Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balum balum

40 latki i callanetics

Polecane posty

Gość balum balum

Witajcie babeczki :) Czy słyszałyście może o starych, dobrych ćwiczeniach callanetics? Prowadziła je w latach 80 tych Callan Pinckley. Ćwiczycie je może? Jakie macie efekty? Pozdrawiam :)

Gość gość
prowadzila je tez polka, niestety nie pamietam jej nazwiska. Calanetiks systematycznie rowna sie dobra sylwetka. Potrzeba czasu i w.o. systematycznosci. Poszukaj jakiejs ksiazki na ten tamat, stara wydanie 80-te lata. Zycze powodzenia.

Gość gość
c.d. mialam kasety video i "sprzedaly" sie bardzo szybko, wiec musza byc nadal amatorki. Jeszcze raz powodzenia.

Gość gość
prowadzila Mariola Bojarska. Moze znajdziesz cos na juciubie. Chyba wroce do tego.

Gość gość
gość dziś Dziękuję za odp :) Książkę mam :) Ciekawa jestem czy ktoś kto dłużej ćwiczy rzeczywiście ma sylwetkę jak Callan :)

Gość nju romantik
Pamiętam, gdzieś na przełomie lat 80 i 90, pod klubem osiedlowym, jak pobiły się babki od callaneticsu z babami od aerobicu. Nawet milicja, czy policja przyjechała i pogotowie. Szyby powybijały i jakiś sprzęt zniszczyły. Podobno grafiki na sali klubowej im się nałożyły i skumulowana złość (bo trenerki wzajemnie sobie podbierały baby) doprowadziła do erupcji i bójki. Żenada.

Gość balum balum
gość dziś A pro po youtuuba ... Zadziwiające, że po śmierci Callan Pinckley wszystkie completne filmy ćwiczeń z jej udziałem zostały zablokowane. Odtworzenie ich możliwe jest dopiero po zapłaceniu. Co ciekawe kiedy żyła Callan Pinckley wszystkie były udostępnione za free. Także wygląda na to, że po jej śmierci ktoś sobie rości prawa do nich i na nich zarabia czego żyjąca twórczyni tych ćwiczeń nie robiła.

Gość balum balum
Swego czasu widziałam, że na chomiku pl są dostępne oryginalne filmiki callaneticsu z Callan Pinckey za free

Gość balum balum
nju romantik dziś No nie źle... O salę walczyły ;)

Gość gość
Gdyby na przykład pani Callan, była moją mamą, albo ciocią, której byłbym jedynym spadkobiercą, to zapewne też chciałbym na tym trochę zarobić. :D

Gość gość
to teraz nie dziwie sie, ze moje stare dobre video-kasety sprzedaly sie blyskawicznie. Sprobuj zaczac z Mariola Bojarska, moze znajdziesz cos w necie. Callanetics jest dobry. jak juz powyzej pisalam musisz byc systematyczna, trzymac sie planu i nie zalamywac sie, ze na poczatku nie nadazasz. Lepiej zrobic mniej powtorzen a poprawnie. Z dnia na dzien bedziesz wytrzymalsza i lepsza. Powodzenia;))

Gość gość
Fajne

Gość gość
Ktoś ćwiczy ?

Gość gość
Up