Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Reakcja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakby艣cie zareagowa艂y gdyby przyjecha艂 do was przez p贸艂 Polski facet kt贸rego poznali艣cie na wakacjach i chcia艂 zaprosi膰 na kaw臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
borderline, psychol, wariat, ergo uciekaj jak najdalej od takich, bo to nie jest normalne zachowanie rozs膮dnego cz艂owieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze wariat, ale w pozytywnym znaczeniu. Co ty z tym zrobisz, to ja nie wiem. Ale slodziak z niego. Kawa to nic zobowiazujacego, o ile bylabys zainteresowana. Ell.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A je艣li ona na wakacjach dawa艂a mi znaki/sygna艂y a ja nic z tym nie zrobi艂em i wyjecha艂a to zmienia to posta膰 rzeczy ? Wiem gdzie chodzi na studia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li jej si臋 podobales to raczej b臋dzie zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ch艂opie, nie ta, to inna. nie zrobi艂e艣 wtedy NIC, to ju偶 NIC nie r贸b. zajmij si臋 sob膮 i poluj na inne, pe艂no tego@

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to w ta strone. To co sie zastanawiasz. Probuj. Jak ona ma poczucie humoru, wolne serce, to badz tym razem facetem z jajem. Swiat nalezy do odwaznych i zdeterminowanych. Ell.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz nauczk臋. Podchodzi si臋 od razu albo na drugi dzie艅. Dziewczyna mia艂a pewnie ochot臋 na kr贸tki wakacyjny romans a nie trzymanie za r膮czk臋 pod jej domem. Teraz to co najwy偶ej dostaniesz od niej w pysk jak si臋 u niej zjawisz

Udost臋pnij ten post