Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie wszystkie kobiety wydają się bardziej atrakcyjne od żony

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? Czy to kiedyś minie? Czy źle wybrałem :/ ?

Gość gość
moj tez to teraz przechozi, nawet na mnie nie patrzy

Możliwe. Albo Twoja żona o siebie nie dba. Albo jedno i drugie.

Gość gość
No to ja mam problem w odwrotną stronę. Faceci wpatrują się w moją żonę. To jest coraz bardziej wkurzające. Była nawet taka sytuacja, że facet chciał się z nią umówić mając nadzieję, że ona jest wolna.

Gość gość
Nic dziwnego w tym, ponieważ prawie wszystkie kobiety będące żonami są atrakcyjniejsze od mężów

Gość gość
Autorze, miałbym ten sam problem gdybym związał się z moją szkolną miłością. Ona była wtedy szczupłą dziewczyną. Teraz waży ponad 100kg. Całe szczęście, że nie wszystkie nastoletnie miłości kończą się ślubem.

Gość gość
Przyznaję się bez bicia, że przebierałem szukając partnerki życiowej. Patrzyłem na wygląd ale i nie tylko na wygląd. Dość długo to trwało, ale spotkałem atrakcyjną i jednocześnie wartościową dziewczynę. Dzięki temu uniknąłem takich dylematów jakie ma autor. Mogłem wcześniej związać się z którąś z przeciętnych dziewczyn, która była mi przychylna. Czekałem jednak, mając świadomość tego, że mogę nie spotkać dziewczyny moich marzeń. Byłem cierpliwy. Warto było.

Gość gość
Ta jedna utyła akurat ale to nie reguła, że się tyje.

Reguła - podobno większość kobiet w stałym związku tyje. Ale też po prawdzie większość kobiet nie trzyma diety i nie ćwiczy.

Gość gość
Mężczyźni też dziadzieja. Żadna to reguła. Jesteście śmieszni z tym narzekanie bo nikt was do ślubu nie zmusza.

Gość gość
Mój kolega miał przeciętną z wyglądu twarzy żonę. Ona była szczupła i zgrabna w czasach gdy z sobą chodzili. Gdy urodziła dziecko, roztyła się i nigdy nie wróciła do formy sprzed ciąży. On przestał z nią uprawiać seks z tego powodu, że ona była otyła. Po 18 latach małżeństwa kumpel tego nie wytrzymał i odszedł do szczupłej rozwódki o ładnej twarzy.

Gość gość
15:59 kiedys on tez zbrzydnie i mam nadzieje że żona go zostawi dla młodszego i ładnego. Prymitywny facet.

@ gość dziś Dlatego trzeba sobie szukać kobiety, która lubi sport. Każda inna z czasem zamieni się w maciorę. Chyba, że ma cudowny metabolizm ale takich bardzo mało w populacji.

Gość gość
każdy będzie brzydki, stary i niedołężny. kto nie rozumie ten debil.

Gość gość
"Czemu po slubie się tyje ?" X Cześć kobiet tyje po ciąży, faceci też tyją i nawet nie rodzą. Inna sprawa, że z czasem jest coraz gorszy metabolizm i trzeba zmienić dietę. Do tego fajnie jak się trochę jeszcze ma czas poruszać. Wtedy bez problemu można mieć w wieku 40+ wagę z okresu gdy miało się 20 lat i było szczupłym bez problemu.

Gość Norbee
Po niektórych lekach można przytyć kilkadziesiąt kilogramów, na przyklad po Zolafrenie.

Gość kardulaki
Singielka wraca do domu patrzy co ma w lodówce i idzie spać ,mężatka wraca do domu patrzy co ma w lóżku i idzie do lodówku...