Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 5

Polecane posty

Gość gość
x Nie. To nie ta. A Warszawa nie jest niepodległa bo jest cześcią Polski. X To znnaczy ze wa-wa nie jest Polska. Bo z tego sie smieja, 40 lat temu juz nielubiano warszawiakow. Nie wiem dlaczego.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Jak Ci sie udal dzien ?

gość dziś x Nie. To nie ta. A Warszawa nie jest niepodległa bo jest cześcią Polski. X To znnaczy ze wa-wa nie jest Polska. Bo z tego sie smieja, 40 lat temu juz nielubiano warszawiakow. Nie wiem dlaczego. x x Nie. Tzn że Warszawa jest polska i nigdy nie była Polską.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Myslisz juz o prezentach gwiazdkowych ?

Gość gość
gość dziś A ta Waltz, to ta co kamienice kradla ? x Bo jak to ta co wyrzucala ludzi z mieszkan, to wa-wa nie jest niepodlegla. x x Nie. To nie ta. X A'propo, to co zrobili z ta Waltz co kradla kamienice? Siedzi?

Zuzanna Amelia æ dziś Myslisz juz o prezentach gwiazdkowych ? x x U mnie nie ma prezentów... Bo Wigilia też jest mocno okrojona od śmierci mojej mamy, która była duchem tych Świąt...

gość dziś gość dziś A ta Waltz, to ta co kamienice kradla ? x Bo jak to ta co wyrzucala ludzi z mieszkan, to wa-wa nie jest niepodlegla. x x Nie. To nie ta. X A'propo, to co zrobili z ta Waltz co kradla kamienice? Siedzi? x x x Nie wiem bo ja o takiej nie słyszałem.

Gość piss of
gość dziś x Jak mi wiadomo to jedynym ministrem konstytucyjnym, który odsiedział bezwzględną karę więzienia, za korupcję, jest minister sportu Tomasz Lipiec z rządu Jarosława Kaczyńskiego :-D :-d :-D

Gość gość
"Marsz będzie miał charakter uroczystośc***aństwowych". Tak Duda i Morawiecki odpowiadają na zakaz Marszu Niepodległości - 4 dni przed 11.11. x To się nazywa organizacja marszu niepodległości czyli chaos i cyrk na kółkach

Gość gość
Prezydent Hanna Gronkiewicz - Waltz. Słuszna decyzja. Władze państwa przez rok nie zrobiły nic, by dać gwarancję, że w czasie marszu nie będzie ekscesów faszystowskich i rasistowskich. Polska i Warszawa nie dla faszystów. Ani w święto narodowe ani nigdy (Tomasz Lis)

Gość gość
Nie mieści się w głowie, jak można tę jedną, jedyną na 100 lat rocznicę tak starać się obrzydzić, zdeptać, sprofanować, zmarginalizować, zepsuć, obsmarować g...m. Nie znam drugiego takiego przypadku w demokratycznym świecie. Co się dzieje z częścią polskiego społeczeństwa?

gość dziś Nie mieści się w głowie, jak można tę jedną, jedyną na 100 lat rocznicę tak starać się obrzydzić, zdeptać, sprofanować, zmarginalizować, zepsuć, obsmarować g...m. Nie znam drugiego takiego przypadku w demokratycznym świecie. Co się dzieje z częścią polskiego społeczeństwa? x x Cóż. Taki jest pis i jego wierni.

Gość gość
100-lecie Niepodległej Rzeczpospolitej to wielkie święto polskiego narodu i polskiej państwowości. Pójdźmy wszyscy razem w Marszu ku chwale Niepodległej organizowanym przez państwo polskie. Zjednoczeni pod biało-czerwonymi flagami pokażmy jedność i dumę z ukochanej Ojczyzny!

Gość gość
Czy rok temu albo dwa lata temu byly jakies zamieszki na marszu jak tak to poprosze o jakiesdowody albo prosze zamknac ryje i nie ujadac

Łukasz Piebiak, wiceminister sprawiedliwości odpowiedział na interpelacje poselską i okazało się, że czas trwania postępowania sądowego się wydłużył, a pozostałości wzrosły...

Łukasz Piebiak, wiceminister sprawiedliwości odpowiedział na interpelacje poselską i okazało się, że czas trwania postępowania sądowego się wydłużył, a pozostałości wzrosły...

Gość gość
Faszyści z PO.

Na tapczanie siedzi Szydło nic nie robi to straszydło. "O wypraszam sobie! Ja niczego nie robię? A kto limuzynami się wozi? A kto się modli do Bozi? A kto "nam się nalezy" propisował? A kto drogę w Brzeszczach wybudował? A kto Casa latał? To przecież ja, Beata. /z netu/

Wojskowy Sąd Garnizonowy wydał europejski nakaz aresztowania wobec byłego sędziego Wojskowego Sądu Rejonowego Stefana Michnika - podał pion śledczy IPN. S. Michnik podejrzany jest o popełnienie 30 przestępstw, w tym wydawanie bezprawnych wyroków śmierci wobec żołnierzy polskiego podziemia. x x No wreszcie !!!

Na pewno podpiszę ustawę zakazującą aborcji eugenicznej, gdy tylko Sejm ją przegłosuje i trafi ona na moje biurko - oświadczył prezydent Andrzej Duda w wywiadzie udzielonym tygodnikowi „Niedziela”, który ukaże się w niedzielę 11 listopada. x Prezydent był pytany w wywiadzie o obywatelski projekt ustawy „Zatrzymaj aborcję”, który zakłada zniesienie możliwości przerwania ciąży ze względu na prawdopodobieństwo ciężkiej i nieodwracalnej wady dziecka.. /wPolityce/ x x On chyba nie wie co to jest eugenika...:O

Gość 3  grosze
Rozenek do rządzących: "Kim jesteście, że pozwalacie sobie na decydowanie, kto może zostać rodzicem" x To na dokładkę x https://mamadu.pl/139593,in-vitro-tylko-dla-malzenstw-malgorzata-rozenek-oburzona