Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kapitan Jack Sparrow

Pod powierzchnią serial tv

Polecane posty

Gość gość
Pisalam wczoraj . Podoba mi sie ten serial. Mysle, ze ten synek chyba sie nie utopil, bo nie znaleziono jego ciala; Bez powodu zreszta te akcje z nurkami nie byly pokazane. Dziwne jest dla mnie, ze dyrektor szkoly wdaje sie w romans z gowniara, bo przeciez takie rzeczy zawsze wyplywaja.

Dziwne jest. W szczególności bo chodzi o dyrektora. Ale dyrektor to też człowiek ze swoimi słabościami. A jakżeż ludzkie jest romansowanie z młodą siksą dojrzałego faceta uwikłanego w problemy rodzinne i brak seksu od żony. Nie usprawiedliwiam. Jeno uważam że problemy z życia wzięte. Fajnie opowiedziana historia bez udziwnień i bez wymuszonych i wydumanych scen. Dziś kolejny. ;) I pozdrawiam z zaświatów cyfrowych.

Gość gość
No to dyrektor chyba ma cos na sumieniu. Chodzi o to dziecko? Ja pierdziele jaki pokrecony koles. Ta mloda jak bylo do przewidzenia zaczela sie zachowywac irracjonalnie.Zero dojrzalosci.

Gość gość
A dyrko porażka. Świetna gra aktorska rzecz jasna. ;)

Gość gość
Oczywiście że Topa gra super. Podobnie zresztą jak Simlat. Jednak nie bardzo to ich powodzenie u nastolatek mnie przekonuje. Nastolatki patrzą na wygląd. Myślę że nawet banki po 40 stce by się nimi nie zainteresowały.

Gość gość
Co się stało z ich synkiem? Może mieszka z inną rodziną? Wyjaśnijcie mi to proszę tę tajemnicę, może zdarza się , że kobiety , które nie mają dzieci mogą porwać obce i ukrywać prawdę.

Z synkiem może być porwanie. Bo ciała nie znaleźli. Co do gry. Topa no tatusiowy. I siksa rzeczywiście zbyt szybko poszła w tan. No z drugiej strony gdyby chcieć mocniej rozbudować ten wątek to tasiemiec trza by zrobić. Nastki lgną do typów tatuś. Pewna grupa nastek. A ta wychowywała się bez ojca w konflikcie z nim była. Więc zamyka się to w logiczną całość. Do tego dyrektor z samochodem domem itp. To imponuje młodej i może czuć się wyjątkowa. Zwłaszcza w łóżku. Wiadomo doświadczony wyposzczony dojrzały partner gwarantuje jej satysfakcję nie to co jej rówieśnicy. Co ledwo zaczną i koniec. Ponadto zachwyt starego młodą bez porównania do młodego młodą. ;)

Gość gość
Ty tak serio? Sama miałam naście lat i w życiu nie imponowalo mi zainteresowanie facetów, którzy mogliby być moimi ojcami, a kilku się takich napatoczylo i jak dla mnie to było oblesne. No ale ja te 18 lat miałam prawie 2 dekady temu i wówczas galerianki itp. Nie były chlebem powszednim

Gość gość
No w sumie tez sobie przypominam, ze jako nastolatka nigdy sie nie interesowalam starymi" dziadami" sory za okreslenie. Moze dlatego, ze np ze do ojca jak koledzy przyszli i sie slinili na moj widok to mnie to wkurzalo. Ale nigdy nie wiadomo co komu zaimponuje. Ta mloda tez srednio atrakcyjna z tymi wygolonymi wlosami z boku No i widac te niedojrzalosc jednak bylo. Ta kolezanka zony dyrektora cos mowila ze go kryla, wiec o cos tu chodzi.

Gość gość
Ale macie problem, jak stąd do .....

Gość gość
A ty skoro nie masz próblemu to w*********j ok?

Gość Kapitan Jack Sparrow
Właśnie. Czemu fabuła filmowa nie może służyć do głębszej rozmowy o życiu.;) Czy serio myślę? Weżmy pierwszy z brzegu Marek Kondrat z córką Turnała blisko 40 lat różnicy! Sam nie chwaląc się widzę czasem maślane oczy nastek. :);)

Gość gość
Ty Jack chyba cos krecisz, jakos nie wierze, ze facet po 50 tce siedzi na kafe generalnie sporo tu trolli ktore maja problem dziwne

Gość gość
Na bank dyrektorek jest odpowiedzialny za zniknięcie syna. Moze miał romans z pielęgniarka i nie upilnował malucha??? Super serial, świetna gra. Młoda gra dobrze, Ale jej wygląd mnie drażni. Zgadzam sie ze powinni bardziej upiększyć dyrektorka to wtedy jej fascynacja nim byłaby uzasadniona.

Gość gość
Tez mysle, ze dyrektor ma cos wspolneg ze zniknieciem syna Tym bardziej wydaje sie on odrazajacy, pozbawiony uczuc., Ta mloda zle moze nie gra, ale mnie jej wyglad tez wkurza, zwlaszcza te wygolone wlosy.

Gość gość
To było wiadome od 1 odcinka że to Zenek pereszczako ma coś wspólnego z tym dzieckiem.

Muszę powiedzieć że jestem fanem Boczarskiej. A tu o niej ani słowa. ;) a pomijając spekulacje o dziecku. Co sądzicie o 2 letniej przerwie w związku w zbliżeniach z powodu utraty dziecka. I czy czasem nie powstają okoliczności łagodzące zdradę? Bo Topa pod prysznicem jak mniemam, kolejny raz próbował związek ratować. Ps Ja mam 50? Już?

Gość gość
Jeśli jesteś fanem Boczaeskiej, to dlaczego o niej nie piszesz? A co do przerwy- stracili dziecko, to najgorsza rzecz, jaka może spotkać człowieka i wcale się nie dziwię abstynencji seksualnej.

Gość gość
Brać się za uczennice gdy jest się dyrektorem? Przykład świądu jaj najwyższego levelu. Boczarska to przykład przeciętnej kobiety która ma to coś po prostu.

Gość gość
Moim zdaniem on nie miał żadnego romasu z pielęgniarką, co najwyżej ona go z kimś przylapala, a nic nie powiedziała ze względu na zaginięcie tego dziecka

Gość gość
Moim zdaniem on nie miał żadnego romasu z pielęgniarką, co najwyżej ona go z kimś przylapala, a nic nie powiedziała ze względu na zaginięcie tego dziecka

Strata dziecka to trauma. Tyle że każdy ma swoją drogę w traumie. A ta droga naszym bohaterom rozchodzi się. Boczarska aaaaaach Boczarska. Moja ty seksbombo. Oglądaliście może " Wisłocką.." Wątek z pielegniarką odebrałem inaczej. On perfidnie zrzucił na nią oskarżenie że miała z nim romans. Chciał w ten sposób zrobić zasłonę dymną przed swoim wyskokiem. Nie umiem być taki jak dyro-Topa.:o (wiem wiem Topa tylko gra takiego)

Gość gość
Ej, no bez przesady nazywać TOPE Zenkiem. Kiedy to było. Boczarska jest extra aktorka. Ona gra z tych wszystkich osób najbardziej naturalnie.

Gość gość
No jeżeli facet schodzi na drogę bzykania małolat, bo nie chce mu się trafić do żony, to ja bym takiemu postawiła krzyżyk na drogę

Gość gość
No albo miał z pielęgniarka albo z kimś innym ale ona o tym wie. Moze ona ta kartkę dała? Jakaś blondzia za tydz bedzie. Strata dziecka i dwa lata przerwy- dla mnie to zrozumiałe....-a zdrada nie jest uzasadniona. Mojej przyjaciółki ojciec umierał i cierpiał przez 2,5 roku i wiem ze wtedy amory nie były jej w głowie. Maz był wyrozumiały i nie naciskał. Nie zdradził

Tak jak jest prawdziwa miłość to pewnie da się wytrzymać właśnie w imię tej miłości. Fajnie się Was czyta i już robicie mi apetyt na niedzielę. ;) Pozdrawiam Ps Czy chociaż się wirtualnie gdzieś spotkaliśmy? Goście. Czy tylko tu pierwszy raz?

Gość gość
Spotkaliśmy się w temacie o Pułapce

Gość gość
A no tak , ogladalam tez Pulapke; Pod powierzchnia podoba mi sie bardziej. A propos milosci- jesli ktos zdradza to chyba ta milosc nie jest prawdziwa co?

Trudne pytanie. Gdyby przyrównać miłość do religii to czy wszyscy nie jesteśmy grzesznikami... Stwierdzone naukowo polimoria chyba się to nazywa. Uczucie do dwóch lub więcej osób na raz. Poza tem męskie postrzeganie seksu różni się od kobiecego zasadniczo. Niemniej jednak, mi jako facetowi patrzenie na obłudę w wydaniu Topy sprawia niesmak.

Gość gość
Twoje szczególnie się różni przebrany Kokę:P Nie tykaj innych nie będę tykać cie