Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Julio wyspalas sie ? ? Ja własnie wstalem patrze dopiero 9 wiec chyba jeszcze sobie poleże.

Gość gość
Julio wyspalas sie ? ? Ja własnie wstalem patrze dopiero 9 wiec chyba jeszcze sobie poleże.

Gość gość
Powiedzmy, ze się wyspalam. Wiesz, jak jest. Zazdroszczę tym, którzy mogą sobie jeszcze poleniuszkowac. Julia

Gość gość
Ta piosenka " każdy swoje 10 minut ma" tez mi się podobała. Tęsknie. Julia

Gość gość
A wiecie jak ja swojego lekarza poznałam?? Szukałam.sponsora i on odpowiedział. Oboje się.W sobie zakochalismy. Pewnie większość z Was nie uwierzy ale to jest historia zyciem pisana.

Gość gość
Pacjentki bywają natrętne. Co 10 ta wyznaje lekarzowi miłość A co 5 kocha się skrycie. Natomiast lekarz kocha się w co 50tej A wyznaje miłość jednej na 1000 000

Gość gość
Dla jasnosci: nie szukam sponsora pieniadze to rzecz nabyta i nie szukalm tu nikogo na sile jestem tu przez totalny przypadek , nie powiedzialm nigdy ze sie zakochalm i nigdy tego nie powiem jesli nie bede miec pewnosci , nie dbam o poprawna pisownie nie zalezy mi na czyjes opinni mam czyste intencje i sumienie.Jestem wychowan wedlug starych zasad i jestem z tego dumn moja jedyna wada ,a byc moze zaleta jest powsciagliwisc w pewnych kwestiach i honor .Szanuje ludzi na pewnym poziomie i tym samym szacunkiem darze zwylka pania Jadzie.Duzo tu zostalo powiedziane i milych i przykrych slow.Mam tylko nadzieje ze osoba o ktorej mysle nie okaze sie dupkiem i nie zabawi moim kosztem .Co bedzie czas pokarze. Nie chce niczego przyspieszac .Zyje z dnia na dzien niczego nigdy nie planuje .Ciesze ze spotkalm pewna osobe ,zaufalm jej co z tym zrobi jej rzecz.Nie chce nikomu ani rozwalac zycia ani tym bardzie komplikowac.Problem jest w tym ze jestem wierzaca i jesli Bog tym kieruje to niech tak bedzie :) pozyjemy zobaczymy.

Gość gość
Julio Twoj ,,Romeo" tez tęskni :p

Gość gość
Julio wczesniejszy post z 13 byl twoj

Gość gość
16.50 nie. Mój ostatni post był o 11.24. Ja go poznałam na zwykłej wizycie. Być może widywaliśmy się gdzieś wcześniej, ale ja tego nie pamietam. Pisałam już o tym chyba. Romeo, czy Ty jesteś moim Romeo? Jeśli tak, to po czym mnie poznałeś? Julia

Gość gość
Pieknie piszesz Twoje posty przykuly moja uwage ,cos mi w srodku podpowiadalo ze to ty masz orginalny styl :) .Bylem ciezkim w szoku nie przecze , gosc D i reszta tez serce mi to powiedzialo Julio nasmarowalas sie biedna .Slucham tej piosenki i mysle o Tobie hahaha caly czas sie smieje -ale nie zlosliwie ale pamietaj jeszcze sobie gramy w kotka i myszke bo padne

Gość gość
Gdybym umiała to bym Cię reanimowała. Może zrobię to po swojemu, wtedy na pewno serce znowu zaskoczy. A tak serio, to gdyby się okazało, ze Ty to ON, to bym zaczęła grać w totka. Totku kotku, miłego wieczoru. Julia

Gość gość
Mam 2 prosby skasuj ten watek zaloz nowy i ja lepiej sie czuje w roli Julii a nie Romea.Chce byc Julia ! To mozesz grac w totka smialo .Uciekam juz bo mam cos do zrobienia :) tęsknie by

Gość gość
18.37 a dlaczego wolisz być Julia? To element naszej gry? Trochę się gubię w tym co piszesz. Pisałeś tutaj wcześniej? Jesteś którymś z tych lekarzy wypowiadających się tutaj? Nie mogę w to uwierzyć, ze jesteś NIM, ale moje serce zwariowało i podpowiada mi, ze tak. Julia

Gość gość
Julio to jakas farsa. Ja juz nie biore w tym udzialu ,czesc

Gość gość
8.11 dlaczego farsa? Napisałam coś nie tak? Julia

Gość gość
Julio juz Cie nie kocham ,wiem o spotkaniach z panem Czesiem - hydraulikiem.Twiedzi ze nie umiesz gotowac ,wtajesz rano nie pomalowana ciagle sluchasz disco polo .Chyba szukasz sponsora moja droga ..? Mialas isc do psychiatry i co bylas??A no nie - ciagle przylazisz do mnie - meczysz mnie!

Gość gość
Co u Was dziewczyny? Alicjo, Cyferko jak zdrowie? Julia

Gość gość
O Julio ja leżę w szpitalu, ksiądz był namaszenie dał ;) ŻARCIK A tak to wszystko jest w porządku miewam się dobrze. A co u Ciebie Julio słychać??? :) Alicja

Gość gość
Julio Przepraszam Cie serduszko :) nie wiezec ani w jedno slowo Czesia

Gość gość
Julio dla mnie jestes wyjatkowa brzydalku nawe Ci piosenke wstawilem o Magdzie M tylko Cie tylko Ciebie

Gość gość
Cyferko widzę że niechciany adorator dał Ci spokój. Jak zdrówko???? Alicja

Gość gość
Julio nie przejmuj się tym komentarzem z 9.12 jakiś burak to napisał. Naprawdę zabłysnoł swoją inteligencją i kulturą osobistą.Szkoda na takich ludzi słów i nerwów . Ja Cię lubię a i Twój Romeo chyba też ;) Alicja

Gość gość
Pan Czesio ma rację, zapomniał jeszcze napisać, że zbrzydłam i utyłam, do tego zaniedbałam się i zwredniał mi charakter. Alicjo, to coś poważnego, że jesteś w szpitalu? Piosenka Iglesiasa ma piękne słowa. Chciałabym, żeby ON tak myślał. Albo może lepiej niech zapomni. :( Julia

Gość gość
Julio nie przejmuj się idiotmi. Pan Czesio to jakiś debil. Jestes miła i sympatyczna :). Nie leżę w szpitalu to był żart ;) Mam się dobrze. Alicja

Gość gość
Alicjo, dobrze, ze wszystko w porządku. Nie przejmuje się, tylko nie lubię jak ktoś sobie robi ze mnie jaja, a najwyraźniej tu tak jest. Julia