Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
18.19 Nie znasz tej bajki. Mama Ci nie czytała :D

Gość gość
17:50 jestem jestem Safi.

Gość gość
O Safi a ty co myślisz o tych lekarzach możliwa miłość do pacjentki czy nie :D

Gość gość
Uważam, że temat jest bardzo delikatny. Zależy od osobowości danej osoby, są lekarze którzy nie zwracają na to uwagi ale niewielu. Zależy to również od uczucie czy jest prawdziwe czy tylko atrakcją. Safi.

Gość gość
To nie żarty Cyferko. Taki lekarz nigdy nie zainteresuje się pacjentką . Bo życie to nie bajka

Gość gość
Niestety Cyferko ktoś dobrze napisał o tej bajce. Też nie mam ochoty na żarty :( Alicja

To mnie nie pociesza nie byłam pacjentką. Napiszcie coś w stylu to podłe kreatury lub banda idiotów to do mnie dotrze :P

Gość gość
Cyferko zgadzam się z Twoim postem z 18.48 :D Alicja

Gość Z Kasia
Czy lekarz nigdy nie zainteresuje się pacjentką? Może powiem coś od siebie: lekarz nie powinien zainteresować się pacjentką jako kobietą, bo zdrowie pacjenta jest priorytetem w gabinecie. A leczyc przez różowe okulary jest trudno. Ale lekarz to tylko zawód. Natomiast przede wszystkim jest człowiekiem i ma prawo zakochać się jak każdy inny. I zakocha się, jeśli zjawi się właśnie "ona". Uczucia sa niezalezne od nas. Milosc do pacjentki nie jest ani zabroniona ani karalna. Pytanie tylko co z tym zrobi? Wariantów jest naprawdę wiele. Ale zapamiętajcie jedno - dla niego najważniejsza jest jego praca, bo jej poświęcił całego siebie. Tak, jak dla matki dziecko ;-) Gdyby podejść do tematu z drugiej strony? Czy pacjentka powinna zainteresować się swoim ginekologiem? To jest dopiero dramat. Łatwo jest stwierdzić, że czegoś się nie powinno, dopóki osobiście nas to nie dotknie.

Gość Z Kasia
Żadna z nas nie jest kopciuchem :) To ważne, co o sobie myślimy;-)

Alicja, nie mam żalu bo ja taka jestem, złoszczę się najwyżej dzień lub dwa a później najczęściej mi przechodzi. Teraz też tak będzie, przejdzie mi złość, zostanie pustka może tak miało być.

Gość gość
Nie mam humoru niee chce onim już myśleć mam też inne zmartwienia:( ehhh życie. Alicja

Gość gość
Z v g id d

Gość gość
czyli podsumowując nie było tu żadnego lekarza?

Gość gość
Ja się nie czuje kopciuszkiem. Tez mam ukończone bardzo dobre studia mgr i podyplomowe i nie czuje się w żaden sposób gorsza od któregokolwiek lekarza. Gdybym chciała, to tez mogłabym ukończyć medycynę, ale mnie to nie ciągnęło i nie interesowało. Ja nie patrzę na niego, jak na bistwo. Dla mnie to zawód jak wiele innych. On mi imponuje czymś innym i to u niego cenie i szanuje. Jest dobrym człowiekiem, a tego żadne studia nie naucza. Lekarzem się bywa, a człowiekiem się jest i on zachowuje się dokładnie tak, jakby ta maksyma była jego życiowym mottem. Julia

Gość gość
Nnhgf

Gość gość
Cyferko ja też długo się nie gniewam ale tym razem przegioł i to na Maxa. Alicja

Gość gość
I on widziałam, ze tez docenia moja prace zawodowa, to kim jestem. Kilka razy udzieliłam mu, na jego prośbę, drobnych, przyjacielskich porad i sprawiało mi radość, to ze mogę się jemu w tak mały sposób, ale odwdzięczyć. Nie sadze wiec, ze jestem dla niego Kopciuszkiem, chyba ze tym tańczącym z księciem. Pantofelka przy nim nie zgubiłam, a szkoda, bo może miałby wtedy pretekst, żeby do mnie zadzwonić. Zawsze tez uciekałam z jego gabinetu, jak Kopciuszek przed północą, wiec może to o to podobieństwo do bajkowej postaci chodzi? ;) Julia

Gość Z Kasia
Dziś miałam dzień podsumowań. Chciałabym się Wami pożegnać. Nie chcę już zaglądać na forum. To taki kolejny kroczek :-) Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymam kciuki, aby Wasze historie miały szczęśliwy i właściwy finał.

Gość gość
Z Kasią Ja też za kopciucha się nie uważam ale w bajki też nie wierzę. Sama się o tym przekonałam. No cóż trzeba żyć dalej bo nie wiadomo ile nam tego życia zostało.... :( Alicja

Gość gość
Alicjo, przecież Ty jesteś z Krainy Czarów, to jak w bajki nie wierzysz? ;)Uszy do góry, może on w końcu zobaczy co stracił i się odezwie. I co wtedy? Julia

Gość cyferka xxxx
Z Kasia jeśli Ci tak łatwiej to rozumiem, odwiedź nas czasem ;) miło się z Tobą rozmawia :D

Gość gość
Wczoraj byłem zablokowany myślą że jestem zakochany w Julii , i że piję kawę Alicją no nie możliwe.

Gość gość88
Trzymaj się Kasiu :-) życzę powodzenia w zapominaniu o Nim

Ja z Wami jeszcze trochę zostanę, tak jak pisałam to forum mi pomaga bo zamiast rozmawiać z nim piszę z Wami :D Tak to u mnie działa :)

Gość gość
A ja siedzialem sam jak palec i plakalem ;(