Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Acnelan czy Sebacia

Polecane posty

Gość gość

Witam, jak w temacie. Czy ktokolwiek mógłby się wypowiedzieć na temat tych dwóch metod leczenia trądziku? Czy komuś pomogły, bądź nie? Walczę z tym problemem od bardzo dawna, antybiotyki i laseroterapia nie pomogły, a na branie Izoteku, czy innych tego typu leków się nie zdecyduję.

Gość Ania

Hej, mam taki dla problem, jeżeli zdecydowałaś/eś na któraś z tych metod to bardzo proszę o opinie !

Gość Sebacia

Jestem po zabiegu Sebacia , powiem szczerze dla mnie pic na wodę i wyciągnięcie pieniędzy a to spora suma , oczywiście mogę mówić tylko na podstawie własnego doświadczenia i własnego typu cery aczkolwiek moje problemy nie były jakieś gigantyczne. Niemniej jestem w stanie powiedzieć ze nic nie pomogło a wręcz pogorszyło stan skory , pomógla mi dopiero załagodzić sytuacje seria kwasu azalainowego na twarz :) 

Gość Klaudia

Czy ktoś wypowie się więcej na temat zabiegu sebacia ? 

Gość Gość Paulina

Witam.

Ja również jestem po zabiegu SEBACIA i tak jak wyżej koleżanka mówię otwarcie NIE!!!!!!Po tych zabiegach nie było żadnego efektu oprócz mniejszej ilości gotówki w kieszeni. Naprawdę długo męczyłam się z trądzikiem i byłam gotowa na wiele ale ta metoda oprócz mocno wysuszonej i podrażnionej skóry nic mi nie dała a zabieg sam w sobie nie jest przyjemny. Obecnie kończę brać izotek i mam idealna cerę, jak się od środka tego dziadostwa nie zabije to z zewnątrz nic nie pomoże. Wiem że ten IZOTEX ma wiele skutków ubocznych ale jestem pod stałą opieką lekarzy i robię regularne badania i wszystko jest ok a co najważniejsze moja cera jest wreszcie taka o jaką walczyłam.

Witam, bardzo chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o zabiegu, a raczej o jego skuteczności? Może ktoś jeszcze się poddawał temu zabiegowi? Ja leczę się z trądziku już bardzo długo przeszłam nawet terapię izotekiem i wróciło po latach wszystko. Znowu mi się robią zacieki i blizny na twarzy, jestem podłamana więc bardzo bym prosiła o opinię na temat sebacia. Wiem że każda cera może reagować inaczej ale fajnie by było posłuchać tych, którzy już to zrobili a nie tylko czytać opinii na oficjalnych stronach, które wiadomo że nie są do końca prawdziwe. W sumie to bardzo dużo pieniędzy, ale czego się nie robi dla podwyższenia swojej samooceny. Pozdrawiam.