Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytałam ksiazkę dlaczego mężczyźni kochający zołzy

Polecane posty

Gość gość
Facet:)

Gość gość
lepiej mieć przerośnięte ego niż niedorośnietego fioootkausmiech.gif x Odezwała się żałosna zakompleksiona decha.

Gość gość
To nie wiem już jak się zachowywać czy od razu trzeba całować się z facetem gdy tego chce bo jak powiem poczekaj to stwierdzi zezwolenia odrzucam? Co jeśli facet musi mieć od razu wszystko na tacy?

Gość gość
19:59 Masz jakiś ból d**y? W każdym tego typu temacie p********z to samo. Wyobraź sobie że jakoś żaden facet do tej pory nie miał takowego bólu. Biedny jesteś. Swoją nieudolność zwalasz na kobiety nazywając je królewnami z drewna co jest żałosne.

Gość gość
ta książka mówi jedno- nie rób tego czego nie chcesz, nie wpadaj w pułapkę tego co robi większość kobiet- tzn. jak znajdą faceta to zrobią dla niego wszystko, nawet ze szkoda dla siebie i nawet kiedy czuja ze coś jest nie tak. tu chodzi o zdrowy egoizm- tzn. nie rzucanie wszystkiego bo facet mgliście zapowie że może przyjdzie was puknąć, a potem was wystawia, nie godzenie,sie na każdy idiotyzm, nie robienie za pogotowie seksualne, bo facetowi sie przypomniało ze mógłby zamoczyć a akurat nie ma nic ciekawszego do roboty. Uczy zeby nie dać sie głupio manipulowac. żeby na początku troche być nieuchwytna, trochę niedostępna, ale bez przesady-al jeśli facet was szanuje, dba, dobrze sie odnosi to dajcie też coś z siebie i nie pogrywajcie

Gość gość
20.06 Masz jakiś ból d**y? W każdym tego typu temacie p********z to samo. Wyobraź sobie że jakoś żadna kobieta do tej pory nie miała takowego bólu. Biedna jesteś. Swoją nieudolność zwalasz na mężczyzn nazywając ich "zdobywcami", co jest żałosne.

Gość gość
Odezwała się żałosna zakompleksiona decha. x no tu to przyjepałeś jak pijany w płot. Rózne rzeczy można mi zarzucić, ale nie brak cycków:D

Gość gość
Każda decha tak mówi.

Gość gość
Co jeśli facet musi mieć od razu wszystko na tacy? x to rozsądna kobieta daje sobie z idiota spokój. Mniej rozsadna sie godzi i zwykle zostaje po przeleceniu z opinią łatwej i bez faceta

Gość gość
I znowu to samo. Haha idiota. Inni mężczyźni nie mają problemu z rzeczami oczywistymi a dla ciebie to kosmos. Takich właśnie mamy menszczyzn dzisiaj. Wolę być księżniczka z drewna niż baba z jajami większymi niż twoje wiesniaku.

Gość gość
Proszę niech ktoś mi powie co zrobić gdy facet oczekuje wszystkiego od razu na tacy a jak go np. nie pocalujesz na pierwszym spotkaniu to stwierdza go odrzucasz miałam doczynienia z takim facetem kiedyś

Gość gość
Każda decha tak mówi. X każdy mały siur tak słabo hejtuje :)

Gość gość
I znowu to samo. Haha idiotka. Inne kobiety nie mają problemu z rzeczami oczywistymi a dla ciebie to kosmos. Takie właśnie mamy kobiety dzisiaj. Wolę być księciem z drewna niż próżną i głupawą królewną z drewna wieśniaro.

Gość gość
Proszę niech ktoś mi powie co zrobić gdy facet oczekuje wszystkiego od razu na tacy a jak go np. nie pocalujesz na pierwszym spotkaniu to stwierdza go odrzucasz miałam doczynienia z takim facetem kiedyś x rób to co czujesz laska, dawaj d...kazdemu kto tego chce, byle on był zadowolony, albo poczekaj na takiego który ciebei nie terroryzuje ze jak nie dasz to wypad. Zresztą ewidentnie widać ze cchiałabyś jednak dać byle został

Gość gość
każdy mały siur tak słabo hejtuje usmiech.gif x każda żałosna decha tak słabo hejtuje usmiech.gif

Gość gość
Ja juz nie wiem, nie dasz faceta doopy nie pozwolisz się pocałować jeden powie ze fajnie bo nie jest łatwa a drugi powie ze go odrzucasz i zrezygnuje. Dasz łatwo to tez może Cię przelecieć o powiedzieć ze jesteś łatwa nie musiał się wysilać. Faceci to poje/bane stworzenia

Gość gość
Wolę być księciem z drewna x ale ty nie jesteś księciem tylko co najwyżej durnym swiniopasem

Gość gość
Już dziękuję panu za uwagę. Wracaj do swojej piaskownicy zakompleksiony chłopcze. Znasz tylko dwa teksty o płaskiej desce i krolewnie z drewna? Idź poszerz swoje słownictwo.

Gość gość
chodzi mi o to ze nie chce żeby facet uznał mnie za łatwą wiec nie wiem czy w końcu czekać z pocałunkiem dla zasady żeby być tym wyzwaniem czy po prostu faceta pocałować jak mam ochotę a wtedy może powiedzieć ze jestem latwa

Gość gość
Nie z*****asz jeszcze długo...odpadzie.

Gość gość
chodzi mi o to ze nie chce żeby facet uznał mnie za łatwą wiec nie wiem czy w końcu czekać z pocałunkiem dla zasady żeby być tym wyzwaniem czy po prostu faceta pocałować jak mam ochotę a wtedy może powiedzieć ze jestem latwa x rzucaj monetą, bo to nie jest rozwiązywalny problem. a tak to moze trafisz

Gość gość
ale ty nie jesteś księciem tylko co najwyżej durnym swiniopasem x a ty jesteś i królewną z drewna i tępą krową

Gość gość
To mogę stracić fajnego faceta tylko dlatego ze źle postapiłam. Nie przejmować się jak facet odejdzie bo nie dostał wszystko od razu? Itaka mu zależało tylko na jednym?

Gość gość
20:24 To i tak lepsze niż sfrustrowany chłop który tak naprawdę jest baba w męskim przebraniu. Idź już stąd i wstydu oszczędź c***o.

Gość gość
Już dziękuję pani za uwagę. Wracaj do swojej piaskownicy zakompleksiona dziewczynko. Znasz tylko tekst o niedorośnietym fioootku? Idź poszerz swoje słownictwo.

Gość gość
20.25 To i tak lepsze niż sfrustrowana baba, która tak naprawdę jest narcystyczną i roszczeniową kretynką. Idź już stąd i wstydu oszczędź krowo.

Gość gość
Po czym wnosisz że jestem roszczeniowa i tępa? Twoje pobożne życzenia. Nie ****asz dlatego jesteś taki sfrustrowany. Brzydzisz mnie. Żegnam. C***o.

Gość gość
Już dziękuję pani za uwagę. Wracaj do swojej piaskownicy zakompleksiona dziewczynko. Znasz tylko tekst o niedorośnietym fioootku? Idź poszerz swoje słownictwo. x mylą ci sie rozmówczynie, to ja lubię ciebie nazywać niedorośniętym fiootkiem, bo czymże w końcu jesteś innym:)

Gość gość
Po czym wnosisz że jestem roszczeniowa i tępa? Twoje pobożne życzenia. Nie ****asz dlatego jesteś taki sfrustrowany. Brzydzisz mnie. Żegnam. C***o. x Po twoich wpisach widać to aż nadto tępa kretynko. Brzydzisz mnie Żegnam. Krowo.

Gość gość
mylą ci sie rozmówczynie, to ja lubię ciebie nazywać niedorośniętym fiootkiem, bo czymże w końcu jesteś innymusmiech.gif x Nic mi się nie myli, obie jesteście jednako tępe, roszczeniowe i próżne.