Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Szkolenia w MDDP. Kto z Was korzystał z usług MDDP? Czy rzeczywiście jest tak super, jak mówią opinie? Na jakich szkoleniach byliście? Opowiedzcie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Ja byłam na szkoleniu umiejętności miękkich i jestem bardzo zadowolona. Jakość zajęć wysoka, dobrze zorganizowane i pogrupowane tematy, fajni prowadzący angażujący uczestników w aktywną pracę, dzięki czemu więcej zostało w głowie. Śmiało polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2018 Szkolenie z księgowości. Dużo ich na rynku, wybrałam MDDP z opinii i nie żałuje. Duża wiedza przekazana w bardzo fajny, przystępny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karina Kaczor 0 Napisano Październik 3, 2021 Dnia 30.10.2018 o 13:32, Gość gość napisał: Szkolenia w MDDP. Kto z Was korzystał z usług MDDP? Czy rzeczywiście jest tak super, jak mówią opinie? Na jakich szkoleniach byliście? Opowiedzcie coś. Mają naprawdę ciekawe oferty. Warto spróbować. Widziałam też, że Akademia MDDP zmienia nazwę na ADN Akademia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anet56 0 Napisano Wrzesień 26, 2023 Czy oferta szkoleń jest taka sama nadal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaT6 0 Napisano Wrzesień 29, 2023 Najlepiej wejść na ich stronę i sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach