Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość Taka jedna 29
"Sama zresztą widzię, że brzydkie dziewczyny ale szczupłe mają większe powodzenie niż pulpety." - to prawda ja jestem niebrzydka, ale jestem przy sobie i z powodzeniem marnie. Z drugiej strony jak byłam chudsza, do tego młodsza też jakoś partnera życiowego nie poznałam. Do tego faceci wymagają, żeby dziewczyna oprócz tego żeby była ładna z twarzy, szczupła to do tego jeszcze cycata, a przecież piersi to w ok. 90% tłuszcz, woda a sam gruczoł jest niewielki. Ja jestem ładna, w miarę cycata (rozmiar 75H to chyba już kawał cyca?) i jakoś za mną nie latają, dlatego bo za gruba, wiadomo. W pracy widzę jak uganiają się za dziewczynami w rozmiarze 34-36.

Gość gość
Taka jedna- bo twarz to wiele, ale ciało też jest ważne dla facetów

Gość gość
Fajne są kobiety co uprawiają sport, jak chcesz coś dobrego dla siebie zrobić to jest to, do tego potrzeba dużo energii, lubię jak kobieta ma energię nie taka co tylko narzeka nic nie zrobi. Takie mają największe branie :)

Gość Taka jedna 29
gość dziś - wiem, ale mało kto jest jest idealny. Jak byłam sporo szczuplejsza, górę ciuchów nosiłam 36, to z kolei jakiś buc potrafił się przyczepić, że mam za małe cycki czy za grube nogi (mam gruszkowatą figurę). Czyli jak się nie wygląda jak modelka (ale cycata) czy jakaś por/nolala, to trzeba się liczyć z tym, że się zawsze do czegoś jakiś facio przyp/ier/doli. A sami jak zazwyczaj ci komentatorzy wyglądają? No właśnie.

Gość gość
Do Autorki. Uroda to kwestia wzgledna. Jesli sama sobie nie podobasz sie, to pamietaj, ze i tak jestes w dobrej sytuacji. A to dlatego, ze niezbyt ladnym kobietom latwiej jest godzic sie ze starzeniem, pierwszymi zmarszczkami itd. niz tym, ktorych najwiekszym atutem byla uroda. Wiem po sobie! To znaczy ja z tych przecietnych, nie pieknosci :-) Pozdrawiam Cie serdecznie. Podoba mi sie Twoj dystans do siebie, choc na pewno nie jestes wesola z tego powodu, ze matka natura zawiodla Cie. Zycze Ci fajnej drugiej polowki, ktory bedzie patrzyl sercem, lecz takze doceni Twoje walory zewnetrzne - bankowo jakies masz, niemozliwe zebys byla brzydka po calosci. Caluski!

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ja sporo jeżdżę na rowerze, może nikoniecznie dla sportu, bo to mój środek transportu, a raz jeden debil się przy/jebał, że mam za bardzo umięśniony dół (znaczy du/pę i nogi). Facetom to się nie da dogodzić, chyba że jest się szczupłą co najwyżej lekko umięśnioną nie za wysoką cycatą lalą o twarzy będącej miksem słodkiej dziewczynki i wyuzdanego kur/wiszona.

Gość gość
Jak jest energia życiowa to jest i uśmiech, nawet głupoty, takie co tylko narzekają najlepiej nich się położą już aby nie upadły.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - uśmiech i dobra energia u kobiety która mocno odbiega od wizerunku fit sexy lasi lansowanej w mediach nie robi żadnego wrażenia na facetach albo wręcz drażni. Naprawdę tego nie widzisz? Po co zaklinać rzeczywistość, skoro jest jak jest?

Gość gość
Do Taka jedna 29 dziś Jak się leci za przystojniakami to tak jest. Pewnie sama się czepiasz mężczyzn że nie maja kaloryfera czy szerokich ramion.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - właśnie gie prawda. Nawet brzydal się mnie czepiał i to pomimo, że słyszał jak ludzie o mnie mówili, że jestem ładna.

Gość gość
Nie sam jestem nie do zdarcia :) mało ktòra ma tyle energii co ja :) .

Gość gość
Zmień otoczenie bo ja jakoś nie widze po kolegach zeby biegali za zrobionymi kobietami. Jak kobieta jest ładna i gruba to zawsze znajdzie faceta. I

Gość gość
Adorator na fejsie haha. Ślicznie, pięknie, cudnie :D każdy tylko d**e lize każdemu. Nawet brzydka kobieta zbiera takie denne teksty od koleżanek.

Gość gość
Jakieś powolne ślamazary, to widać po prostu nie dla mnie. W zdrowym ciele zdrowy duch.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ja jaka bym nie była mam totalnego pecha do facetów. Straciłam już nadzieję, że z kimś będę. Tylko na logikę skoro jak nosiłam ciuchy w dużo mniejszym rozmiarze i miałam mniej lat, to tzw. szału nie było i nie miałam tabunów adoratorów, nie byłam zakochana z wzajemnością, to teraz niby ma być lepiej? Wątpię.

Gość gość
Przecież nawet brzydule słyszą jakie są ładne a kobiety biorą to wszystko na serio. Potem taka laska myśli że jest ładna i szuka przystojnego faceta.

Gość gość
Ja jakoś nigdy nie leciałem na cycate i zrobione kobiety. Dawałem każdej szanse na poznanie się nawet jak była przy kości.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - brzydule na pewno nie słyszą że są ładne a już na pewno nie od facetów, co najwyżej przeciętniary albo tak piszesz, bo dla Ciebie ładna to jest taka na poziomie Monici Bellucci. Dla mnie Bellucci jest hiper piękna idealna, a dla Ciebie może jest ładna/bardzo ładna.

Gość gość
Ale Vincent Cassel już nie jest

Gość gość
Do Taka jedna 29 dziś Słyszą bo widze jak są komplementowane na fejsie.

Gość gość
Do Autorki. Nie,nie mów tak o sobie nigdy. Nie Jesteś przecenionym towarem .:-( tylko żywym,myślącym i czującym człowiekiem. Wmówili nam jak mamy się oceniać a nie cenić.

Gość gość
Wszystkie kobiety są piękne na swój sposób :)

Gość gość
Nawet brzydale czytaja na fb jacy to sa piekni (albo bachory) :D i dziekuja za komplementy. Ludzie to falszywe qrwiszony. :o

Gość gość
Facet to swinia. Bardzo rzadko zakocha sie w brzydkiej, biednej dziewczynie. Kobiety potrafia kochac brzydali bo bardziej im zalezy na charakterze, milosci, uczuciach.

Gość gość
No to szkoda podobny jestem.

Gość gość
Do gość dziś Nie rozśmieszaj mnie to kobieta się nie zakocha w brzydalu bo bardziej patrzy na wyglad niż na wnętrze. Kobiety są z natury wzrokowcami dlatego mężczyźni maja tak przesrane z kobietami.

Gość gość
Nie martw się. Czasem piękny i bestia zakochają się na zabój. No i piękna i bestia. W miłości nie ma reguł.