Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde fajne ladne ogarniete inteligentne kobiety

Polecane posty

Gość gość
i piszę to jako kobieta- dokładnie taka jak w tytule tego wątku. - i co i samtona? ciekwe jak mozesz to ocenic ze jestes piekna?

Gość gość
chyba kazdy chcialby taka kobiete spotkac, ale wiadomo one istnieja tylko na kafe, wbrew pozorom porzannych mezczyzn i ogranitych jest wiecej niz kobiet

Gość gość
8.42-"wbrew pozorom porządnych mężczyzn i ograniętych jest wiecej niż kobiet " xxx Tylko gdzie takich szukać? Ja ich nie widzę, no ale mam swoje lata i może mam już problemy ze wzrokiem:):P

Gość gość
7:57 jak pytasz, co mam w środku, i ja odpowiadam, że nie będę pisać o moim wnętrzu i o tym jak kocham, a ty na to co mam w takim razie do zaoferowania, to jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Gość gość
09:29 A choćby takiej, że lubisz i umiesz gotować, lubisz seks i jesteś otwarta na eksperymenty.

Gość gość
gość dziś - jest takie powiedzenie "nie to jest piękne co jest piękne ale to, co się komu podoba". Piękno jest pojęciem względnym, zwłaszcza u meżczyzn:) Nie potrzebuję potwierdzenia swojej wartości w męskich oczach, co nie znaczy, że nie czuję się samotna i chciałabym kogoś poznać.

Gość gość
Jakiś Pan się spóźnił i nie udało mu się na czas znaleźć fajnej: - kucharki - sprzątaczki i ogarniaczki spraw codziennych (czyli to, co robiła wcześniej jego mama) - kobiety do łóżka a inteligentnej - żeby czasami mógł gdzieś w towarzystwie zabłyszczeć. Więc nie udało mu się znaleźć multirobota, zarządcy i kobiety do seksu w jednym. Dlaczego? Może on jest jakiś wybrakowany? :D A teraz siedzi na kafe i wylewa żale. Biedny, jak mi Cię żal. Ojej.

Gość gość
gość dziś - wypowiedż typowej "wyzwolonej" feministki i "wiecznej singielki z wyboru". Też mi Cię żal, mimo, że jestem kobietą ale wiem, że takie, które tak myślą- niestety zawsze zostają samotne.

Gość gość
kobiety po 30 nawet ladne sa na 99%przechodzone , zwichrowane

Gość gość
gość dziś - głupstwa wypisujesz :P, widocznie tylko takie spotkałeś a nie wszystkie sa takie.

Gość gość
9:42 skoro jestem singielką, to jak mam lubić seks?

Gość gość
gość dziś - tak po prostu jest widze co sie dzieje co tydzien na imprezach, singielki po 30 leeeee

Gość gość
9:42 to chcesz kochać kobietę, czy po prostu świadczone przez nią usługi? Myślisz że inteligentna ogarnięta kobieta chce być z mężczyzną któremu zależy głównie na domowych usługach? Proszę bardzo, dziś w ofercie eskalopki albo baraninka, a wieczorem widowisko jak z p****la. To twoim zdaniem życie inteligentnej kobiety? Dziękuję panu .

Gość gość
10:27 no widzisz co na imprezach, ale ja na imprezy nie chodzę, a i tak wkładasz mnie do tego wora, bo ty coś tam widziałeś na imprezie :D co za głupie ludzie...

Gość gość
gość dziś ale pewnie nie jestes taka jak z tematu

Gość gość
gość dziś - typowa jadowita stara panna nazywająca się dla niepoznaki "singielką z wyboru":P:P:P

Gość gość
10:44 pewnie nie, przecież wszystkie ładne i inteligentne singielki żyją dla sobotniego lansu po klubach. Haha. 10:51 jeśli tak trudno zrozumieć,że jest dużo rzeczy które lubię robić bardziej niż gotować i eksperymentować w seksie, to faktycznie... Muszę być jadowitą żmiją. Pewnie jeszcze jestem feministką karierowiczką managerką w korpo. Chodzę w okularach za 10 baniek i jestem wredna .

Gość gość
powiem ci tak..... ja sam mam 31l i troche randkowalem, glownie biore mlodsze bo sa mniej przechodzone jednak, jedna byla rownolatka, mowila ze jest sama 5 lat, okazalo sie ze kumpel mi powiedzial ze kiedys ja rznal i paru innych jego kumpli tez, a wydawala sie taka cnotliwa i wogle, znalismy sie 2 mce ale seksu nie bylo chciala udawac ze nie jest latwa, dziekuje kumplowi ze mnie oswicil i zerwalem, inna 29 latka, byla zaburzona, robila mi wyrzuty za to ze inni jej faceci traktowali ja jak psa i ja tez pewnie taki jestem - odpuscilem okazalo sie ze tez 1/3 miasta ja wyroochala. byla jeszcze jedna, ale tamta byla nieladna i dziwna, ogolnie uderzam tylko do mlodych 23-26 lat

Gość gość
gość dziś - No to facet miałeś pecha ale rozejrzyj się wokoło i kieruj się przede wszystkim tym jaki "panna" ma charakter i czy jest życiowo mądrą kobietą. Uroda- owszem ale pamiętaj, że z czasem się opatrzy a potem przeminie bezpowrotnie.

Gość gość
11 10 - rozglada sie i nie spotykam takich kobiet jak w temacie, a jak juz to sa zajete od dawna

Gość gość
jedynie jak spotykam takie to sa mloda 23-6 lat

Gość gość
11:02 no cóż, współczuję... Moje doświadczenia z mężczyznami też nie są kolorowe. Byłam w jednym związku, długo czekałam na kogoś kto nie będzie od razu parł na seks tylko będzie chciał również mnie poznać. Z perspektywy czasu myślę, że to była jego taktyka. Co z tego że nie parł do seksu od razu, skoro parę miesiecy później okazało się że jest seksoholikiem i jego wizja związku to seks codziennie, bez brania pod uwagę mojego samopoczucia i potrzeb. On właśnie mnie nie kochał. Liczyły się tylko usługi i to że wszyscy kumple zazdroszczą mu ładnej dziewczyny. Powiedział to dosłownie po jakiejś imprezie, że ktoś tam był zielony z zazdrości. Czułam się jak przedmiot . Za bardzo szanuję siebie, żeby znowu się znaleźć w podobnym związku. Dlatego myślę że uroda czasem przeszkadza, bo za urodę trudno kochać, a przy urodzie trudno dostrzec, że dusza też jest dobra.

Gość gość
gość dziś ti ja z 11 02 - plus - jesli istnieja takie kobiety, to sa one tez pomimo urdody i np jakiejs inteligencji - nie koniecznie przekladajacej sie na zwiazki, zniszczone w skutek zlych relacji z mezczyznami, kiedys jak mialem 29 l tez poznalem chyba 27 latke, miala 6 facetow, mowila ze nie wierzy w milosc, no dlatego ja tez unikam 30 latek bo skoro taka miala np 4-5 facetow, kazdy porazka to jakim cudem ja mam byc jej wielka miloscia? szukam mlodszych dziewczyn, one nie maja zlych doswidczen

Gość gość
Nieprawda, zamykasz się , to nie zależy od wieku, tylko od wartości. Znam sporo 30 latek które były w 1-2 związkach, nie mają w zwyczaju uprawiać przygodnego seksu, i wierzą w miłość. Wiem też o 20 tkach które są że starszym facetem dla prestiżu i kasy, a miłości tam zero. Sama wierzę w miłość, nie zraziłam się do mężczyzn, wiem że są zarówno wartościowe kobiety, jak i mężczyźni. Co nie zmienia faktu, że bardzo ciężko im trafić na siebie, a poglądy takie jak twoje i durne stereotypy na temat 30 latek krzywdzą osoby, które są inne i w które tak trudno uwierzyć.

Gość gość
11.39-"uroda czasem przeszkadza, bo za urodę trudno kochać, a przy urodzie trudno dostrzec, że dusza też jest dobra." x Piękna myśl:)

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że bardzo ciężko im trafić na siebie, a poglądy takie jak twoje i durne stereotypy na temat 30 latek krzywdzą osoby, które są inne i w które tak trudno uwierzyć. nie zaprzeczam ze kobiety takie istnieja, ale ile??? 2/1000, dlatego wole poznawac mlodsze bo pewnie wsrod mlodszych taka liczba jest gdzies z 500 /1 000 dlatego po prostu prawdopodobienstwo ze mloda kobieta bedzie lepsza jest wieksze, tak to wyglada niestety.

Gość gośćmad
Jakieś wnioski? Jakieś podsumowanie? :D

Gość gość
W miarę ładne nadające się do życia kobiety nigdy nie są same, nawet z 2 dzieci po rozwodzie zaraz znajdują sobie partnera i to normalnego, takie kobiety są poszukiwane na rynku. A wszystkie które piszą "ja taką jestem a jestem samotna" to tylko wasza samoocena jest zbyt wygórowana, rynek weryfikuje czy jesteś fajna czy zj*bana

Gość gość
Ok, rozumiem że możesz tak myśleć. Jest większa szansa, że młodsza nie jest zniszczona różnymi związkami. Ale bez sensu byłoby kogoś dyskwalifikować za to że przekroczył jakaś magiczną granicę wieku. Dziękuję za komplement, mam dużo pięknych myśli w zanadrzu ;)