Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić

Polecane posty

Gość gość

Hej chciałabym poznać waszą opinię na temat tego co się u mnie dzieje. Od kiedy poznałam mojego chłopaka dostałam różnych problemów zapalen pochwy/pęcherza moczowego i tak wiem nie powinnam tak szybko współżyć bez prezerwatywy. Lecze się od roku i też tyle się znamy. Cztery miesiące temu rozstaliśmy i wróciliśmy do siebie znów po dwóch miesiącach problem znów wrócił. Ale nacisnelam bardziej na badania z którego wychodzi ze partner ma bakterie która jest ciężka do wyleczenia ma kolejny antybiotyk, seks tylko w gumce. Partner siła dał się namówić na wizytę u urologa po wielu wymazach ginekologicznych ale zagroził że weźmie teraz leki ale nie będzie się pojawiać na wizycie kontrolnej... U mnie niby jestem wyleczona z wszystkiego ale wciąż żyje w strachu że on się nie wyleczy i nie wróci do lekarza, że znów się od niego zarazę mimo prezerwatywy, że wiecznie wszystko się międzyy nami będzie psuło znów przez choroby itp. zmienił się jest dobrym człowiekiem. Czasem boję się że będę musiała odejść co wy byście zrobili?