Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde fajne ladne ogarniete inteligentne kobiety

Polecane posty

Gość gość
12:42 a jeśli nie chodzi się na "rynek"?

Gość gość
Poza tym to durne co piszesz, bo jak to mówisz zj****y facet łatwo znajduje zj****a kobietę. Dlaczego to czy kogoś znajduje ma świadczyć o mojej wartości? Jeśli znajduje zj******o faceta, to znaczy że jestem wartościową osobą? Ludzie myślcie trochę.

Gość gość
Jeśli jakąś kobieta jest zniszczona 10 letnim związkiem z alkoholikiem to nigdy nie należała do grupy ładnych i inteligentnych, normalna kobieta odeszła by po roku i nie pozwoliła by się zniszczyć.

Gość gość
gość dziś - moga byc same, bo tak jak dziewczyna tu mowi moga po prostu kogos nie chciec i odsylac adoratorow na drzewo. co nie zmienia faktu, ze czesto po prostu im czlowiek ma wiecj lat to ma wiecej doswiadczen, czesto - zlych, ktory wplywaja na podejscie do drugiej osoby, stad ja szukam kobiet bez zlych doswiadczen, bo kieruje sie dobrymi zamiarami co do kobiet. to nie tak ze skreslam 30stki ale uwazam na nie

Gość gość
gość dziś - myślisz, że te młode są lepsze??? To jest już inne myślenie, inne wartości i inne oczekiwania od faceta, często wygórowane i przerastające jego możliwości. Młode kobiety tak naprawdę jeszcze nie wiedzą czego chcą, są niedojrzałe do wspólnego życia i szarej, bardzo szarej codzienności. Ale jeśli tak uważasz- szukaj! Może bedziesz mial szczęście. Pozdrawiam:)

Gość gość
Super kobieta nie bierze sobie zj*banego faceta, ma dużo adoratorów i potrafi wybrać odpowiedniego. Oczywiście że życie weryfikuje czy jesteś wartościową czy nie a nie jest tak że ty tak twierdzisz i tak ma być. Jeśli chcesz być w związku, szukasz a wciąż jesteś sama to coś z tobą nie tak skoro nikt cię nie chcę, i nie tłumacz że ty odrzucasz facetów bo sami niewłaściwie, przecież ty ich wybierasz na randki.

Gość gość
gość dziś - ja też uważam, że to bzdurna wypowiedź świadcząca o niedojrzałości osoby.

Gość gość
Kobiety mają wzięcie jeśli średnia jest 6/10 np Uroda 9/10 Inteligencja 6/10 Łóżko 9/10 Zaradność życiową 1/10 Charakter 3/10 Jak jakiegoś czynnika jest mniej to innego musi być wiecej

Gość gość
Dużo kobiet jest samych bo coraz więcej mężczyzn patrzy na zaradność życiową.

Gość gość
12:55 nie szukam, nie chodzę na żaden rynek, na imprezy, nie ma mnie na portalach

Gość gość
gość dziś moje ostatnie randki po tych nieszczesnych dwoch o ktorych pisalem wczesniej, to tylko mlode kobiety, poki co jestem pozytywnie zaskoczony, nie, nie maja wygorowanych wymagan czesto sa o wiele bardziej zadbane niz rownolatki, mozna tez trafic na dziewice, maja romantyczne nastawienie sa mile, usmiechaja sie, nie widze aby mialy wygorowane wymagania, moze mowisz o kobietach w dozych miastach, ja mieszkam w miescie 20 000 osob i poznaje kobiety w promieniu do 150 km, chociaz celuje blizej i jest masa mlodych fajnych normalnych nie zniszczonych przez zle wybory kobiet,.

Gość gość
Nie szukasz to ok, tylko nie mów że ci źle z samotnością, wiele kobiet chciało by mieć partnera a jak nikt ich nie chcę to obracają kota ogonem twierdząc że chcą być same.

Gość gość
Można po prostu nie mieć szczęścia i to nie ma nic wspólnego z brakiem czegokolwiek. Adoratorow też można mieć niemało i co z tego skoro żaden komuś nie odpowiada? Was to zawsze dziwi i zwalacie wine na czyjeś wygórowane wymagania ale partner musi je spełniać żeby związek był trwały. Bierzecie się za związki z ludźmi po to żeby wypełnić pustkę albo was swędzi za bardzo a później narzekacie. To jest dopiero chore.

Gość gość
gość dziś - jeszcze raz życzę Ci zatem powodzenia! Pozdrawiam:) 12.53.

Gość gość
Czyli wszystkie same nieważne czy z własnej woli czy nie są niefajne? Co za debilne myślenie. Ręce opadają.

Gość gość
kobiety fajne wybieraja chamuw bo taki gosc potrafie je ro--chac jak trzeba a fajny gosc to niemota i nie potrafi obslugiwac swojego ku000asa i stadf koibety kleca na d00okiw

Gość gość
10:24 Może zapytaj koleżanek ;-).

Gość gość
10:40 Myślisz, że inteligentny, ogarnięty facet, zechce być z kobietą, która będzie kiepska w łóżku i będzie wymagała usługiwania na każdym kroku ?

Gość gość
Bo nie jest głupi i nie ma zamiaru się męczyć do końca życia.

Gość gość
14:15 STOP error brak logiki To że nie chce mężczyzny który będzie mnie kochał za świadczone usługi nie oznacza że wymagam od mężczyzny usługiwania. Po drugie. To że lubię dużo różnych innych rzeczy niż seks, nie oznacza że jestem kiepska w łozku. Wniosek : nie jesteś inteligentny :)

Gość gość
15:46 A w którym miejscu napisałem, że będzie ciebie kochal za jakieś tam usługi? Zmyslilas to sama. To, że nie będzie kochał za usługi, nie znaczy, że nie będzie tego potrzebowal Wniosek: jesteś mało inteligentna, niezdolna do logicznego myślenia ;-).

Gość gość
A w którym miejscu napisałem, że będzie ciebie kochal za jakieś tam usługi? Zmyslilas to sama. Haha Serio nie kumasz? Odniosłeś się w ten sposób do mojego komentarza z g. 10.40. ja tamto, a ty na to coś , co nie jest żadną implikacją tamtego.

Gość gość
15:46 A gdzie napisałem, że TY, jako konkretna osoba, jesteś kiepska w łóżku? Nie przypominam sobie, bym miał okazję to sprawdzić. Możesz lubić wiele różnych rzeczy, ale jeśli seks nie jest jedną z nich, to raczej nie będziesz dobra w łóżku. Bo wątpię by można być w tym przypadku dobrym w czymś, czego się nie lubi. Elementarne! Znowu kłania się brak logicznego myślenia ;-).

Gość gość
16:08 Serio nie kumasz? Zapytałaś, czy kocha się kobietę czy usługi? Alternatywa zmyślona przez ciebie. Moja odpowiedź oznacza, że kochając kobietę, chce się jednak mieć także dobry seks i jedzenie.

Gość gość
16:08 Nie jest implikacja? Przecież napisałaś, że wykwintne potrawy i sceny z p****la, to nie jest to, czego można oczekiwać od inteligentnej kobiety. Więc czego można oczekiwać? Kiepskiego seksu i konieczności usługiwania jej ?

Gość gość
Strzelam że wysilający się tu facet nigdy w związku nie był. Gotować nie umie. A jedyną osobą jaka mu gotowała to jego mamusia. Teraz wymyśla kolejne tematy, żeby móc gdzieś dać ujście frustracji. Nie czytałam tych wypocin. :D Oj chmiczku. Samemu się nie potrafi obsłużyć. Ale chodzi mu o "miłość". Że też trafiał na takie, które nie umiały gotować. A ty co? Mieszkanie wyremontowałeś własnymi łapkami i pięknie flizy położyłeś, a za to ta, którą kochałeś nie zrobiła nic dobrego do jedzenia? Jakoś w to nie wierzę. Wierzę, że jesteś prawiczkiem i zastanawiasz się, jakim cudem jesteś sam. Ale żeby jednak uniknąć tych rozkminek będziesz narzekał, że to kobiety są takie a takie. Bo trzeba by innym wypadku pomyśleć o sobie i swoich niedoborach. Narąbałeś drzewa w lesie, czy upolowałeś niedźwiedzia? Odpowiedź może być taka: ty też nie masz nic do zaoferowania. Nie tylko pod względem umiejętności, ale zrytego charakteru. Może wpadnę tu znowu, kogoś wnerwić. Nie czytam tego, ale jak widzę, że przybywa tu w szybkim tempie odpowiedzi - widzę końcówki męskie, pisze facet - to widzę, że się jakiś prawiczek podenerwował i mu żyłka może pęknąć. Tak się frustruje, że mu z klawiatury dymi. Nie bój się, kolejnych wywodów nie przeczytam. Jak i poprzednich. Ojejku. :D

Gość gość
16:19 między wykwintnymi potrawami i scenami z p****la a tym co piszesz, jest cała gama zachowań uznawanych za normalne. Jeśli tego nie rozumiesz, nie jesteś godny ani jednego zdania więcej z mojej strony.