Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde fajne ladne ogarniete inteligentne kobiety

Polecane posty

Gość gość
one myślą o sobie że są fajne ale nie są ładne też nie są ładna kobieta ma 1000 adoratorów i nigdy nie jest sama

Gość gość
16:57 ale nie widziałeś tzn? Bo ja bardzo często jestem i byłam gdzieś sama. Chodziłam dużo sama do kina, podróżowałam dużo sama, sama robię zakupy, sama dzisiaj szłam ulicą. Tylko raczej nikt mi nie sprawdza w takich sytuacjach czy mam kogoś. A w kinie nikt nie wie, czy jestem inteligentna. To wiedzą już tylko osoby, które ze mną spędzą już troszkę więcej czasu. Pisałam tutaj w dwóch tematach Mam 33 lata i mężczyźni wokół mnie poznikali (nie byłam autorka) oraz o KO i PO, gdzie ktoś napisał, że jestem sympatyczną i myślącą rozmówczynią. Oba ktoś dziś usunął. Grrr.

Gość gość
Ładne kobiety nie mają problemu, że znalezieniem partnera.

Gość gość
Kurcze, no widzisz, a ja kolejny dzień dzisiaj nie znalazłam partnera.

Gość gość
choddz ze mną też nie znajdziesz ale razem wieczorem mozem iśc do rzabki po krakersa

Gość gość
Naprawdę ładne, fajne, inteligentne kobiety mogą przebierać wśród partnerów ( inna sprawa, że czasami głupio wybierają ). Problem mają te, którym tylko wydaje się, że są fajne czy inteligentne. Rescator 555

Gość gość
ć dziś bzdura bo - Okazuje się, że na kobiety i mężczyzn działają zupełnie odmienne bodźce. wiem cos bo Większość mężczyzn nie potrafi oprzeć się kobiecie, która ma na nogach szpilki niby samicy znalezienie partnera nie stanowi zwykle problemu, bo każdy samiec jest w zasadzie chętny – PROBLEMEM za to jest znalezienie odpowiedniego partnera bo alkoholicy wszyscy :) i smierdza :(

Gość gość
20:04 No, to rzeczywiście odkrycie, ze na kobiety i mężczyzn, działają odmienne bodźce ;-). Nie wiem, czy akurat najważniejsze są szpilki na nogach, czy duży biust albo długie nogi. W każdym razie chodzi o wygląd, więc nie wiem dlaczego twierdzisz, że to nieprawda. Natomiast twierdzenie, że wszyscy faceci to alkoholicy? Co to ma być?

Gość gość
To prawda. Jest trudno znaleźć odpowiedniego partnera. Nie dogadam się z alkoholikiem, z facetem który lubi disco, z takim typu skóra fura komóra, nie dogadam się z człowiekiem który jest nieuczciwy, nie dogadam z kimś znacznie mniej inteligentnym i wykształconym, nie dogadam się z kimś kto widzi tylko moja ładną buzię a brakuje mu empatii żeby zobaczyć co w środku.....

Gość gość
20:22 A co jest w środku? Bo, że nie dogadasz się z tymi których wymienilas, to nic dziwnego. Ale co masz w środku, co czyni ciebie atrakcyjną dla faceta, pomijając ładną buzię i powiedzmy atrakcyjne ciało?

Gość gość
gość dziś idiota :0

Gość gość
w środku mniej więcej każda jest taka sama miękki różowy miąższ może być gdzieś mniejsza lub luźniejsza taka różnica

Gość gość
20:26 nie będę z tobą rozmawiać o moim wnętrzu i tym jak potrafię kochać, wybacz.

Gość gość
18.21 Moja jest bardzo realna bo rzeczywista.

Gość gość
21:29 To może zechcesz napisać, co masz do zaoferowania facetowi którego pokochasz?

Gość gość
21:46 w ofercie mamy łososia w sosie koperkowym, eskalopki cielęce w sosie borowikowym i baranina po izraelsku.

Gość gość
Sorry ale głupie pytanie to taka odpowiedź. Skoro pytasz "co masz do zaoferowania" tzn że w ogóle nie masz za bardzo pojęcia o miłości.

Gość gość
Ja jestem ładna i ogarnięta. Od wielu lat utrzymuje sie sama, mieszkam sama. Adoratorow miala zawsze, wybrałam jednego i to był bład. Facet mi zniszczył życie, chory psychol. Przez niego wpadłam w lekki dołek i niestety przytyłam 10kg. Zajadałam stres tonami słodyczy. Póki co nie planuje amorów, bo wiem że nie wyglądam fajnie. Najpierw trzeba się doprowadzić do porządku. Ciesze się, że słonce znów dla mnie świeci i wracam na dobre tory. Waga leci w dół. Szczerze to przez takich debili jak mój były wiele kobiet woli zostać singielkami. Fajne dziewczyny nie są zdesperowane i nie nudzą się bez partnera. Teraz facet mi musi bardzo zaimponować abym była zainteresowana. Mysle, że jest wiele takich jak ja.

Gość gość
22.22 Głowa do góry! Będzie dobrze :)

Gość gość
22:12 To ciekawe, że kobiety wymieniają całą listę wymagań co do faceta, a pytanie co same mają do zaoferowania, uważają za głupie? I w takim myśleniu jest właśnie twierdząca odpowiedz na tytułowe pytanie. Egoistki które mają nie wiadomo jakie wymagania, a same nie chcę nic dać, niech będą same.

Gość gość
gość wczoraj -Ładne kobiety nie mają problemu, że znalezieniem partnera. v-v W pewnym wieku niestety już mają :P mimo że nadal są fajne, ładne ogarnięte i inteligentne.

Gość gość
po 30 juz brzydna plus przechodzona z przeszloscia seualna prostytutki

Gość gość
8.16- nie wszystkie są takie, naprawdę. Odnoszę wrażenie, że obecnie mężczyźni wcale nie szukają ładnych, ogarniętych i inteligentnych a jedynie "łatwych okazji".

Gość gość
Wszystkie moze nie ale ile? jakis promil 99% ladnych taka jest bo ma mase roo''chaczy i leci na nich

Gość gość
Jestem ladna,czy ogarnieta? Studia skonczylam,mam fajna prace,pieniedzy mi nie brAkuje. Mieszkam sama z psem. Inteligentna. Jednak mam zwichrowana psychike,a ponadto jestem nudna i zwiazek z kims mnie przygnebia, czuję rutynę. Lubię adrenaline i dodatkowo mam pasję sztukę. Chyba zawsze będę sama,bo kazdy facet szuka poukladanej,gotujacej,ladnej jak marylin monroe,zabawnej,glupiutkiej,ja jestem sobą i nie zmienie sie dla nikogo.

Gość gość
nudna i adrenaline ??? tzn? 2 sprzecznosci, tzn adrenaline seksualna, czesto z kim innym

Gość gość
gość dziś - rzeczywiście ciężko Ci będzie kogoś znaleźć :P i piszę to jako kobieta- dokładnie taka jak w tytule tego wątku. Wiesz, nie chodzi o to, żeby się dla kogoś zmieniać ale życie we dwoje wymaga pewnych kompromisów tak z jednej jak i z drugiej strony a z Twojego postu pobrzmiewa ton "singielki" mającej już swoje przyzwyczajenia i nastawionej tylko na siebie.