Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr Lucyna

Program do gabinetu lekarskiego

Polecane posty

Gość dr Lucyna

Witam, od jakiegoś czasu rozglądam się poszukując odpowiedniego programu do swojej praktyki lekarskiej. Jak dotychczas moim faworytem jest program Medfile. Przekonują mnie ich dodatkowe funkcje typu rejestracja online, powiadomienia SMS i co najważniejsze możliwość korzystania za pomocą aplikacji. Po za tym program wydaje się być prosty i przejrzysty. Dostałam również informację, że mogę go mieć całkowicie za darmo lecz w nieco okrojonej wersji. Czy macie jakieś informacje na temat tego programu? Może sami z niego korzystacie? A może zastanawialiście się nad wyborem jednak zrezygnowaliście? Dajcie znać! Muszę podjąć decyzję, a chce mieć pewność!

Gość Mirelas88

Jest świetny program - Medfile. U nas w placówce się sprawdził szczególnie właśnie przy rejestracji online. Niektórzy lekarze już zaczęli korzystac z powiadomień sms bo mieli problem z pustymi wizytami. 

Gość StellaMaris

Sprawdzilam ten program Medfile i bardzo latwo sie na nim pracuje w gabinecie ginekologicznym. Teraz mniej czasu spedzam na wypelnianiu dokumentacji w komputerze - wczesniej robilam to za pomoca excel i bylo to dosyc kłopotliwe. Konsultantki pomogły mi przeniesc bazę pacjentek i mam teraz wszystko bardzo przejrzyste.