Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
18:40 I? Dla twojej informacji mówię w 7 różnych językach. Safi.

19:47 przy wcześniejszym lekarzu chyba było ze 3 osoby z zielonymi kilka z niebieskimi i jedna miała piwne :D w okularach też kilka, wymyśl coś innego :D

Gość gość
Dzięki Ciferko. Safi.

Gość gość
Napisz mi sumę mojej ostatniej cyfry i Twojej ostatniej z naszych nr tele. ..(z tego telefonu,który mi dałeś ).Mała..

Gość gość
Nie musze ci nic podawac sam sobie dodaj jak umiesz liczyc .

Gość gość
Nie musisz ale chciałam miec pewność 100% .. :( Mała..

Gość gość
Nie wchodze juz tu tak postanowilem.Napisalem ile uwazalem ide swoja droga

Gość gość
Drogą beze mnie..zapomniałeś już moje spojrzenia i usmiechy ? wyrzuciłeś z pamięci rozmowy i dźwięk słow? nie pamiętasz dotyku mojej skóry i zapomnieć chcesz jak się śmiałam ?..Mała..

20:05 tą drogą nie idź! Skręć w lewo a później w prawo, dwa okrążenia wkoło przychodni, raz po schodach w szpitalu koniecznie z dołu go góry i wtedy ... znajdziesz swoją księżniczkę.

Gość gość
a jak już znajdziesz to z nią w Twoich ramionach, prosto - windą do nieba...Mała..

Mała, to nie on. Nie napisał nic konkretnego a na bardziej szczegółowe pytania nie zna odpowiedzi ot po prostu ktoś chciał się zabawić Twoim kosztem. Dużo tu takich :(

Gość gość
Też tak mysle on caly czas pisze zeby sie nim nie bawić a sam sie świetnie bawi ..Mała

Gość gość
Cyferko irytujesz mnie od samego poczatku caly czas atakowalas wszysktich drwilas.Ja nie pasuje do waszego swiata.Nie znam sie na waszych zartach.Tu milosci nikt nie znajdzie.Ja swojej nie znalazlam.Mnie tu i tam tez nie bo pacjmie cierpieniem

Gość gość
*pachnie cierpieniem

Gość gość
Nasz świat jest taki sam jak Twój , czy Twój jest lepszy takie ą,ę? Mała,,

Gość gość
Umiem się dostosować do kazdego środowiska nie mam z tym problemu , nie jestem ą ę mam bardzo wrazliwa dusze i latwo mnie zranic dlatego nie chce .Tu sie zawiodlem dalam znaki ale to nie ja i nie ty.To glupia zabawa.Moje uczucia byly prawdziwe ale je odsunelem kieruje sie rozumem

Gość gość
to po co tu napisales?

Gość gość
Ja też mam wrazliwa dusze , ale ie biore do serca co piszą tutaj bo bym zwariowała..czekam na jego ********* jego krok i sie nie doczekam ,,wuiem..Mała..

Gość gość
albo napisz imie tej swojej pacjentki albo zamilcz na wieki :D

20:18 uważam na osoby które lubią się zabawić cudzym kosztem, ten wątek ma to do siebie że łatwo jest zrobić komuś nadzieję i były takie sytuacje często na "starych wątkach", stąd moje podejście jak widzę że ktoś nie pisze nic konkretnego tylko nie mam pojęcia po co bawi się drugą osobą to nie jestem miła. Tu nie chodzi o żarty takie osoby robią to specjalnie, nie wiem czy są złośliwe czy mają chwilowy ubaw po prostu tak tu jest i to nie są nasze żarty, osoby które się podpisują nie robią w ten sposób. A miłość ... co mam powiedzieć ? to zostawię bez komentarza.

Gość gość
Mala to wszystko nie tak powinno wygladac od samego poczatku.Tak wybralas tu nie moge i nie chce tu .Ty zostan tu co z tego ze tesknimy ale sobie tego nie powiemy ... Mnie to meczy, zawrocilas mi w sercu ale ci tego nie powiem

Gość gość
Mala to wszystko nie tak powinno wygladac od samego poczatku.Tak wybralas tu nie moge i nie chce tu .Ty zostan tu co z tego ze tesknimy ale sobie tego nie powiemy ... Mnie to meczy, zawrocilas mi w sercu ale ci tego nie powiem

Gość gość
Cyferko masz rację. Ktoś sobie zrobił żarty i to nie jest fajne. Chodź sama zastanawiam się czy bym podała to cyfrę hmmm ;) Alicja

Gość gość
A po za tym ta cyfra nie da gwarancji, że to ta osoba. Alicja

20:27 wydaje mi się że przeczytałeś wpisy na poprzednim forum i małpujesz mnie !!! A tego jeszcze gorzej nie lubię :) Mam nadzieję że to zbieg okoliczności.

Gość gość
20.43 widzisz jestes tu najmadrzejsza wiec juz znikam nie mozna nic napisac bo ci nie pasuje .Nie lubie takich ludzi

Alicja czego tu już nie było? inicjały, kolor oczu, daty wizyt , daty ostatniego spotkania, w co była ubrana, ile ma lat? wsio już przerobione i jakoś happy endu nie było.