Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
"ślub, dzieci i życie miłością" moje marzenie też. Chciałabym zacząć wszystko od nowa. Safi.

Gość gość
Sdghhj

Gość gość
18.25 Romantyczna dusza kocha najmocniej ;-) Już z samego rana szukałeś na kafeterii "swojej księżniczki", fantazjujesz o Waszym "wpólnym gniazdku" Myślę, że tak wielkiego uczucia nie można ugasić. Zbierz się na odwagę i zaryzykuj. Zawalcz o swoje szczęście :-)

Gość gość
19.04 czy ty czytasz to co piszesz? Najpierw musiałby rozwalić czyjeś szczęście żeby to się stało ., aż tak pusta jesteś ??

Gość gość
a skąd niby wiesz, że szczęście???

Gość gość
A zresztą rób co chcesz Cyferko to twoja sprawa. Złość mi na niego przeszła ale nie ufam. Na wizytę i tak nie jadę już go nigdy nie zobaczę. A zresztą potym co mi powiedział widac że ma mnie gdzieś. No i dobrze nie potrzebuję jego jak bym chciała to jest nie jeden chętny wypić ze mną kawę :Alicja

Alicja i Ty przeciwko mnie :O :( że nie chcę go znać a co miałam napisać? "Hej xxxx fajnie że całe miasto wie o naszych rozmowach, spoko mi to wcale nie przeszkadza. kocham Cie." a może: " napisałeś dużo o nas (to akurat mi nie przeszkadza wyłączając jednej rzeczy i tak nikt nie wiedział o co chodzi) a później gdy miałam wątpliwości zostawiłeś mnie z tym samą i nic nie wyprostowałeś to nic dalej uparcie Cię kocham :/

Gość gość
Ojoj a mój to jest tak słodki wariat normalnie uwielbiam go. Całuski buziaczki dla niego. Kocham Cie. Buziaczki buziaczki ;)

Gość gość
Nie Cyferko nie jestem przeciwko tobie. Ale wiem jak się poczuł. I pewnie dla tego już nic więcej nie zrobi. Alicja

Gość gość
Ciferko to nie tylko miasto, to cała Polska :), na poważnie nic takiego on nie powiedział, chciał Ci abyś widziała że on tu też jest. Trochę dziecinne ale... ale. Safi.

Moja wina hmmm w czym? Miał jak wół napisane co do niego czuje i zamiast odp na proste pytanie tu na forum lub smsem to wolał to tak zostawić. No sorry jeśli mi na kimś zależy to nie chcę go upokorzyć ani skrzywdzić w żaden sposób.

Gość gość
19.04 nie podpuszczaj mnie :D

Gość gość
Ala co Ci powiedział? Pamiętaj, że zdrowie jest ważniejsze. Safi.

Gość gość
18.27 Ej, crazy-boy'u rozkręcasz się. Lubimy Cię takiego zwariowanego. Czy to Ty jesteś tym lekarzem, który lubi grać na gitarze :-)) dużo podróżuje i ma dwie lewe ręce do gotowanua ;-p

Gość gość
panie lekarzu, napisz jak ona wygląda, jakieś szczegóły na ten temat. może ona tu bywa? może czyta? noże niekoniecznie pisze?

Gość gość
Ja Cię obronie Cyferko :)

Gość gość
Ciferko musiał się wstydzić tego co zrobił. Safi .

Gość gość
Piszę z przerwami bo mam dużur.Nie chce jej zabierać szczęścia które ma .Nue chcę rozwalać rodziny dlatego nic nie robię i nie zrobię :( bronie się :( i kocham skrycie :)

Gość gość
napisz tylko kiedy się widzieliście? dawno czy niedawno?

Gość gość
Nie jesteśmy przeciwko Ciebie, a nie za nim. Robisz burzę w szklance wody. Safi .

Gość gość
19.26 Ależ będę Cię podpuszczać ;-p bo Cię polubiłam :) To znaczy, że myślisz o tym, żeby z Nią się spotkać?

Gość gość
Może ona Ciebie tez kocha. Może gdybyście spotkali się od cZasu do czasu na kawę to poczulibysxie ulgę. Kawa to nic złego. Albo zaproś ja na dyżur :D

Gość gość
19.07 Nie zniżę się do twojego poziomu i nie skomentuję tak prostackiej wypowiedzi

Gość gość
Doktorze czy ona ma dzieci?

Gość gość
Lekarzu , więcej swobody przy niej to może się cos ruszy. Jak w ogóle wyglądają wasze rozmowy ??

Gość gość
Safi to wszystko nie ma znaczenia ...muszę kończyć może jeszcze zajrzę mam dużo pracy

Gość gość
19.31 Jeśli tak zadecydowałeś, to życzę powodzenia!