Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się po raz pierwszy w życiu i to z wzajemnością

Polecane posty

Gość gość
Skoro posiadasz wiedzę że miłość nie jest wieczna a jej obiekt może się zmienić to robisz z gęby szmate świadomie składając przysięgę małżeńska. Nikt cię do ślubu nie zmuszał. Kobiety przynajmniej wierzą w to co mówią a wy nie wiem po chuj się zenicie z takim podejściem. Chyba jesteście ulomni emocjonalnie.

Gość gość
gość dziś W dniu ślubu jeszcze nie wiedział, o tym że się zakocha. Dlatego składał przysięgę świadomie.

Gość gość
Jesteście żałośni i tyle. I te wasze denne tłumaczenia podszyte pseudohumorem. Żenuja mnie takie dziady.

Gość gość
22:10 O mój Boże! A skąd ty to wszystko wiesz? Encyklopedię zjadłaś czy pozjadałaś wszystkie rozumy? :o Głupia baba nie znająca życia...

Gość gość
A masz władze nad tym że się zdenerwujesz? Nie masz! Nie myl uczuć z tym co dalej można zrobić z tym uczuciem. A tak poza tym to jesteś tępa i nie znasz życia :)

Gość gość
Powiedz to swojej starej. Na pewno się ucieszy. Życie znam lepiej niż ty więc zachowaj dla siebie takie uwagi.

Gość marawstala
gość dziś Niektorzy z natury sa bardzo nerwowi : )

Gość gość
dziś nie mam starej tępoto, a nawet starego nie bo wcale takie stary nie jest :D

Gość gość
Podaj telefon do żony, przekaże jej jakiego ma kochającego i mądrego męża. Już będzie wiedziała co z tym zrobi.

Gość gość
nie rozumiem ludzi, którzy pakują się w związki bez miłości to jest dopiero głupie i żałosne, a przecież jako dziwaków odbiera się tych, którzy są sami (bo jednak uważają, że jeśli w ogóle w jakiś związek wchodzić, to z właściwą osobą) dziwne

Gość gość
gość dziś Podaj telefon do żony, przekaże jej jakiego ma kochającego i mądrego męża. Już będzie wiedziała co z tym zrobi. x Może to i dobrze ;) Jak to mówią: Baba z wozu, koniom lżej ;)

Gość gość
Dokładnie, autor nie musiałby już brudzić sobie rączek i droga wolna do nowej niuni :D

Gość gość
Ale wy (co poniektórzy) jesteście durni i OGRANICZENI w swoim myśleniu. Zacznijcie myśleć wielopłaszczyznowo. Wypowiadacie się, nie mając doświadczenia w temacie. Śmiech mnie ogarnia jak was czytam. Najpierw przeżyjcie coś na własnej skórze, a dopiero potem się o tym wypowiadajcie. Psycholodzy amatorzy...

Gość gość
Świadomy człowiek może wygasić wszystkie negatywne w sobie uczucia. Jeżeli się tylko chce, nawet złość , która może być w każdej chwili stłumiona. Nerwy to tylko komórki przewodzące impulsy elektryczne lub chemiczne. Działanie świadome może proces ten odwrócić.

Gość gość
Pakują się w związki bez miłości z jakiegoś powodu. Może to być strach przed samotnością lub korzyści materialne. Robią tak egoiści kochający wyłącznie siebie.

Gość gość
Pisz ten telefon, po co ma kobieta żyć w przekonaniu, że jest kochana. Lepsza bolesna prawda niż słodkie kłamstwo.

Gość gość
Obciongnij mię fjuta szmato piehdolona

Gość gość
I właśnie tak dziwnie działa świat. Ludzie wola żyć w jakiejś iluzji i codziennie pajacowac przed samym sobą w imię jakichś ram narzuconych przez ogół a ci którzy są szczerzy przede wszystkim wobec siebie są kreowani na wariatów. Lepiej się zagryzc ze stara ale ja mieć niż żyć samemu. 22:33 to typowe poczucie humoru chłopa po 50 który myśli że jest mądry życiowo i przezabawny...

Gość gość
A ja pierwszy bez wzajemności. Innych razów nie było albo zaczynały sie bez wzajemności. Jak więc ja mam z kimś być bo to takie ważne, jesteś z kimś jesteś kimś.

Gość gość
Zona to nie mogila, mozna odejsc jak tak sie zlozylo, i najwazniejsze, to zadne przestepstwo

Gość gość
Bez mózgu człowiek nie ma władzy nad uczuciami. Człowiek, który ma mózg, tak ukierunkowuje serce, by mu było posłuszne. Mózg decyduje o tym jakim człowiek jest. Doucz się ty, bo nie wiesz co piszesz. xx aaaaaaahahahaha to jest najlepszy tekscior jaki tu przeczytalam!!! poza kilkoma tylko innymi :P Jakie Ty musisz byc fajne w tej prostocie :D osobiscie zycze Ci duuzo zdrowka :D :P suu

Gość gość
Też się lituje nad ułomnymi :D

Gość gość
Oczywiście że darzyłem żonę uczuciem, ale to nie była miłość. O rozwodzie myślę cały czas. Nie podjąłem jeszcze decyzji. Właśnie jest tak jak ktoś tutaj napisał, ciężko doradzać gdy ktoś nie ma doświadczenia w tych sprawach. I nie zdradzam żony, chce być uczciwy wobec niej i dzieci.

Gość gość
16.08 Ja jestem w temacie i powiem szczerze: zdradzasz, na razie emocjonalnie. To cięższy kaliber dla kobiety. I tak jak wcześniej pisałam, nie ma dobrego rozwiązania, jest tylko wybór właściwy w tych okolicznościach. Od siebie powiem jeszcze tyle żebyś nie robił nadziei tej , w której się zakochałeś,jeśli nie podejmiesz decyzji. Życiowej.

Gość gość
jak można podjąć życiową decyzję o odejściu od żony do innej nie poznawszy dobrze tej drugiej?

Gość gość
Niejeden człowiek zmienił sobie na lepsze .Opisywali kiedyś , kobieta z trojgiem dzieci miała dość meza , zakochała się w innym , taka była szczesliwa .Odeszła od meza i zamieszkała z nim , przygarnęła , tez jego dwoje dzieci z poprzedniego małzenstwa .Po jakims czasie zrozumiała , ze popełniła bląd uczucie przygasło i zaczęła tęsknić za cechami byłego męza .Ogólnie zmieniła sobie na gorsze .

Gość gość
Sasiada , też pamiętam z bloku miał zone i syna .Była ładna tylko trochę otyła .Zakochał sie w innej szczupłej miała dwie corki z poprzedniego małzenstwa .Wziął rozwod i powtornie się ożenił .Po kilku latach zawiedziony nowym związkiem wzial rozwod , teraz placi alimenty na troje dzieci.

Gość gość
Skad ksiądz , może o tym wiedzieć ? Tam trafiają ludzie , którzy maja problemy z uczuciami.