu je podsuniesz? Dobrowolnie może się nie zgodzić, a bez jego wiedzy ( może się dowiedzieć bądź domyślić) też wyjdzie kiepsko. Możesz stracić u niego zaufanie, sorki ale chciałam na to zwrócić Twoja uwagę. Pozdrawiam i mam nadzieję że wszystko się zmieni na lepsze.

Gość Washi
Trudna sprawa. Libido u kazdej osoby jest inneNiektóre osoby mają bardziej wybujałe libido, niektóre mają niewielkie libido.I to i to jest w granicach normy. Pomóc mógłby cum on, aczkolwiek nowo poznanemu mężczyźnie trudno będzie go zaproponować.

Gość eliaeliza
Czy przypadkiem nie jest to bardziej na zaburzenia erekcji?

Gość gość
Dlaczego zaburzenie erekcji?

Gość washi
Nie tylko i na pewno nie tylko na erekcję. Jest to środek, który ma wpływ na ogólną kondycję seksualną mężczyzny. czyli poprawia erekcje, sprawia, że mężczyzna może o wiele dłużej wytrzymać, poprawia ochotę.No ii w wielu przypadkach zwiększa objętość spermy ( chociaż to zależy od meżczyzny). Przy cum on ważna jest również regularność. Powinno się przyjmować jedną tabletkę dziennie aby efekt był dobry ( pora dnia nie ma tutaj takiego znaczenia)

Gość gość
Wali małego 4 razy dziennie , poprostu wybrał nieco inną formę pozbycia się stresu.