Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37% Polaków chodzi do kościoła. Dlaczego tylu popiera pedofilię?

Polecane posty

Gość gość

Skąd to wynika? Nie wierzę, że tylko z niskiej inteligencji.

Gość gość
ja np nie chodzę do kościoła ze względu na księży, czy tam pedofili ja chodzę tam dla Pana Boga, a to że księża gdzieś tam po cichu coś odwalają to już nie mój interes, Pan Bóg ich osądzi

Gość gość
Przestańcie już pierdziielić o jakiejś pedofilii, coś wam się usrało.

Gość gość
to że kilka procent księży jest porypana to nie znaczy że wszyscy tacy są, to normalna rzecz, w każdym zawodzie są czarne owce

Gość gość
Ale Was łatwo ogłupic! Taka nagonka na księży i nagle wszyscy księża to pedofile, żałosne.

Gość gość
22.10 przecież Bóg jest wszędzie

Gość Niewierzący
Ja pomimo że nie zawracam sobie gitary wiarą czy kościołem uważam że trzeba rozliczać winnych przestępstwa. Księża to tacy sami pracownicy jak inni. To jak pracownik firmy wodociągowej okaże się zbokiem to od razu zrobimy program jak funkcjonuje oczyczalnia ścieków i ile ma zapłacić odszkodowania. Banał totalny. Odszkodowania powinno płacić państwo że tworzy , choduje i nie przeciwdziała takim chwastom. Nie ma logiczne możliwości aby taki chwast gdzieś się nie ujawnił tak aby nikt o tym nie wiedział. Te osoby też są winne.

Gość gość
pozwoliliby księżom na żony i własne rodziny to by żadnego molestowania i pedofilii nie było to że ksiądz ma być w celibacie to wymysł ludzi, bo w piśmie świętym nic o tym nie ma że mają być sami, Bóg wcale tego nie chciał ale ludzie to sami tak głupkowato wymyślili bo ponoć jakby miał żone to nie mógłby się skupić w 100% na Bogu, bo musiałby sie też żoną zajmować i rodziną, a tak jest cały dla Boga, tyle że jak są sami to im odwala, molestują albo jeżdżą na prostytutki, albo rozmyślają całe dnie o seksie. I to niby nie odciąga ich od Boga? tak by mieli żony by poruuchali i by byli szczęśliwi i by jeszcze bardziej Boga chwalili i uwielbiali, no ale sobie wymyślili celibat to teraz mają...