Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mnie odwiedzic moja dawna dobra kumpela a mi wstyd, bo nie zyje na wysokim

Polecane posty

Gość gość

Mam mieszjanie, wymaga jednak remontu i nie jest duze. Kariery zawrotnej nie zrobilam. Jestem na wychowawczym do konca roku, mam tez starsze dziecko, juz prawie nastolatka. Szybko z wielkiej milosci wzielam slub. Kumpela natomiast po roznych zawirowaniach postawila na swoj rozwoj, osiagnela sukces, ma co prawda 2 malych dzieci, ale ma pieniadze, duze piekne lokum. Jest anty slodyczowa, nie je miesa. No zyje inaczej. Kiedys za naszych czasow mlodzienczych dogadywalysmy sie idealnie. I ona odnalazla mnie po latach. Rozmawialysmy przez tel kilka razy. Wspomnienia odzyly. Teraz chce mnie odwiedzic. A mi po prostu wstyd. Bo zyje zwyczajnie. Byc moze troche przesadzam. Widzialam jej fb, fun page i wszystko cud miod. Ostatnio odwiedzila mnie inna znajoma i akurat chwalila, ze sobie radzimy, ze mieszkanie kupione a remont to kwestia czasu, ze fajna lokalizacja. Ona teraz tez zyje na dosc wysokim poziomie, ale pochodzi z biednej rodziy i wie, ze dorobienie sie czegokolwiek jest ciezka praca.

Gość gość
No i co mamy złożyć się na ten remont, czy powiedzieć, ale z ciebie biedna cipa?

Gość gość
Nie napisalam, ze jestem biedna. Coz, po kafe nie mozna sie za wiele spodziewac. To wszyscy piekni i bogaci. Szkoda ze w realu tego nie widac. 90 procent moich znajomych blizszych i dalszych zyje na podobnym do mnie poziomie.

Gość gość
Ale z ciebie biedna cipa, pomogło?

Gość gość
Ale czym Ty się przejmujesz. Koleżanka chciała odnowić relacje z Tobą bo widocznie Cię lubi. I wisi jej czy masz zwyczajne mieszkanie przed remontem czy apartament.

Gość gość
Szkoda ze w realu tego nie widac. 90 procent moich znajomych blizszych i dalszych zyje na podobnym do mnie poziomie. xxx Znasz to powiedzenie: z kim się zadajesz tym sie stajesz? Trzeba było za czasów młodzieńczych konsekwentnie postawić na rozwijanie sieci towarzysko-biznesowej a nie ładować energię w faceta. Dzieci pewnie i tak byś w przyszłości miała, jak z nie z aktualnym mężczyzną to innym.

Gość gość
Nikt nie ma zycia cud miod. Moze kolezanka cie odszukala poniewaz potrzebuje od serca pogadac z kims komu ufa. Jezeli jest normalna to rozumie zycie i wie, ze kazdy ma swoje, inne zycie.

Gość gość
No po latach wlasnie widze, ze zwyczajnie zyja osoby, ktore szybko zakladaly rodziny i dorabialy sie same ( wyjatek stanowia osoby, ktore dostaly na start od rodziny). Inaczej sie sprawa ma, gdy najpierw kariera a rodzina, dzieci po 30stce choc to tez loteria, bo znam tez i nieszczesliwe malzenstwa takie, bo juz dzieci miec nie moga. Nie kieruj sie fejsem i insta. To w wiekszosci podkoloryzowane zycie. Przyklad moja siostra. Sportsmenka, piekne cialo. Teksty o figurze cud po 2 dzieci rok po roku, troche dokopywanie grubasom z silki, ze po 2 ciazach mozna byc fit i cacy a innym brak checi. A prawda jest taka ze jej pomaga przy dzieciach nasza mama, siostra jej parnera, wiec ona ma sile i checi i czas na to by wygladac extra. Do tego zyje z tego, bo jest dietetykiem i trenerem personalnym. Druga strona medalu jest taka, ze po 2 ciazach w tak krotkim czasie niezle musiala sie napocic i nastarac by wygladac dobrze. Przyklad musi dawac. To jej praca.