Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Julio szukaj to moze znajdziesz myslalem ze to ty teraz spokojnie sobie zapomne , wycisze sie bo i tak mam zszargane nerwy. Caly dzien byl trudny i chce mi sie wyc

Gość gość
Ktoś tu dzisiaj szaleje z tą łaciną...

Gość gość
15.47 Nie jestem nią, ale i tak tulę na pocieszenie. Spróbuj może jakoś się wyluzować, zrób co lubisz, ale połóż się, odpocznij, może pomoże. Szkoda, że nie jesteś nim. Łudziłam się przez chwilę. xx Alicjo, jak zdrówko dzisiaj? Miło mi się pisało z naszym forumowym kolegą i nie żałuję, że na moment dałam się ponieść emocjom i uczuciom. Julia

Gość gość
Alicjo, ja tu napisałam kilka szczegółów i myślę, że on mógłby się zorientować, jeśliby tu kiedyś zajrzał. Julia

Gość gość
Julio być może tak ja też trochę tu napisałam, ale wątpię żeby się domyślił że to ja. Ja mam inną sytuację on wie.... Ale zastanawiam się co by pomyślał jak by to przeczytał, że wariatka ;) Alicja

Gość gość
15.53 A jutro pewnie będzie po angielsku ;)

Gość Z Kasia
To nie jest do końca tak, że jesteśmy rozpoznawalne poprzez szczegóły, które podajemy. Nasze historie są powtarzalne i bardzo podobne. Julio. Gdyby Twój lekarz tu napisał, na pewno byś rozpoznała jego styl wypowiedzi;-) przecież znacie się tyle lat ...:-) Uważam, że gdyby faktycznie Cię tu jakimś cudem rozpoznał i miał pewność, że to Ty, to prędzej odwazylby się w realu, niż odezwał tutaj.

Gość gość
17.24 Kasiu, historie są podobne, ale ja na przykład podałam tutaj jego wiek, to już konkret, prawda? ale i tak nie wierzę, że on mnie szuka w internecie, na takich forach. Nie wierzę, że coś poczuł. Julia

Gość gość
Z Kasią masz rację, że można poznać po stylu pisania chodź czasami można go zmienić ;) Ale prędzej czy później może się z czymś wydać ;) Julio głowa do góry. Alicja

Gość Z Kasia
Kochane, ja uważam chyba inaczej. Wiek, imię i inne dane osobowe można zmieniać do woli. Można tu pisać wszystko. Owszem, każda historia ma też swoje, tylko jej przypisane niuanse. Ale myślę, że gdyby Wasi ONI się wypowiedzieli, to coś by Wam podpowiedziało, że to właśnie on. Mogę się mylić, ale napisałam sądząc po sobie:-) Ja bym wiedziała:-)

Gość gość
Alicjo, dziękuję za pocieszenie Kasiu, ja nie jestem pewna, czy bym poznała i czy on poznałby mnie. Pisałam z kims i wydawało mi się, że to właśnie on. On też użyłby pewnych zwrotów, miał podobny styl wypowiedzi, a jednak okazało się, że to nie on. :( Dla mnie ważne są te szczególy, o których ktoś napisze. Julia

Gość gość
Z Kasią ja też bym wiedziała ;) Alicja

Gość gość
Romeo, jak Twoje samopoczucie? Julia

Gość Z Kasia
Całe szczęście, że nie ma takich dylematów. Wyparłam opcję, że jest możliwość, aby tu był i inne takie.

Gość gość
Kasiu, a jak Twoje uczucia do niego, minęły? Julia

Gość gość
Nie uwazasz ze przedstawienie dobieglo konca?? Brawa dla aktorów!!Docenic trzeba styl i fabule, oraz role drugoplanowe ! Nie rozumiem tylko zamyslu glownego rezysera,dociekal nie bede. Brawo brawo i dziekuje ... Otworzylem oczy

Gość gość
Uwaga w schematyczny sposob zniknie ta strona . Mam racje ,wiem ze mam

Gość Z Kasia
Moje uczucia do niego? Było ciężko, ale zawsze był w moim sercu. Nie bylo dnia, abym nie myślała o nim. Tyle tylko, że od pewnego pamietnego dnia zdaję sobie sprawę z mojego położenia i bardzo chcę przestać czuć. Zrobiłam wszystko, co mogłam. W pewnym momencie myślałam, że już nigdy mnie nie zobaczy. Odbyłam żałobę. Ale przyszedł czas wizyty. Widziałam się z nim 3 razy od tamtej pory. Staram się nie brać do siebie niczego. Ucinam swoje niepoprawne myśli. Jeśli mam flashback lub przychodzi mi do głowy, że on naprawdę czuł to samo, to szybko przypominam sobie, jak postąpił. Wszystko co było potem nie ma i nie będzie mieć znaczenia.

Gość gość
Od poczatku wszystko bylo skrupulatnie zaplanowane z najmniejszymi detalami.

Gość gość
Kto się podpisał jako A.? Mojego lekarza imię również zaczyna się na literę A :-)

Gość gość
Hmmm jakie przedstawienie? jakie role? Aktorzy :O Naprawdę niektóre komentarze są dziwne. Alicja

Gość gość
Dlaczego zakochujecie się w lekarzach? Dla nich, to tylko praca.

Gość gość
20.42 Myślisz, że to on. I tak Ci tego nie napisze nawet jak to on ;) Alicja

Gość gość
20.47 Dlamnie mógł by być i listonoszem nie o zawód chodzi:)

Gość gość
Zapomniałam się popisac Alicja

Gość gość
Doszukujecie się romansu tam gdzie jest tylko zwyczajnie miłe traktowanie pacjentów.

Gość gość
Taki lekarz pewnie byłby mocno zdziwiony, że wzbudził swoją osobą tak gorące emocje.

Gość gość
Jakiego romansu idź, idź już spać bo coś majaczysz ze zmęczenia :D

Gość gość
Dobra dobra, widać po waszych wpisach co wam chodzi po głowie.

Gość Z Kasia
Całe szczęście, że nie ma takich dylematów. Wyparłam opcję, że jest możliwość, aby tu był i inne takie.