Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość
Jeśli takich rzeczy nie wiesz to może rzeczywistoście czekaj aż sama jakaś cię poderwie lol.

Gość gość
Podryw nie był chamski tylko normalny tak reagujecie moje drogie kobiety.

Gość gość
Tylko desperaci, psychole, zboczeńcy podrywają kobiety. Normalny nigdy nie zagada pierwszy.

Gość gość
Coś w tym jest. Pięknej kobiety każdy się boi. Jeszcze jak jest elegancka, kulturalna, na poziomie to masakra. Taka to nawet marzy o chamskim podrywie.

Gość gość
Zaluje ze jestem jednym z tego gatunku co te przyglupy co tu pisza. Brak slow na wiekszosc i jak maja nastane we lbach :o

Gość gość
Po co ma podrywać jak każda szuka przystojnego faceta? Niech same podrywają

Gość gość
Kto normalny podrywa chyba pewny siebie luzak który szuka kobiety do łóżka.

Gość gość
To po co się dziwujecie jak nienormalni że brzydale maja kobiety i to wcale niebrzydkie? Widocznie oni potrafią coś sobą zaprezentowac a wam nawet uroda modela nie pomoże przy takim chorym podejściu. Oczywiście w tę także wątpię w waszym przypadku...

Gość gość
18:51 podrywacz prostaczki. Do mnie nigdy nie podejdziesz bo się boisz,a to właśnie ode mnie nie usłyszałbyś nic niemiłego. Chyba że sam byłbyś niemiły.

Gość gość
Jakoś niektóre kobiety nie mają z tym problemu żeby poderwać faceta. Tylko wy macie problem bo jak to podejść do faceta i spytać się czy umówi się na kawe.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - w moim przypadku mija się to z celem, bo jestem przy sobie i mam proporcje, które uchodzą za mało fajne. Myślę, że generalnie facetom nie odpowiadam i wolę sobie i im darować mocno niezręczne sytuacje.

Gość gość
Kafeterianki to flustratki. Przecież jak kobieta wybierze to sama podrywa. Zacofane jesteście? Facet jak jest atrakcyjny to go kobiety za jajka łapią... Ze wsi jesteście?

Gość gość
W dzisiejszych czasach podrywanie powinny przejąć kobiety, choć pierwsze podejście - zaproszenie na kawę. Powiesz koleżance z pracy że pięknie wygląda to cię oskarży o sexizm lub molestowanie. Próbowałem kilka razy z największą kulturą podejść do kobiety w galerii lub na ulicy i zaproponować kawę a potem pytałem choć o jakiś namiar FB lub tel. Zdecydowana większość patrzyła na mnie jak na kosmitę! Odpowiedzi były bardzo szorstkie i ucinajace dalszą rozmowę.

Gość gość
Taka jedna 29, ja uwielbiam kobiety przy kości jak się boisz zaczepiać to nie zaczepiaj ale daj znak że jesteś wolna, nawet głupia koszulka z napisem "szukam męża" lub "jestem singielka ale nie fanatyczną", większość kobiet od pewnego wieku jest zazwyczaj zajęta.

Gość gość
No właśnie skoro niektóre kobiety nie mają z tym problemu aby podejść i zaprosić, a wszyscy mężczyźni mają z tym problem , to to jest normalne ?

Gość gość
Tylko wy nie macie nic do stracenia kobiety.

Gość gość
Jesteście płcią piękną a męzczyzna brzydką dlatego to kobiety powinny podrywać a nie odwrotnie.

Gość gość
Dla kobiety to żadna atrakcja mieć jaja większe niż potencjalny facet. Podstaw nie rozumiecie.

Gość gość
jestem facetem i jak kobieta jest w miare ogarnieta i nawet lekko brzydka to zawsze ja poderwie jakis facet. Nawet przecietniak sie skusi na zaradnosc kobiety. Oczywiscie sa przypadki ze rzeczywiscie kobieta jest potwornie brzydka to wtedy nic nie pomoze zgadzam sie. Ale to dziala tez w druga strone tyle ze kobiety sa bardziej wybredne bo nawet taka przecietniare podrywaja przystojniacy na jedna noc i wydaje im sie pozniej ze sa 7 cudem swiata.

Gość gość
Bzdury. Teraz kobiety to nawet chamsko podrywają. Babcie tu piszą?????

Gość gość
Nie dogadamy się. Nie mój cyrk. Nie moje małpy.

Gość gość
Więc to ciągle wina facetów trzeba panować nad chucia i nie wyrywać brzydul.

Gość gość
Dokładnie, do mocno przeciętnej podejdzie po pijaku super przystojniak a tej już się w głowie przewraca i myśli że na takiego zasługuje innych odrzuca. Nawet jak tych super kolesi będzie kilku to ta i tak nie zajrzy że była mięsem na jedną noc ...

Gość gość
Jakieś macie pokrętne toki myślenia. Dlatego - nie mój cyrk .