Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bardziej żałujecie seksu, który uprawialiście czy którego nie uprawialiście?

Polecane posty

Gość gość
Ani to , ani to. Seksu, którego nie uprawialam nie żałuję, tak samo jak nie żałuję seksu który uprawialam.

Gość gość
09:10 Jak węgorz to się przegrana Wasserman wiła. Bidulka, najpierw przegrana w Krakowie a potem ta komisja i pytania bez sensu, które wykazały, że Morawiecki nic nie zrobił przed aferą GetBack.

Gość gość
Niby w którym momencie przegrana? To nie było na przegranie czy wygranie. Można raczej podziwiać ją za spokój i merytoryczne przygotowanie, chociaż parę błędów popełniła, nie da się ukryć. A Tusk jest przebiegły, sprytny, to cechy które Polacy cenią, Polaczek cwaniaczek, stąd takie uwielbienie.

Gość gość
Temat o seksie a wy tu o Tusku i polityce. To sie nazywa juz zboczenie.

Gość gość
"Niby w którym momencie przegrana?" X W takim, że nie wygrała- w tvpis podawali, że wygrała w wyborach?

Gość gość
W którym momencie komisji? Oglądałam prawie całą i nie mam wrażenia, żeby przegrała. Po Tusku było widać dużo zdenerwowania zwłaszcza w pierwszej drugiej godzinie. Wiadomo , gdy posłowie PO zadawali pytania to było jakby se przy piwku gadali.

Gość gość
Zalozcie sobie nowy temat a z tego wypiertalajcie

Gość gość
Ok to przypomnę moje ostatnie w temacie kwestie gość dziś "Nauka mówi sama za siebie.<< A konkretnie? Podaj nazwiska naukowcow i tytuly ich publikacji." Vvv Nauka w sensie składu chemicznego spermy. Jeśli to nie jest dla ciebie argumentem, to tak samo możesz mówić że bąki twojej żony ładnie pachną, bo ją kochasz. Zgłoś gość dziś "Tzn? Obserwujesz życie seksualne miliardów ludzi na świecie?<< Oczywiscie, ze obserwuje. Za posrednictwem naukowcow i publicystow piszacych na ten temat." Vvv W odpowiedzi zacytuję mojego rozmówcę: "A konkretnie? Podaj nazwiska naukowcow i tytuly ich publikacji." Zgłoś gość dziś "Czego nie rozumiesz? " Vvv Jak to się ma do moich poprzednich słów. Wyskoczyłeś nie na temat

Gość gość
09:41. Ja Ty tak komisje oglądałeś jak czytasz to nie dziwne, że takie wnioski wyciągasz. Cyt "Bidulka, najpierw przegrana w Krakowie". Dalej nie wiesz co przegrała o dlaczego tak jej nie szło w komisji?

Gość gość
No przyganiał kocioł garnkowi. Pytam co konkretnie świadczy rzekomo o "przegranej Wasserman" czyli o finalnym nieobarczeniu Tuska żadną winą.

Gość gość
To taka jest ta jego wina?

Gość gość
@gość dziś "Nauka mówi sama za siebie.<< A konkretnie? Podaj nazwiska naukowcow i tytuly ich publikacji." Vvv Nauka w sensie składu chemicznego spermy. Jeśli to nie jest dla ciebie argumentem, to tak samo możesz mówić że bąki twojej żony ładnie pachną, bo ją kochasz<< Nie, pytam o nauke w sensie zaprzeczeniu temu, co pisala Wislocka na temat. Cytuje jeszcze raz: "Wplyw podniecacy zapachu nasienia meskiego jest scisle zwiazany z wiezami uczuciowymi laczacymi kochankow. Zapach mezczyzny kochanego dziala na kobiete wybitnie podniecajaco..<< Nie chodzi o sklad spermy, tylko o dzialanie jej zapachu, MIMO tego skladu. Potrafisz przytoczyc naukowcow, ktorzy zaprzeczyli temu, co pisala rzekomo juz nie aktualna guru?

Gość gość
@gość dziś "Tzn? Obserwujesz życie seksualne miliardów ludzi na świecie?<< Oczywiscie, ze obserwuje. Za posrednictwem naukowcow i publicystow piszacych na ten temat." Vvv W odpowiedzi zacytuję mojego rozmówcę: "A konkretnie? Podaj nazwiska naukowcow i tytuly ich publikacji."<< A prosze bardzo: Sari Locker: autorka ksiazki The complete idiot's guide to Amazing Seks" Ross Jeffries - "Speed seduction ilustrated" Cykl artykulow w serwiisie EIOBA.PL. Wszedzie tam pisza o fellatio jako czyms normalnym i powszechnie uprawianym, mimo skladu spermy. Teraz twoja kolej: podaj publikacje, gdzie pisza o fellatio jako czyms uprawianym tylko wyjatkowo i pod przymusem.

Gość gość
"Nie, pytam o nauke w sensie zaprzeczeniu temu, co pisala Wislocka na temat. Cytuje jeszcze raz: "Wplyw podniecacy zapachu nasienia meskiego jest scisle zwiazany z wiezami uczuciowymi laczacymi kochankow. Zapach mezczyzny kochanego dziala na kobiete wybitnie podniecajaco..<< Nie chodzi o sklad spermy, tylko o dzialanie jej zapachu, MIMO tego skladu. Potrafisz przytoczyc naukowcow, ktorzy zaprzeczyli temu, co pisala rzekomo juz nie aktualna guru?" XXX Nauka mówi właśnie o biochemii spermy, a nie o uczuciach zakochanej kobiety.

Gość gość
Ross Jeffries -czy to na pewno Naukowiec czy raczej popularyzator i celebryta?

Gość gość
"Sari Locker: autorka ksiazki The complete idiot's guide to Amazing Seks" XXX Konkretnie interesują mnie badania potwierdzające że miliardy ludzi uprawiają fellatio.

Gość gość
"Teraz twoja kolej: podaj publikacje, gdzie pisza o fellatio jako czyms uprawianym tylko wyjatkowo i pod przymusem." XXX Nauka nie bierze pod uwagę czegoś takiego jak poczucie przymusu. Może jedynie zbadać zbliżony stan tego, jak powszechnie jest uprawiany. Ale jak już pisałam, to że ktoś to uprawia a nawet twierdzi że lubi, nie musi znaczyć, że tak faktycznie jest. Dlatego przytoczyłam zdanie osób które znam i z którymi rozmawiałam. I to nie są żadne kościelne madonny, tylko normalne współczesne 30 latki.

Gość gość
@gość dziś Konkretnie interesują mnie badania potwierdzające że miliardy ludzi uprawiają fellatio<< Na przyklad badania na University of Guelph wykazaly, ze fellatio uprawia ponad 70% badanych. W skali swiata stanowi to miliardy.

Gość gość
"Na przyklad badania na University of Guelph wykazaly, ze fellatio uprawia ponad 70% badanych. W skali swiata stanowi to miliardy." XXX Dobrze, tylko... Ja też w jakimś okresie życia uprawiałam. Tylko to jakoś nie zmienia mojego stanowiska wobec tego, a nawet przeciwnie, to stanowisko jest takie m in ze względu na moje doświadczenia. Czy są obiektywne badania mówiące, że kobiety uwielbiają robić fellatio? Że mają z tego autentyczną przyjemność?

Gość gość
@ gość wczoraj @gość dziś Konkretnie interesują mnie badania potwierdzające że miliardy ludzi uprawiają fellatio<< Na przyklad badania na University of Guelph wykazaly, ze fellatio uprawia ponad 70% badanych. W skali swiata stanowi to miliardy. gość wczoraj "Na przyklad badania na University of Guelph wykazaly, ze fellatio uprawia ponad 70% badanych. W skali swiata stanowi to miliardy." XXX Dobrze, tylko... Ja też w jakimś okresie życia uprawiałam. Tylko to jakoś nie zmienia mojego stanowiska wobec tego, a nawet przeciwnie, to stanowisko jest takie m in ze względu na moje doświadczenia. Czy są obiektywne badania mówiące, że kobiety uwielbiają robić fellatio? Że mają z tego autentyczną przyjemność? << Pytalas o badania potwierdzajace , ze miliardy ludzi uprawiaja felltio, to je przytoczylem. Teraz pytasz o badania potwierdzajace, ze kobiety lubia to robic. Potem bedzie, ze naprawde lubia to robi. Potem, ze te ktore lubia to robic maja prawidlowy zmysl smaku. Itd. itd. Wislocka nie jest dla ciebie autorytetem i nic nie zmienia twego stanowiska. Wstukaj sobie w googla to znajdziesz bez problemu to o co pytasz, na przyklad dane z gazeta pl. o paradoksie seksu oralnego.

Gość gość
gość 2018.11.05 "Owszem , wypowiadasz sie. Bo jak jesli nie arbitralna i kategoryczna ocenic tekst, ze "zadna kobieta" przy zdrowych zmyslach nie ma przyjemnosci z robienia loda? Co jest ewidentna bzdura, bo maja przyjemnosc dokladnie z tych smych powodow, co faceci robiacy minete." XXX A jaką może mieć zmyslowa przyjemność z brania do buzi czegoś, co jest duże, śmierdzi i ohydnie smakuje? << Jesli penis twojego faceta smierdzi w momencie brania do buzi, to odeslij go pod prysznic, bo masz do czynienia z brudasem. Gotow jestem zgodzic sie, ze smak czy zapach spermy komus nie odpowiada. Ale na to jest prosta rada: wytrysk nie do ust, tylko na przyklad na chusteczke chigieniczna. Proste i oczywiste, tylko jak ktos szuka jedynie problemu, to nigdy nie znajdzie rozwiazania.

Gość gość
Ja lubię seks oralny, także kiedy to ja daję przyjemność, unicjuję to chyba częściej niż mój facet...Podnieca mnie to po prostu, sprawia przyjemność, że daję przyjemność :)

Gość gość
Zakończyłabym na badaniach potwierdzających, że kobiety autentycznie mają przyjemność z robienia loda mężczyźnie. Niestety to fakt, że każde takie badanie "opinii publicznej" (w różnych tematach) zawsze jest ograniczone mnóstwem czynników, których nie da się uwzględnić, dlatego podchodzę do takich badań z przymrużeniem oka. To jak ze słynnym "ilu partnerów miała kobieta, a ile mężczyzna", gdzie mężczyźni zawyżą tę ilość, a kobiety mają tendencję do zaniżenia. Wisłocka była ikoną rewolucji seksualnej, rewolucja to rewolucja, wtedy ludzie żyją inaczej, przydałby się guru czasów "stabilnych" w jakiejś sferze. Mój były partner dbał o higienę, ale faktem jest, że na pewno niekorzystnie wpływał jego zły styl życia. Cóż, pozostaje mi podziękować za cierpliwą dyskusję. K.M.

Gość gość
W sumie co za różnica, czy kobiety lubią czy nie robić loda. Najważniejsze, żeby dwoje ludzi uprawiających ze sobą seks miało z tego przyjemność i nie robiło nic wbrew sobie.

Gość gość
14:04 prawda, to jest najważniejsze. I żeby mężczyzna potrafił kochać pomimo iż kobieta nie trawi loda. Żeby wiedział co jest ważne. Żeby nie było przemocy psychicznej na tle seksu, której doświadczyłam.

Gość gość
K.M.

Gość gość
Jestem kobietą i lubię seks oralny. Sprawia mi to przyjemność i podniecenie. Lubię to robić,1 stały partner oralny, jest czysty i pachnący. Żałuję pierwszego razu z nieodpowiednim dupkiem i na samą myśl o nim robi niedobrze. Gdzie ja miałam oczy fuuj.

Gość gość
14.19-Żałuję pierwszego razu z nieodpowiednim dupkiem i na samą myśl o nim robi niedobrze. Gdzie ja miałam oczy fuuj. xxx No właśnie gdzie Ty miałaś oczy? Fuuuuuuuuuuuuuj!!!!

Gość gość
Żałuję zarówno takiego którego nie uprawialam jak i takiego który uprawialam.

Gość gość
gość dziś Żałuję zarówno takiego którego nie uprawialam jak i takiego który uprawialam. XX Ciekawe stwierdzenie... mogłabyś wyjaśnić dlaczego?