Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczyciel nie ma prawa wymagać odrabiania pracy domowej.

Polecane posty

Gość gość
Ciemnym ludem lepiej się rządzi.

Gość gość
19:37 poczekaj do 4tej klasy.

Gość gość
Tu ta z 19 04. Ja nie panikuję i syn dam robi zadania. Jak nie zrobi to ma pałę. Nie siedzę przy nim non stop bo prowadzę firmę i mam pełno zajęć. Ale sprawdzam czy i jak odrobił. Jestem po prostu zmęczona, i żal mi go bo codziennie cały swój wolny czas to siedzenie nad książkami. Dziś szkoła pochłania kupę czasu tak jakby już innego zyćia nie było. I ciągłe angażowanie rodziców do udzielania się w szkole.

Gość gość
J***c nauczycielskie k***y

Gość gość
Nienawiść do nauczycieli, tak zostaliśmy wychowani, kto z nauczycielami trzyma, na zawsze jest przegrany! Cha Wu De eN, hemp gru!

Gość gość
Ja tam nie mam nic przeciwko pracom domowym. I tak uważam że moje dzieci mają mało tych prac domowych

Gość gość
No akurat są opinie specjalistów, że zadań domowych w ogóle nie powinno być. Gdy ich nie ma dzieci chętniej chodzą do szkoły i lepiej się uczą. Poczytajcie.

Gość gość
07:36 Ale my to wiemy. Nauczyciele niech poczytają. Ich to nie obchodzi. Nauczyciel po prostu nie potrafi/nie jest w stanie w szkole przekazać dzieciom wiedzy i przerobić z nimi materiał. Rodzic musi. I to każdy przedmiot od matematyki po plastykę.

Gość gość
Ze wszystkim się zgadzam poza jednym.Te,idiotko od 30 latków mieszkajacych z rodzicami,weź się od tych ludzi odjeb,bo oni nie są tak upośledzeni jak ty,by brać kredyty na dom,którego i tak nie spłacisz,lepiej mieszkać z rodzicami i wyprowadzić się od nich jak już się uzbiera wystarczająco kasy na to.

Gość gość
Dla jasności - nie jestem nauczycielem i nawet to nie jest mój ulubiony zawód ale tak się zrobiło, że nauczyciel nie ma prawa do niczego. Dlatego po korytarzach chodzą dziewczyny jak z agencji towarzyskich, parą o mało nie uprawiają sexu na korytarzu, nauczyciel coś sobie gada a dzieci ze wzrokiem wlepionym w smartfoniki. Dla mnie - straszne I nie jestem zapyziałym starym babsztylem, mam 35l

Gość gość
gość wczoraj 1.Też chodziłam na 2 zmiany - podstawówka kończyłam 17,25, liceum 18,35 2. dziecko dzisiaj poznało tabliczkę mnożenia i ortografię a jutro ma sprawdzian? Myślę, że już jakiś czas to trwa. 3. makieta zadana z dnia na dzień?

Gość gość
Zagłosujcie w końcu na kogoś kto zreformuje system edukacyjny, bo to w systemie jest problem. A nie myślcie tylko o 500+. Dzieci się uczą w szkoła niepotrzebnych rzeczy. Dziwię się że w tym kraju nie ma jeszcze na ten temat debaty.

Gość gość
Ja wczoraj 19 03. 1. Druga zmiana to porażka dyrektora szkoły. Dzieci nie powinny tak późno zaczynać - kończyć lekcji. 2. Sprawdzian z kilku dni - więc trzeba powtórzyć trochę materiału. 3. Tak z dnia na dzień. Musiał narysować zwierzęta leśne, grzyby, drzewa w formie d3, pokolorować, poprzyklejać ptaki na drzewa, itd itp. Robił to do późna. Widziałem, że już nie miał siły Szkoda mi mojego dziecka