Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mum to be Ola

Jakie sa Wasze ulubione kosmetyki , piszmy na luzie nie chce tu reklamowac

Polecane posty

Gość Mum to be Ola

Wiem ze od razu to wyglada na reklame, ale jestem ciekawa Waszych opinii za I przeciw kosmetykow zwlaszcza na rozstepy - brzuch w ciazy, uda - oraz tez demakijaz I zapachy. jestem w ciazy 4. miesiac, chce zaczac uzywac czegos do brzucha I moja siostra polecila mi Oillan Mama , ale jednoczesnie kolezanka to samo odradzila ... a siostra tak zachwalala. ktos tez stosowal? do demakijazu lubie bardzo dermika hydro clean. ale lubie tez Tolpa green mleczko z lukrecja. Z perfume aktualnie mam w domu Elizabeth Arden green tea Lotus, z tych tanich; z drozszych Dolce&Gabbana No. 3 L'Imperatrice (maz mi kupil na urodziny wiosna) oraz Lancôme Miracle (od mamy jak sie dowiedziala o ciazy, pierwszy wnuk). ... dzis jestem w domu bo mam wolny co drugi piatek. maz wroci dopiero za 3 I pol godziny. wyszlam juz z psem, zrobilam zupe, czytalam ksiazke. nudze sie nieco. popiszmy o zapachach, kosmetykach. o jeszcze lubie bardzo pomadki Maybelline te matowe superstay

Gość gość
Płyn micelarny Sylveco mleczko do demakijażu Vianek Tonik Fitomed z lukrecją NIOD Fractionated Eye-Contour Concentrate Retinole z The Ordinary krem z filtrem 50 Vichy do cery tłustej "ślimak" Cosrx domowe serum z kwasami PHA NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid żel do mycia Ziaja ulga balsam do ciała z mocznikiem Issana na zapobieganie rozstępom jakikolwiek olejek o naturalnym składzie (bez parafiny), np. babydream

Gość Mum to be Ola
dzieki gosc :) ja do ciala lubie wszystko co ma w miare naturalny skald I konieczne maslo shea, kocham jego zapach I wlasciwosci

Gość gość
Lubie wszystko co sama zrobie w domu :) Nic nie kupuje w sklepach, nie potrzebuje. czasami jak widze ceny , a wiem ze mozna to samemu zrobi w domu za ułamek ceny.. Kupuije tylko półprodukty i sama kręce ;)

Gość gość
ja lubie toniki I mleczka Nivea na rozstepy olejek taki stosowalam chyba bio oil czy cos dawno to bylo ale dzialal perfumy kupuje rzakdo ale bardzo lubie Hugo Woman; oraz tez Ghost whitelight, te tanie sa

Gość gość
15:15 fajnie, ale perfum sama nie "ukrecisz" ........

A ja polecam sklep www.hedoni.pl z kosmetykami profesjonalnymi w super cenie. Dużo kosmetyków u nich zamawiam i każdy kolejny to mój ulubiony :)