Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
.Wytrzeźwiałem.Czuje sie tak lekko :) Jeśli powiedziałem coś przykrego to przepraszam.Julio zejdź na ziemię.Nie wieże w czyste intencje.Staję przed długą walką z czymś co mnie spotkało niespodziewanie.Alicjo niczemu nie jesteś winna .

Gość gość
.Wytrzeźwiałem.Czuje sie tak lekko :) Jeśli powiedziałem coś przykrego to przepraszam.Julio zejdź na ziemię.Nie wieże w czyste intencje.Staję przed długą walką z czymś co mnie spotkało niespodziewanie.Alicjo niczemu nie jesteś winna .

Gość gość
Nie musisz przepraszać, napisałeś, że miałeś ciężki dzień, rozumiem. A ja chcę jeszcze trochę pobujać w obłokach, czasem chcę poudawać, że jest tak jak sobie zamarzyłam. Julia

Gość gość
I współczuję Ci bardzo, że spotkało Cię coś niespodziewanego, mam nadzieję, że masz obok siebie kogoś, kto będzie Cię wspierał w walce. A może pisanie z nami trochę Ci pomoże. Dużo tu życzliwych kobiet.Julia

Gość gość
Alicjo, masz rację. A im jestem starsza, tym bardziej nieufna się robię. Tylko pamiętaj, że są też dobrzy ludzie, którzy podobnie jak Ty siedzą w swojej skorupce i też boją się zaufać. Razem jest łatwiej. Julia

Gość gość
Jeju...jestem w szoku. Nie rozumiem czemu nie potraficie normalnie mowic o uczuciach. Właśnie zastanawiam się szukać mężczyzna z innego kraju. Mnie się podoba Turek i Hiszpańscy, Są taki przystojny :). Safi.

Gość gość
Masz rację Ali, nie ufaj nikomu. Safi.

Gość gość
Julio ja zawsze wierzę że ludzie są dobrzy i dlatego dostaje mi się.... To co napisałaś całkiem niedawno usłyszałam od innej osoby. Żebym wyszła ze swojej skorupy i zufała. To nie takie proste chodź próbuje. Xx Safi jak miło, że się odezwałaś. Ty chyba wiesz o co chodzi z tym zaufaniem.Alicja

Gość gość
Doktorze z godz. 11.20 Topienie smutków w alkoholu nie rozwiąże problemów. Jest to najgorsze z możliwych "pójście na skróty"!!! Jeśli cierpisz przez kobietę, to zbierz się na odwagę i skontaktuj się z nią. Pomyśl, że walczysz o siebie, o swoje szczęście. Nie zastanawiaj się nad tym, co ona sobie pomyśli, że poprosiłeś o spotkanie. Po prostu zrób to dla siebie! Może życie miło Cię zaskoczy i na przykład Święta i Sylwestra spędzicie już Razem :-) Życzę Ci tego! :-)

Gość gość
To taka metafora idiotko.

Gość gość
Tak napewno sie skontaktuje - dobre.Nie ma nic miedzy mna a Nia ! Spojrzalem na to na tezeźwo to byla zabawa z jej strony.

Gość gość
Oj Safi Safi mozesz w Sylwestra co najwyzej pociagac mnie na sankach .

Gość gość
Dlaczego zabawa? W jaki sposób się Tobą bawiła?

Gość gość
A Ty nie możesz skontaktować sie z nia tylko czekasz na jej ******* moze ona czeka na Twój i jest niesmiała i się boi.

Gość gość
jakie sygnaly Ci dawała ? co robiła że miałes nadzieję na wiecej?

Gość gość
Ali cieszę się bardzo :), jestem przemęczona, mam za dużo obowiązków na głowie i coś okropnego mnie spotkało. Myślę że nie jesteśmy nastolatkami, nasz brak zaufania wiąże się z czymś złego które dotyczyły nas w przeszłości. Nic i nikt mnie nie zaskakuje. 17:28 Mogę Ciebie zabrać na sanki, ale daj mi jeden powód aby to zrobić ?:) Julio , przepraszam ale widać że masz dużo urojenia na punkcie twojego lekarza, musisz koniecznie się leczyć. Safi.

Gość gość
Z komentarzem z 18.20. Julia

Gość gość
Safi być może mam jakoś blokadę....Jak narazie biorę sobie Twoja radę lepiej być ostrożnym. Jestem jak jestem jak toś będzie chciał zyskać moje zaufanie zrobi wszystko żebym pozbyła się tego strachu. Xx Julio, Safi proszę was nie obrażajcie się nawzajem. To nie ma sensu każda z was przeżywa to wszystko na swój sposób i trzeba to uszanować. Ja już zrozumiałam swój błąd i to nie prawda że nie jestem winna. Cała wina leży tylko po mojej stronie. Głupio wyszło jest mi wstyd, ale czasu już nie cofne. Jedynie co mi zostało to przeprosić za to wszystko. Trzeba iść dalej.... Przede wszystkim wyprzec się tego uczucia. Jeszcze raz przepraszam. Alicja

Gość gość
Nie chciałam urazić Julia daleko od mnie. Naprawdę chcę dla niej co najlepsze, ona wygląda na dobrą i mądra osobą ale być zakochana ponad 10 lat to jest nienormalne. Trzeba obliczyć ile tęsknota, bol, zły samopoczucie itp... jeśli dobrze pamiętam, ostatnia wizyta miała miejsce w grudniu i dotąd bez konstaktu, czyli jest już jasne że on jej nie kocha lub nie może z nią być. Po co dawać kobietą nadzieję? Ona widzi swojego lekarza u każdego nowego lekarza który pojawia się na forum, nie chodzi o brakiem szacunku ale o zdrowego rozsądku. Wiem, że ona tego nie akceptuje to naturalne. Według mnie dla niej tylko psychoterapia. Safi.

Gość gość
Alicjo, nie ufam, ale nauczyłam się też rozumieć że jesteśmy ludzie wadliwi. Nikt nie jest zobowiązany do odczuwania tego co ja czuję, ani odwzajemnić mi w ten sam sposób, nie zmieniamy osobowości innych. Jeśli coś mi nie odpowiada po prostu odsuwam się i nie mam pretensji. :). Safi.

Gość gość
Julio co u Ciebie?

Gość gość
Safi ja też nie mam pretensji ale strach zostaje że znów.... Jest ktoś komu zaczęłam pomału ufać mam nadzieję że ta osoba mnie nie zawiedzie. Otworzyłam się, jestem szczera, ale nie jest łatwo. Alicja

Gość gość
Widziałem Cię wczoraj.Jechłaś w niebieskim bereciku, na obcasach rowerem.Miałas okulary na oczach takie do pływania - pewnie byłaś na basenie..? Strasznie poważna byłaś :)

Gość gość
Strasznie smędzicie.Nudno tu jakby mie było inny tematów.

Gość gość
Psychoterapia - mam w tej dziedzinie małe osiągniecia mogę pomóc .

Gość gość Wróżka Beata
Znam odpowiedzi na Twoje wszystkie pytania ;)

Gość gość Wróżka Beata
Alicjo nie idź tą drogą- to jest bardzo nie etyczne masz przecierz rodzinę.Safi uważaj na tych Turków czekają tylko na okazję żeby Cię wykorzystać. Julio Twoja naiwność i ławtwowierność powoduje problemy ze snem- musisz wyciszyć wszystkie emocje zacznij ćwiczyć jogę .

Gość gość Wróżka Beata
Natomiast ja potrzebuje słownika ortograficznego hahaha ;)