Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta 36 lat chcę założyć rodzinę

Polecane posty

Gość frog_in_the_fog
nie bardzo wiem, po co ciągnąć przez 7 lat nieudany związek? przecież to kupa zmarnowanego czasu, zwłaszcza że byliście już ok. 30. X laski, nie boicie się zakładać rodziny ze świeżo poznanym facetem? ja to bym sobie nie wyobrażała posiadania dziecka z kimś, kogo nie znam dobrze przynajmniej od kilku lat.

Gość gość
Zlosliwe te wasze wypowiedzi, nie kazdy 36 latek chce mloda sikse, dla niektorych przyjazn i wzajemne zrozumienie jest wazniejsze niz atrakcyjnosc i lozkowe sprawy. Autorko, proponuje zamiast portali stricte randkowych bardziej towarzyskie typu tagged czy badoo.Latwiej kogos poznac jesli sie nie jest ze spieta dupa nastawiona na zlapanie meza, a pogadac tam mozna jak w barze czy kawiarni z przypadkowymi ludzmi, na luzie i na neutralne tematy, w ten sposob mozna soba kogos zainteresowac.Bo zaczynanie rozmowy od szukam faceta czy chce miec dziecko wcale nie wypali.Lepiej moze-widze ze masz duzo zdjec z koncertu X, uwielbiam ich, czy to.pewnie twoj ulubieniec na tym zdjeciu, tez mam kota.Zacznij rozmowe od jakiegos szczegoliku.Trzeba sie najpierw zakolegowac z roznymi facetami tak zeby cie polubili zupelnie neutralnie i bez flirtu i z tego poziomu probowac dalej