Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

informacja dla pana P

Polecane posty

Gość gość
Przykre....ale takie jest życie.Nie domyśliłem się że to o niego Ci chodzi...bo po prostu,cały czas gadałaś że raz czy dwa się z gościem spotkałaś,więc kierując się Twoją prawdomównością nie kojarzyłem S jako ,,ex" Przykro mi podwójnie z powodu tragedii i Twoich kolejnych wychodzących na jaw kłamstw,przykre .... Przekazuję wyrazy współczucia Pani :(

Gość gość
To nie przytyk...tak mi się podwójnie tylko smutno zrobiło z powodu śmierci młodego człowieka oraz faktu za kogo mnie miałaś ciągle oszukując :( nawet w takich sprawach którenie nie tyczyły...bo co mnie mogło obchodzić źr z kimś sypiasz czy jesteś...widzę że byłem nikim i tyle.Żyj sobie szczęśliwie droga moja szanuj ludzi bo tak szybko znikają,pozdro

Gość gość
Nie byles nikim, byles dla mnie zawsze bardzo wazna osoba, popelnilam blad jesli tak to mozna nazwac, szanuje Cie bardzo, chociaz pewnie mi nie wierzysz, tak zycie mojego s.p.znajomego to bylo pasmo niepowodzen, skoro ludzie tak szybko odchodza to moze pogodzimy sie?

Gość gość
Nie klamalam co do Niego, spotkalismy sie kilkakrotnie ale dzwonil do mnie caly czas nawet gdy sie nie spotykalismy wiec mialam z Nim pol roczny kontakt,zaliczylam do niego rowniez co dzienne rozmowy telefoniczne gdy nie moglismy sie spotykac.

Gość gość
Mysle ze Ty nie potrafisz zaufac.

Gość gość
Czytam ten topic i wniosek taki kobieta raz piszę ,,byłam z nim pół roku" następnie ,,spotkałam się z nim parę razy,rozmawialiśmy dużo,pisał,dzwonił" To kiedy Gość,kłamie?Że była z facetem,czy może kłamała wcześniej? :) Kłamstwo ma krótkie nóżki.

Gość gość
kurcze miałam z nim kontakt pół roku, a jaki czy to były spotkania czy tylko telefony i rozmowy na Skypie, jakie to ma znaczenie? i daj mi już spokój z wmawianiem na siłę " dziecka w brzuch" jaka to ja niby niedobra jestem, bo Cię ciągle kłamię, fakt raz popełniłam błąd i się już 1000 razy do tego przyznałam, ale widzę na siłę chcesz kogoś ze mnie zrobić, bo po prostu chcesz się ode mnie uwolnić na zawsze i czepiłeś się tego jak "tonący brzytwy" żeby tylko się uwolnić

Gość gość
I również szczęścia życzę!

Gość gość
Mam alergię na kłamców

Gość gość
Pierdo...Panicz

Gość gość
spoko, nic innego nie można się spodziewać...

Gość gość
Cześć,wiesz?Nie muszę się od Ciebie uwalniać,nie ma takiej potrzeby,ja jestem tu Ty tam,nie ma wspólnego mianownika,więc po co miałbym się uwalniać od czegoś czego nie ma?Napisałem wczoraj co czułem,to tylko fakty,niczego Ci nie wmawiam,sama dobrze wiesz,że masz problem z mijaniem się z prawdą,zawsze taka byłaś,nie zaprzeczysz,przeszkadzało mi to wtedy i teraz,nic nie poradzę,tak mam...pozdrawiam i ściskam,pełno tu podszywów więc nie wierz we wszystko co czytasz.Nie chce mi się już tu pisać ani czytać,to chore forum,Tobie radzę to samo opuścić to miejsce,nie będzie już moich odpowiedzi i wpisów,więc nie daj się wkręcić,pozdrawiam Cię Żabko,jeszcze raz i trzymaj się,też mi szkoda tego S :( Pa

Gość gość
jasne, zrozumiałam szkoda Ci kogoś kto nie żyje i komu już nie można pomóc, a kogoś kto żyje masz w d***e, dzięki za alles

Gość gość
Przeczytałam cały temat,autorko,nie dziwię się,że facet nie chce kontaktu,jesteś roszczeniowa,złośliwa,agresywna,do tego kłamiesz tobie nie partner potrzebny tylko lekarz,przemyśl to :(

Gość gość
Sprawia Ci przyjemnosc pisanie takich rzeczy? To powyzej to ty napisales, wiem o tym.

Gość gość
on wie co mi zrobił, nawet przeprosin się nie doczekałam

Gość gość
Przykro mi, to ja napisałam,nie mogę czytać takich p*****lamento,straszne

Gość gość
nikt ci nie karze tu wchodzić i czytać tego, są inne tematy

Gość gość
to se pisz sama ze sobą

Gość gość
To wypier...pedale przez duże P

Gość gość
Do kobiety piszesz łajzo

Gość gość
I ty się dziwisz,że facet cię odrzuca,takie chamstwo u kobiety,wstyd i żenada,wyzywasz go od pedałów,co za słaby w łóżku był?Muł i wodorosty

Gość gość
20.32 jestem facetem a ten h... śmieci po całym forum !

Gość gość
Ktoś tu podnosi temat sami piszecie, tutaj nie pisze. Co można w takim temacie napisać kapusta i bigos. P.

Gość gość
P. jak podszyw

Gość gość
Jak komuś pasuje kogel mogel i ma w głowie to piszcie dalej nie przeszkadzam. P.

Gość gość
To ja Pajac P

Gość gość
Same Pajace