Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Facet unosi brwi przy spojrzeniu na kobiete,czemu?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co to moze znaczycz?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja tak robi臋 jak zobacz臋 co艣 dziwnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To oznacza 偶e mu si臋 podobasz. Brwi podnosz膮 si臋 auto.atycznie gdy oczy potrzebuj膮 wi臋cej 艣wiat艂a a oczy potrzebuj膮 go wtedy gdy chc膮 co艣 wyra藕niej zobaczy膰 a patrzymy na to co nam si臋 podoba. Tak. Podobasz si臋 mu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tym podobaniem sie to roznie bywa. Nie mowie ze tak nie jest w tym przypadku ale ja tez mialam taka sytuacje, ktos kogo znalam ale nie utrzymywalam kontaktu, czasami jak mnie spotkal w sklepie czy gdzies przechodzac patrzyl i unosil brwi. I tak z pol roku robil i nic wiecej. Nr telefonu do mnie mial, wiedzial gdzie mieszkam wiec jak bym mu sie podobala to jakos by sprobowal sie ze mna skontaktowac prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nieprawda. Je艣li nie艣mia艂y to nic nie zrobi艂. Teraz coraz wi臋cej ludzi chorobliwie i fobliwie nie艣mia艂ych. Tacy co to wol膮 umrze膰 niz si臋 skompromitowac odmowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie czasy. Z tego wynika ze duzo ludzi mogloby byc parami ale zadna strona nie chce sie skompromitowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet jest niesmialy, baba znowu mysli ze ten ja wysmieje czy cos, i takim cudem nigdy sie nie dowiedza czy sie sobie podobaja haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikkaaaa
Moim zdaniem tez mu sie podobasz. Faceci tak robia jak sa kims zainteresowani :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nieprawda, ja tak nie robi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22;13tak, to wynika z braku pokory i przesadzonego mniemania o sobie. przecie偶 ca艂e 偶ycie sk艂ada si臋 w wzlot贸w i upadk贸w. kompromitacji i sukces贸w, z tego si臋 sk艂ada cz艂owiecze艅stwo. media wypromowa艂y idealny 艣wiat z idealnymi reakcjami i szcz臋艣liwymi zako艅czeniami tym czasem 偶ycie nie jest czarno-bia艂e i ludzie te偶. i tutaj bardziej mi chodzi o m臋偶czyzn kt贸rzy si臋 wydelikacili na tyle 偶e nie potrafi膮 ju偶 "dosta膰 kosza" ot wielkie mi co. nie ta, to inna ale przynajmniej si臋 pr贸bowa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:30 dokladnie tak:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:30 ja nie mowie ze wszyscy tak robia. Ale sa tez tacy:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 sobie 偶e jak m臋偶czyzna zakocha si臋 naprawd臋 powa偶nie, wr臋cz na zab贸j, to zrobi niemal wszysko co potrafi zeby wys艂a膰 jej jasne i czytelne sygna艂y zainteresowania, ale kobieta te偶 musi wykazac odrobin臋 inicjatywy i leciutko si臋 temu podda膰 a nie gra膰 kr贸lewn臋 sniegu. nikt nie lubi 偶eby go wodzi膰 za nos i robic sobie z jego uczu膰 艣lizgawk臋, trzeba wyczucia i subtelno艣ci a mniej seriali w kt贸rych juan zawsze pada na kolana przed Palom膮 a Paloma zawsze ma min臋 obra偶onego peki艅czyka a mimo to juan czyta jej w my艣lach. kontakty towarzyskie te偶 maj膮 jakies etapy bez kt贸rych ani rusz i 偶adne wr贸偶by i czary tu wam nie pomog膮, raczej cieplutki u艣miech i mi臋kki u艣cisk d艂oni.

Udost臋pnij ten post