Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kocham tego dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży. Czy naprawdę nie kocham tego dziecka? Czuję że nie będę w stanie tego dziecka pokochać, umieć się zająć, czuję że mój partner będzie je kochał bardziej niż mnie. A ja pójdę w kont, dlatego nie jestem w stanie pokochać tak jakbym mogła. Może to przez dzieciństwo? Mnie rodzice nie kochali i pragnę że y ktoś mnie kochal. Dlatego boję się że nie pokocham. Ale mimo wszystko kiedy zaboli mnie brzuch to boję się o to dziecko i chce żeby było dobrze. Mimo wszystko zawsze pytam czy bije serce z nadzieja, ze powie ze tak. Mimo wszystko cieszę się z każdego ruchu tego dziecka. Jak widać jak się rusza w brzuchu. Myślałam żeby może oddać je, żeby nie musiało cierpieć . Ale mąż nie pozwoli. Chce dla tego dziecka jak najlepiej. Ale mimo wszystko... Czy nie kocham? I nie pokocham? Nie będę potrafiła się zająć z powodu braku tej matczynej miłości?

Gość gość
wyrodna matka, pieprzona suka... to ty....

Gość gość
Lecz nie dotykam brzucha wgl. Nie mowie do tego dziecka wgl. A mówią mi ze powinno a nie potrafię. Nie jestem już teraz czuła osoba do tego dziecka. Pomimo iż jego zdrowie jest dla mnie najważniejsze. Pomimo braku miłości i strachu że zajmie moje miejsce w sercu męża.

Gość Kania

Tez nie wiem co sie dzieje ale ostatnio denerwuje mnie wszystko. Córki są mi obojętne. Krzycze na nich poniżam psychicznie boje sie ze coś im zrobie