Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytałam ksiazkę dlaczego mężczyźni kochający zołzy

Polecane posty

Gość gość
a ty słownik, przeczytaj jeszcze raz to swoje zdanie i pomysl gdzie ci sie rozjepał związek frazeologiczny x znasz powiedzenie o belce w oku? x a ty wiesz co to słownik?

Gość gość
tak , jesteś tak durny, ze aż mnie to podnieca x durną łatwo podniecić x nie umniejszaj sobie, na tym forum jest masa debili, ale ty jesteś z nich najlepszy, co czyni ciebie wyjątkowym. Przecież nie powiesz ze zachwyciłam sie byle kim?

Gość gość
a ty wiesz co to słownik? x Właśnie próbuję ci zadać subtelnie to samo pytanie, ale nie chwytasz, jednak jesteś tępa. Przejrzyj najpierw swoje posty, potem sprawdzaj czyjeś.

"jakoś niespecjalnie walczą o kobiete " x bez przesady, nie każdy nieśmiały mężczyzna to subtelna białogłowa:O nieśmiały może nawet jeszcze bardziej dać do wiwatu niż kogucik moim zdaniem

Gość gość
Ale co niby do wiwatu?

Gość gość
Właśnie próbuję ci zadać subtelnie to samo pytanie, ale nie chwytasz, jednak jesteś tępa. Przejrzyj najpierw swoje posty, potem sprawdzaj czyjeś. x sprawdziłam, u nie ma błedów stylistycznych, literówka owszem, ale nie styl

Gość gość
To zwracam honor. Podejrzewałem cię o ten wpis: "Takich właśnie mamy menszczyzn dzisiaj"

Gość gość
To zwracam honor. Podejrzewałem cię o ten wpis: "Takich właśnie mamy menszczyzn dzisiaj" x to nie moje

Gość gość
dobra lecę, zabawiałam sie dziś z toba i pora iść spać

Gość gość
Sam kciuka swojego taki wygimnastykowany fajfus że mnie :D

Gość gość
Sam kciuka swojego taki wygimnastykowany fajfus że mnie smiech.gif x jesteś żałosna

Gość gość
Lubię drzaźnic się swoją ręką jak sobie o******* fujarke, to dlatego was tutaj tak przedżeźniam

Gość gość
Sam kciuka swojego taki wygimnastykowany fajfus że mnie smiech.gif x jesteś żałosna X jestem żałosny

Gość gość
Lubię drzaźnic się swoją ręką jak sobie o******* pipkę, to dlatego was tutaj tak przedżeźniam.

Gość gość
Sam kciuka swojego taki wygimnastykowany fajfus że mnie smiech.gif x jesteś żałosna X jestem żałosny x jestem żałosna

Gość gość
Ha ha ha ha ten sfrustrowany prawik dziś szczególnie szaleje :D. Chloptasiu, Ty ,,reprezentujesz" MNIEJSZOSC, jesteś wśród jakiś 10% zakompleksionych niesmialych facetów (a raczej chłopców) którzy boja się odezwac do kobiety, nigdy ich nie podrywaja i jedyne co potrafią to tylko się na nie gapic a później narzekają ze Ci bardzej pewni siebie i męscy faceci ,,zgarniaja" kobiety i narzekaja ze są taaacy samotni, no ciekawe dlaczego :D. I taaak, większość facetów to zdobywcy (liczne moje doświadczenia i wieeelu innych kobiet na to wskazuja,o czym można tu przeczytać) bo są to męscy faceci z testosteronem którego wam prawiki brakuje ;). Pogodz się z tym ze nalezysz do niechlubnej mniejszości i jeśli swojego nastawienia nie zmienisz to ZAWSZE będziesz sam.

Gość gość
Też czytałam i uważam, że to mądra książka. Co najlepsze wielu facetów też tak uważa, którzy ta książkę przeczytali. Ale nie zgadzam się z nią w 100%

Gość gość
Ha ha ha ha ta sfrustrowana królewna z drewna dziś szczególnie szaleje smiech.gif . Dziewycho, ty ,,reprezentujesz" MNIEJSZOŚĆ, jesteś wśród jakiś 10% zakompleksionych roszczeniowych kobiet (a raczej dziewczynek), którzy boja się odezwac do mężczyzny, nigdy ich nie podrywaja i jedyne co potrafią to tylko się na nich gapic a później narzekają że te bardziej pewne siebie i kobiece kobiety ,,zgarniaja" mężczyzn i narzekaja ze są taaakie samotne, no ciekawe dlaczego smiech.gif . I taaak, większość kobiet to zdobywczynie (liczne moje doświadczenia i wieeelu innych mężczyzn na to wskazuje,o czym można tu przeczytać) bo są to kobiece kobiety z estrogenem którego wam królewny z drewna brakuje oczko.gif . Pogodz się z tym ze nalezysz do niechlubnej mniejszości i jeśli swojego nastawienia nie zmienisz to ZAWSZE będziesz sama.

Gość gość
22:11- a w moim związku te porady się sprawdziły. Może nie stosowałam ich dosłownie, a troche zmodyfikowałam, ale przestałam strzelać fochy facetowi, a kiedy przegiął delikatnie się od niego oddalać i.... efekt jest wtedy natychmiastowy, facet od razu zaczyna zachowywac się lepiej i to bez moich pretensji, bez ględzenia, bez kłótni. Wystarczy "chłodnik" żeby poczuł, że mnie traci, nie mylić z fochem, bo foch to jednak obrażanie się, a chłodnik to zabranie mu siebie kiedy przegnie. Oczywiście warto też powiedziec facetowi o co nam chodzi, ale jeśli nie przyniesie to rezultatu to swoje błędy zobaczy tylko kiedy zabiore mu siebie np. nie dzwonię do niego, nie mam czasu itd.

Gość gość
Jak kobieta do mnie nie dzwoni i nie ma dla mnie czasu, to ja też do niej nie dzwonię i nie mam dla niej czasu. I wielu facetów tak ma. Te "mundrości" z książki to stek bzdur.

Gość gość
I wiadomo,że taki " chłodnik" nie jest wskazany przy jakichś błahostkach np. facetowi nie chce się iść z nami na zakupy, albo zrobi cos nie po naszej myśli, ale nie jest to nic bardzo znaczącego. Chodzi mi o sytuacje kiedy facet ewidentnie przegnie i co najlepsze wtedy przewaznie zdaje sobie z tego sprawę, ale sie do tego nie przyzna. Wtedy chłodnik będzie miał sens i nawet dorbze świadczy o kobiecie, ktora go stosuje bo tzn. , ze nie bedzie ona tolerowala braku szacunku. Tyle, ze nie weegzekwuje się tego krzykiem czy fochem bo to dziala na facetow jak plachta na byka i prowadzi do klotni, ale lekkie wycofanie sie dziala cuda

Gość gość
22:18- zgadzam sie z Toba bo w zwiazku powinna byc pewna rownowaga uczuc. Kiedy facet się stara, to pewnie, ze kobieta powinna to odwzajemnic bo nikt nie lubi starac sie non stop o kogos kto tego nie docenia. Ale kiedy jedna osoba pokazuje drugiej brak szacunku, to nalezy wtedy sie wycofac z takiej relacji... A kiedy okazuje brak zainteresowania, nie nalezy za nia biegac. I to nie dotyczy tylko kobiet, ale obu plci.

Gość gość
Choc te wszystkie rady powinny wynikać z takiego zdrowego poczucia wartości kobiety, a nie z udawania czy gierek.

Gość gość
a co myślicie o tym ze poznałam faceta który twierdził że mu na mnie zależy, dużo mnie komplementowal od początku nawet o pierścionku w przyszłości mówił ale rzadko się odzywał, rozmowy z nim sprowadzały się tylko do seksu i mówił ze jak mu nie dam to pójdzie do innej i ze łamie mu tym serce i ze go odrzucam nie chcieć z nim sypiac a długo się nie znaliśmy wcale. Twierdził ze chce tworzyć miłość ale zachowywał się tak jakby tylko tym seksem był zainteresowany. Myślicie że tak naprawdę to chciał mnie tylko przelecieć i wykorzystać czy są faceci dla których związek to taki oparty tylko na seksie?