Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie, ze lekarze preferuja inne mozliwosci poznania kobiet, ale dziewczyny na tym forum wierza dalej w bajke o kopciuszku. A nadzieja jak zwykle wygrywa nad rozsadkiem. Potem przychodzi wielkie rozczarowanie, ale tak to bywa, jak ktos zyje w sferze marzen.

Gość gość
Przykre, ze ktos sie tak bawi uczuciami. Ale bedac tu na forum same sie na to wystawiamy. Zapominanie czas zaczac, zrobila sie z tego jedna wielka farsa. Nikt do lekarza nie idzie przeciez z nastawieniem, ze sie zakocha. Lekarz tez do pracy nie przychodzi z zamiarem podrywania pacjentek. To sie po prostu zdarza, jak w kazdym innym miejscu, w gabinecie na pewno duzo rzadziej i cale szczescie.

Gość gość
Cyfra naprawdę potrzebujesz tego psychiatry!! Jak on mógł tu pisać.I rozpoznać ze tu jesteś jak sama twierdzilas dużo w swojej autentycznej.historii zmieniała i nie mógł odgadnąć.że to Ty Dzizisss!

Gość gość
Przejdzie wam.....chyba Mi po ,3latach przeszło. Jeśliby dłużej trwa to jest coś mi nie teges..OBSESJON

Gość gość
OBSESJON... uwielbiam :D. To moj nowy ulubiony wyraz. Pewnie, ze przejdzie, szczegolnie gdy ma sie swiadomosc wkretki. Nigdy jeszcze nic podobnego mi sie nie przydarzylo, takze potraktuje to jako nowe doswiadczenie ;). Tyle informacji pasowalo, ja wbrew pozorom jestem bardzo racjonalna, moze nadto optymistyczna ;D stad ma plonna nadzieja, wierze w niemozliwe, bo wiem, ze sie zdarza. Takze niczego nie naciagalam, nie dopasowywalam. Czytajac historie z sierpnia wlasnym oczom nie moglam uwierzyc. I piszac o niemozliwym, nie mam na mysli tego, co ktos tam czasem podnosi tutaj, ze lekarz nie moze wziac pacjentki na powaznie. To nie sa bogowie do diaska, normalni, zwykle inteligentni ludzie, co tylko sprawia, ze z niektorymi mozna przyjemnie / ciekawie porozmawiac.

Gość gość
Chcialabym żeby przeszlo , psychiatra załamał ręce.Stwierdził że to ciężki przypadek- jestem załamana :(

Gość gość
Dokładnie uważam jak gość wyżej - to są normalni ludzie (lekarze) zdarzają się tacy zadufani w sobie.Mój ukochany jest zwyczajny dlatego , mnie tak do niego ciągnie.Nie zdradzę mu nic ..nie przyznam się do niczego.Jestem creazy i nawet się z tego cieszę :) a co .. :D rozumu nie mam ponoć , tylko platoniczne uczucie.Oj gdybym tylko mogła to bym wytulała :D

Gość gość
Lekarz nie lekarz każdy człowiek jest inny ma inne podejście do ludzi. Ale niestety prawda jest taka że oni mają swój świat do którego taka pacjetka nie ma wstępu.

Gość gość
życie bez miłości to jak lekarz bez pacjentki :D

Gość gość
16.24 a niby czemu ? No on ma studia i jest lekarzem? Liczy się o s o b o w o ś ć !! I charakter resztę można dowyglądać :)

Gość gość
16.01 Ja też jestem crazy *haha i to bardzo. Mój doktor to cud miód i rodzynki :D jest taki słodki mniam. Buziaki dla mojego słodziaka ;)

Gość gość
Kazdy ma prawo pozostac przy swojej opinii. @16:24 Bardzo ladne :D. Swoja droga wiecie co, podejrzewalam, ze bede miala dola, a tymczasem mam calkiem dobry humor. Chyba rozbawilo mnie, ze tak sie dalam zrobic w konia. Sama sobie to zrobilam!

Gość gość
Bvcd

Gość gość
Gnjgvv

Gość gość88
Dlaczego zakładacie, że tu na forum są tylko kobiety bez wykształcenia. Nie wiem jak pozostałe Panie ale ja mam ukończone studia, nie jedne, kilka podyplomowek. Żyje na godnym poziomie.

Gość gość
Dziewczyny normalnie zakochałam się a on tez. jest boski. On jest moim lekarzem znamy się ponad 2 lata od 2 miesięcy piszemy że sobą dzwonimy i spotykamy. Wszystko jest możliwe :D

Gość gość
Oooo

Gość gość
Ccccccccccccc

Gość gość
Nie wierzę w miłość lekarza do pacjentki. Oni są szczęśliwi jak taka pacjetka lata za nimi. Mają wtedy pdwyższone ego:D A potem opowiadają swoim kolegom o swoich zdobyczach *

Gość gość
Hdsjd

Gość cyferka xxxx
No właśnie, nareszcie ktoś zaczął pisać tak jak ja lubię :P

Gość gość
Safi żyjesz :D

Gość gość
Cyferko piosenka pasuje też do mnie. Ja go kochałam a on ze mnie drwił. A teraz muszę sobie z tym poradzić z tym co mi zrobił.... :( Alicja

Gość gość
Dziewczyny lekarz to co to jakieś bostwo. Nie to facet jak każdy inny ma prawo się zakochać. Miłość nie wybiera :)

Gość gość
Cyferko chodź trochę mi jest lżej że nie jestem sama:) . Ale ból jest ogromny :( Alicja

Gość gość
Nie wierzę w bajkię o Kopciuszku :D