Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde fajne ladne ogarniete inteligentne kobiety

Polecane posty

Gość gość
Tak, jeśli ty jesteś głupi, to ja jestem sztywna.

Gość gość
20:45 Jednego i drugiego doświadczam od innej, więc od ciebie z pewnością nie. Więc nie wiem po co to piszesz, ani czemu miały by służyć twoje przykłady. Życzę sukcesów w szukaniu faceta na poziomie, który nie będzie chciał dobrego seksu i zadowoli się garnkiem zupy na cały tydzień ;-).

Gość gość
20:56 rozumiem że widowisko okraszone baraniną właśnie trwa ?

Gość gość
Zauważcie co oni mają w głowie. Dobry seks = seks jak z p****la, pełen "eksperymentów". To są dojrzali ludzie, ludzie zdolni do prawdziwej miłości?

Gość gość
dziś myślisz ,że TAKA zgodziłaby się na raz ? Z litości ?

Gość gość
prawo tu jest proste kto traktuje lekko kobiete bedzie mial z nia ciezko, kto traktuje ja zle bedzie mial lekko, przewrotna natura lae dziala,

Gość gość
A hhjeśli nie robisz loda to na pewno inteligentna nie jesteś

Gość gość
20:57 Rozum sobie co chcesz.

Gość gość
Jeśli nie robisz loda i nie gotujesz z pasją to nie jesteś ładna, fajna, ogarnięta ani inteligentna . Tak działa przewrotna natura męska.

Gość gość
zasady sa proste, kto dobrze traktuje kobiety ma z nimi zle zycie, kto zle ma dobrze, ot przewrotna natura

Gość gość
21.03 Absolutnie nie. I choć w za%$%stej mniejszości, to istnieją mężczyźni na poziomie

Gość gość
21:03 To może powiesz jak wygląda dobry seks według ciebie, osoby dojrzałej i zdolnej do prawdziwej miłości?

Gość gość
dojrzała miłość nie potrzebuję sexu wystarczy trzymać się za ręce i współżyć tylko dla spłodzenia dzieci

Gość gość
21:09 oczywiście, jak ktoś mnie źle traktuje, to mam ochotę mu upiec mintaja w sosie koperkowym do wyboru z krewetkami w salsie mango. A jak powie że wszystko jest ohydne, to mam ochotę się rozbierać i uprawiać gorący seks. Potem jak w nocy będzie brutalny, to rano lecę ugotować trzy śniadania do wyboru. A wszystko z pasją i miłością .

Gość gość
21:09 oczywiście , będę to pisać tutaj, dla ciebie, razem z opisem mojego wnętrza. Gdybyś tylko był chamski i źle mnie traktował. Niestety nie zasłużyłeś, jesteś zbyt miły .

Gość gość
Dokładnie o to cała natura kobiety One lecą na największych debili często można zobaczyć elegantka idącą z Reni za rękę z dresem on talie wygląda jak bandyta a ona zapatrzona w misia tak ładne kobiety wybierają facetów w Polsce

Gość gość
Tak , i dlatego jestem sama. Bo zabrakło dla mnie chamskiego tępego dresa. Wszyscy zostali zajęci przez doktorantki.

Gość gość
21:13 No tak, stary babski numer: wiem ale nie powiem ;-). Moja meska inteligencja mówi jednak, że kto stosuje takie chwyty, ten nie ma nic do powiedzenia.

Gość gość
21:11 Oczywiście nastolatki też mają prawo głosu, ale może lepiej niech nie wypowiadają się o sprawach o których nie mają pojęcia.

Gość gość
musisz być grubo po trzydziestce

Gość gość
21:21 a czy twoja inteligencja bierze pod uwagę że inteligentna ogarnięta kobieta nie ma ochoty publicznie pisać o swoich upodobaniach co do seksu?

Gość gość
Zwłaszcza tam gdzie nie wyczuwa przyjaznych rozmówców?

Gość gość
21:33 Moja inteligencja mówi, że w takim razie, nie robi takiego wpisu jak ten o 21:03, gdzie pisze, że coś jest beznadziejne. Bo jeśli potem odmawia odpowiedzi na pytanie jak w takim razie powinno być, to zachowuje się właśnie jak niedojrzała siksa, w stylu " wiem, ale nie powiem".

Gość gośćmad
Jakoś głębokie przemyślenia :D

Gość gość
Powodzenia w szukaniu, pamietajcie, ze kobiety to takie same osoby jak wy, z wlasnym wnetrzem, uczuciami, przemysleniami, troche empatii moze, kurcze. Ja akurat nikogo nie szukam, bo fajna nie jestem hehe. Ale co zauwazylam wsrod mezczyzn to jest to, ze malo empatii, jacys tacy malo domyslni, potrafia byc takimi kretynami, np. mojej kolezance umarl czlonek rodziny i ona wyła, a jej facet mial ochote na szlajanie po miescie i zeby byla super zabawa, zero w ogole pomyslunku, wczucia sie w jej sytuacje :P

Gość gość
Polska cierpi na kryzys kobiecości

Gość gość
No dobrze. Niech ci będzie. Seks z miłością dla drugiej osoby toczy się sam bez żadnego planu, dlatego wszelkie pisanie o nim jest praktycznie niemożliwe.