Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjaz mojego chlopaka na Ukraine z kumplami

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy juz razem chwile. Ostatnio poinformował mnie ze wyjeżdża na Ukrainę z kolegami na 4 dni na jego urodziny doskonale wiedział ze nie będę z tym Ok i nawet powiedziałam ze jezeli pojedzie to ja nie wracam do polski do niego ale i tak pojechał. Były kłótnie przez dwa tygodnie. Jeżeli on nie jest Ok z moimi wyjazdami z koleżankami na ktorych nigdy nie bylam to dlaczego on ma jechac. Ja mieszkam za granica a on w polsce. Chciałam zostawić wszystko i wrucic do polski do niego ale przez jego wybór o który go prosiłam żeby nie jechal nie wiem co mam teraz zrobić. Nie uszanował mojej prośmy a ja tez głupia nie jestem bo wiem jak wypady z kolegami na 4 dni wyglądają. Po prostu czuje się bardzo onla przez niego...i widzę ze koledzy liczą się bardziej :(

Gość gość
A niech nie będzie ok z twoimi wyjazdami przecież siłą cię nie zatrzyma pojedziesz i już on w sumie też 4 dni to nie dużo wróci

Gość gość
pojechal p******* tanim kosztem

Gość gość
Rzuć tego parcha i poszukaj kogoś wartościowego na jego miejsce. Kogo Ty sobie dziewczyno wybrałaś na partnera? Gdzie Ty masz oczy? Dziewczyny w dzisiejszych czasach mimo, że ładniejsze, to coraz głupsze :|

Gość gość
To facet nie może nigdzie pojechać z kolegami? Zresztą co to za związek na odległość

Gość gość
Albo inaczej. Zacznij robić to samo co on, jeśli taki rodzaj aktywności Tobie odpowiada. Nie zwracaj uwagi na jego wymagania, jeśli on też nie potrafi się do Twoich dostosować. Masz wiele możliwości.

Gość gość
gość dziś To facet nie może nigdzie pojechać z kolegami? xxx Może, ale nie sytuacji kiedy jej zabrania wyjazdów z koleżankami!

Gość gość
Jak możns dorosłej osobie zabronić? Można dojść do kompromisu a nie zabraniać jak dziecku. Więc niech facet spędzi urodziny z kumplami a nie przy telefonie bo przecież ich i tal dzieli setki kilometrów