Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się po raz pierwszy w życiu i to z wzajemnością

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli już powołujesz się na kościół, to zrób to dokładnie bo obchodzić może nas jedynie oficjalne stanowisko Kościoła a nie osobista opinia jakiegoś księdza :o

Gość gość
Ale głupoty opowiada ten ksiądz , nic nie przezył

Gość gość
20.19 Tym pytaniem pokazujesz jak bardzo zaślepoiny jesteś i to, że nie dokonasz tego wyboru a co za tym idzie: zmarnujesz tej kobiecie kawał czasu. To ją Ci powiem jak będzie, bo będzie na 99% tak samo jak w innych romansach. Klasyk. Będziesz spotykał się z tą dziewczyną, na początku będą rozmowy. Potem pojawi się dotyk.. seks. Pełnowymiarowy romans pod osłoną nocy. Kiedy już nasycicie się sobą, przyjdzie czas na poważniejsze rozmowy. Będą oczekiwania. Niedotrzymane słowa i rozczarowanie. Mimo to, uczucia już sie pojawia i nie będzie ich można odłożyć na bok. Będziesz kochać kochanke i oszukiwał ta,której slubowales. Po ok pół roku, rozum będzie dochodził do głosu i podsuwal będzie coraz więcej pytań,wątpliwości. Będziesz musiał zdecydować, czy zostać z rodziną czy odejść również od swojego dziecka-/dzieci. I nie udzwigniesz tego . ( Udowodniono w badaniach na temat zdrady fakt , który stwierdza że jeśli mężczyzna nie odejdzie od żony w pierwszych kilku msc to nie zrobi tego nigdy. Potwierdzają to również same kochanki. A Ty zadajesz takie pytanie ze odpowiedź jest jasna. ) Nie zrobisz nic ,tym samym skończy się twoje zakochanie i będziesz tak trwał w tym co budowałes przez ostatnie lata. Czy będziesz szczęśliwy? Wątpię. Powodzenia w spierdo/leniu sobie i innym życia.

Gość gość
21.05 pytanie zadał ktoś inny

Gość gość
przypomnij sobie romantyczne początki z żoną ? jeśli na Ciebie to jeszcze działa to zostań z żoną . kochana I można mieć wiele Ale zone dobra to ciężko znaleźć . pomysł czy ta kochanką była by taka jak żona czy dbała by o dom i przyszła dzieci bo na pewno będzie chciała mieć

Gość gość
widzicie wiele osób muli zauroczenie z miloscia a miłosc to nie sex miłosc to słuzenie drugiej osobie jak matka dziecku to jest prawdziwa miłosc i taka powina byc takze miedzy rodzicami słuzenie sobie nazwzajem tylko nie pitolnie ze jest to inna milosc innej nie ma wiele osb myli pozadanie i zauroczenie z miłoscia a to tylko chcemia ktora przechodzi jak choroba

Gość gość
widzicie wiele osób muli zauroczenie z miloscia a miłosc to nie sex miłosc to słuzenie drugiej osobie jak matka dziecku to jest prawdziwa miłosc i taka powina byc takze miedzy rodzicami słuzenie sobie nazwzajem tylko nie pitolnie ze jest to inna milosc innej nie ma wiele osb myli pozadanie i zauroczenie z miłoscia a to tylko chcemia ktora przechodzi jak choroba x Otóż to. Pozdarwaiam :) 🖐️

Gość gość
a co jeśli nie przechodzi po 4 latach, to też tylko coś pomyliło mi się?

Gość gość
Dokladnie,to nie takie proste,ja sie tez zaduzylem i skonczylo sie tylko na usmiechach i spojrzeniach ja odpuscilem a ona chyba mnie znienawidzila bo chyba nie wi ze mam zone.

Gość gość
albo facet ma swój honor i godność albo nie jeśli nie ma to będzie latał tam gdzie mu w tym momencie "wajcha" wskaże :( słabe to :( a co z poślubioną żoną? a co z rodziną? co z dziećmi?