Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde fajne ladne ogarniete inteligentne kobiety

Polecane posty

Gość gość
A ja miałam świetny romans z chłopakiem 22 lata młodszym ode mnie. W łóżku, w rozmowie, sprawności nie było widać różnicy wieku. Intelektem go przewyzszalam. Był dobry w seksie, adorowal mnie. To mi się podobało. Trzy tygodnie wspaniałej przygody. Niestety mieszkamy daleko od siebie, oboje mamy zobowiazania, przygoda się skończyła. Ale mile wspomnienia pozostały. Podsumowując sprawność i możliwości kobiet rosną z wiekiem u mężczyzn jest odwrotnie.

Gość gość
22:06 Więc jeśli na przykład zaplanujemy wyprawę do lasu, by tam uprawiać seks w plenerze, to już nie będzie seks z miłością do drugiej osoby? Albo w kolejna rocznicę pierwszego seksu, pojedziemy do tego samego hotelu, to też nie będzie z miłością? Ciekawe rzeczy opowiadasz ;-).

Gość gość
wy tu chyba byscie chcieli, zeby seks i obowiazki zony to bylo zapisane jak regula, grafik, jak umowa o prace, zeby bylo sztywne okreslone aktywnosci zony, p**********e myslenie, wiadomo mezczyzna konkretny, ale namietnosci rzadza sie swoimi prawami i nie da sie tego ograniczyc, spowszednic, obrzydzic tak jak to wy tutaj potraficie, takim p********iem to skutecznie mozna kobiecie obrzydzic ze musi to czy tamto, ona wam powie ze jestes wartosciowy tylko ze wzgledu na kase i miesnie to chyba nie jest zbyt mile. To, ze facet jest super idealny tez nie znaczy, ze ochota na seks nie bedzie, jak milosci nie ma to z gowna bicza nie ukrecisz, kochac umiec trzeba, kobieta musi sie czuc kochana.

Gość gość
22:14 Raczej byśmy chcieli, by jako regula było zapisane dbanie o potrzeby partnera czy partnerki.

Gość gość
22:12 jesteś naprawdę taki głupi, czy już się zgrywasz.

Gość gość
tu sa same szmaty jak ta gość dziś

Gość gość
22:20 No, raczej obnażam twoją głupotę, bo twierdzenie, "że seks z miłością to taki, który toczy się bez żadnego planu", świadczy właśnie o niej

Gość gość
O głupocie raczej świadczy tamta twoja odpowiedź. Chyba nie oczekiwałeś że napiszę że seks z miłością to seks w rocznicę , seks w nowy rok, seks w lesie w majówkę i seks na plaży w Boże Ciało?

Gość gość
22:36 Oczywiście nie oczekiwałem po kimś, kto wypisuje głupoty, że dla odmiany napisze coś mądrego.

Gość gość
No w sumie masz rację. Po co ta cała rozmowa. Seks z p****la jest dobrym seksem, a seks z miłością to seks w różne święta oraz w lesie. Przecież to jest sama logika.

Gość gość
07:48 Ta sama pokręconą logika. Ale to nie ja ją wymyśliłem, tylko ten, kto napisał, że seks z p****la to jakieś zło, a na pytanie co jest w takim razie dobre, wypisywał jakieś bzdury.

Gość gość
Co wy macie przeciwko urozmaiconemu sexowi? Jak coś więcej niż po bożemu to zło? Może też w innych dziedzinach życia postawcie ograniczenia, kino teatr? Po co wystarczy telewizja, restauracja? nie nie - max buda z kebabem itd.

Gość gość
Chcesz mężczyzny jak z bajki, pięknego,inteligentnego, bogatego tylko że takiego chcę każda i niejedna próbowała go złapać na dobry sex, przyzwyczaił się do pewnych standardów. Teraz w imię miłości ma ten standard obniżyć bo tobie tak pasuje, egoistycznie nie przejdzie ci przez myśl że ty mogła byś się w imię miłości otworzyć na nowe rzeczy. Zmusisz zakochanego faceta by zrezygnował z super sexu a co po roku czy dwóch? Czegoś mu będzie brakować i zdradzi.

Gość gość
ale ty takim mezczyna nie jestes

Gość gość
Co za różnica jaki ja jestem, pisze ogólnie, żaden facet nie obniży standardów do jakich jest przyzwyczajony, a szczególnie super facet.

Gość gość
09:02 A skąd ty niby wiesz, jakim on jest mężczyzną? Wywrozylas z fusów czy ze szklanej kuli?

Gość gość
jeszcze ja sie udziele, to ja pisalem wczoraj ze wole mlodsze,bo nie maja one zlych doswiadczen z facetami. Pomijajac tego kolege co sie tylko o seksie produkuje, to jeszcze powiem tak ze czesto wlasnie te kobiety po kilku zwiazkach kolo i po 30stce po prostu nie potrafia sie w pelni oddac kolejnemu mezczyznie, nie chca, nie staraja sie, boja ryzyka, ze ona zrobi za duzo on ja kopnie, albo bedzie tylko jego materacem, dlatego takie kobiety sa wycofane, natomiast mloda kobieta jest gotowa na prawie wszystko, wystarczy tylko byc dla niej dobrym i z czasem stopniowo otworzy sie na wiele rzeczy w seksie, a jesli nie zechce, to trzeba to uszanowac i tyle.

Gość gość
Ona to wie, skoro pisze to co pisze to nie jestem super facetem, dla niej super gość poza super cechami dodatkowo udowodnić że kocha i iść na wszelakie ustępstwa. A ja nie jestem do tego skłonny :)

Gość gość
A ja wczoraj pisałem że kobiety które mają zryta psychikę przez lata z jakimś kretynem lub przez kilku kretynów na pewno nie należą do grupy z tematu bo normalna kobieta szybko kończy toksyczny związek i nie pakuje się w taki ponownie.

Gość gość
A ja wczoraj pisałem że kobiety które mają zryta psychikę przez lata z jakimś kretynem lub przez kilku kretynów na pewno nie należą do grupy z tematu bo normalna kobieta szybko kończy toksyczny związek i nie pakuje się w taki ponownie. x zgoda kolego

Gość gość
milosc=sex sex=milosc

Gość gość
9:27 też się zgadzam, wytrzymałam z moim byłym rok. Od tamtej pory jestem singielką, nikogo nie znalazłam i jakoś specjalnie nie szukam. Ale piszę w temacie, bo jednak większość osób jakie znam poznaje się, nie szukając specjalnie. Na studiach, w pracy, na imprezce, itd. To nie jest tak, że tylko ci co super aktywnie szukają, to znajdują. Raczej życie im przynosi tę osobę.

Gość gość
też się zgadzam, wytrzymałam z moim byłym rok. Od tamtej pory jestem singielką, nikogo nie znalazłam i jakoś specjalnie nie szukam. x byl zbyt mily :O

Gość gość
Tak, był miły, dobry, kochał mnie. To nie jest to czego szuka mądry człowiek.

Gość gość
nie przejmuj sie 95% ma tak jak ty bo95%kobiet to zdziry kochajane emocje i dupkow

Gość gość
Ok nie trzeba specjalnie się gimnastykować i szukać by znaleźć ale szansę maleją niemal do zera gdy tylko praca i dom a do tego na portalach nie jestem, nigdy nie umowie się z nikim z netu, nigdy też randek w pracy, nie rozmawiam z obcymi na ulicy.

Gość gość
nie rozmawiam z obcymi na ulicy. x czemu ?to najlepsze miejsce aby kogos spotac

Gość gość
Nie wiem czemu, napisałem tylko co piszą kobiety z tego forum, z nikim nie chcą kontaktu nigdzie nie wyjdą bo nie chcą wyjść na desperatke, a nazwiska że ciągle da samotne.