Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytałam ksiazkę dlaczego mężczyźni kochający zołzy

Polecane posty

Gość gość

i cała książka jest o tym ze każdy facet to zdobywca i lubi gonić za kobietą tez tak się mówi ale nie wiem czy to prawda w rzeczywistości ze każdy facet taki jest? jak myślicie? są przecież nieśmiali faceci którzy też czekają na pierwszy krok kobiety i kobieta musi go ośmielić i tacy jakoś niespecjalnie walczą o kobiete

Gość gość
Ja rozumiem ta książkie trochę inaczej, tzn., tak, że kobieta powinna się szanować i nie zadawać z facetami, ktorzy nie okazują jej szacunku

Gość gość
Myślę ze jakieś 90% facetów to zdobywcy, na pewno przeważająca wiekszosc.

Gość gość
Moim zdaniem te książkę trzeba brać z przymrużeniem oka. Ja odpuściłam po 4 pierwszych stronach, bo uważam to za średniej jakości "dzieło". Jesli kobieta bedzie wiecznie niedostępna, kręcąca nosem, bezgranicznie wymagająca, to nawet najbardziej zainteresowany facet odpuści, bo kazdy oczekuje wzajemności, co jest normalne, Kiedy oboje sa zainteresowani.

Gość gość
Myślę że jakieś 90% kobiet to zdobywczynie, na pewno przeważająca większość.

Gość gość
19:35 Myślę że jak zwykle pisze to ten sam frustrat który nie potrafi zdobywać.

Gość gość
a owszem, zdobywczynie, szczegolnie w sezonie znizek na jakies markowe ciuchy/buty. wejdz wtedy takiej pod celownik to gorzej niz glodnego lwa na afrykanskich sawannach spotkac:D

Gość gość
19.37 dokładnie ha ha wiecznie ta sama spiewka czyli przeinaczanie wypowiedzi zmieniając tylko płeć :D. To przegryw który boo się słowem oddawać do jakiejkowielk kobiety i liczy na to ze to one będą za nim altac i go podrywać :D. Facetem nawet bym go nie nazwała (bo tutaj nie widać testosteronu), to chloptaś, ktory- jeśli nie zmieni podejścia i nie zacznie byc MEZCZYZNA, to zawsze będzie sam.

Gość gość
19.37 Myślę że jak zwykle pisze to ta sama próżna frustratka która nie potrafi zdobywać.

Gość gość
Ta książka wg mnie wcale nie jest głupia, tylko że ta " niedostepność" kobiety nie powinna być tyle udawana, co bardziej wynikać ze wzdrowego poczucia wartości.

Gość gość
popieram, kobiety, które interesuja się kobietami to lesbijki, inne kobiety interesuja sie MĘŻCZYZNAMI. A ten chłoptaś, nie jest ani jednym ani drugim więc raczej nie mam szans na podryw.

Gość gość
19.45 To przegrywka która boi się słowem odezwać do jakiegokolwiek faceta i liczy na to ze to oni będą za nią latać i ją podrywać smiech.gif . Kobietą nawet bym ją nie nazwał (bo tutaj nie widać estrogenu), to narcystyczna paniusa z przerośniętym ego, która jeśli nie zmieni podejścia i nie zacznie być KOBIETĄ, to zawsze będzie sama.

Gość gość
19.51 a próbowałeś z chłopakami?

Gość gość
Też czytałem. Dzięki na wakacjach to czytały. Jest w niej sporo prawdy. Nikt nie kocha za nic.

Gość gość
Popieram, faceci którzy interesują się facetami to geje, inni faceci interesują się KOBIETAMI. A ta królewna z drewna nie jest ani jednym ani drugim więc raczej nie ma szans na podryw.

Gość gość
19.52 a próbowałaś z dziewczynami?

Gość gość
A ta królewna z drewna nie jest ani jednym ani drugim więc raczej nie ma szans na podryw. x spoko, ja tam już mam swojego pukacza:)

Gość gość
Powiem wam szczerze jako autorka ze nie mam pojęcia jak postępować z facetami :( chyba się na nich nie znam, czytałam takie różne porodniki ale one nie zawsze mają pokrycie w rzeczywistości. Np. Nie wiem czy pozwolić facetowi na pocalowanie i przytulanie mnie jeśli to początek znajomości ale jeśli będę mu kazała czekać to może pomyśli ze go odrzucam? co myślicie?

Gość gość
19.52 a próbowałaś z dziewczynami? x sorry, ale dla mnie jesteś za brzydki jak na dziewczynę

Gość gość
19.51 ile razy jeszcze będziesz małpowal cudze wypowiedzi? Nie masz argumentów? Ha ha ha weź się za chłopaków lepiej :D z Ciebie juz nic nie będzie chloptasiu bez jaj :)

Gość gość
Ta książka to brednie dla kretynek.

Gość gość
Sorry, ale dla mnie jesteś za brzydka jak na faceta.

Gość gość
Np. Nie wiem czy pozwolić facetowi na pocalowanie i przytulanie mnie jeśli to początek znajomości ale jeśli będę mu kazała czekać to może pomyśli ze go odrzucam? co myślicie? mysle, ze faceci są rózni i nigdy nie wiesz co sobie pomysla- jeden ucieknie bo pomysli ze mu od razu nie dasz, inny zostanie bo będzie mu sie podobało ze nie dajesz od razu. Ode mnie uciekł facet , bo być może nie chciało mu sie długo czekać na seks- ale po co mi ktoś kto jest tylko tym zainteresowany, a nie mną?

Gość gość
Że jesteś niedojrzała i infantylna. Rób to co jest dla ciebie dobre.

Gość gość
19.56 Ha ha ha weź się za dziewczyny lepiej smiech.gif z ciebie już nic nie będzie narcystyczna pusta królewno z drewna z przerośniętym ego usmiech.gif

Gość gość
19.56 taa jasne. Jakoś życie pokazuje cos zupełnie innego. Wniosek jeden- mądra ksiazka.

Gość gość
Sorry, ale dla mnie jesteś za brzydka jak na faceta. xxxx tak, a w mieście mówią inaczej:D

Gość gość
19.56 Ha ha ha weź się za dziewczyny lepiej smiech.gif z ciebie już nic nie będzie narcystyczna pusta królewno z drewna z przerośniętym ego usmiech.gif x lepiej mieć przerośnięte ego niż niedorośnietego fioootka:).

Gość gość
Gazeta nie ucieka bo nie dostaje różowego cukierka. Ucieka gdy panna nie jest dość atrakcyjna. Zwłaszcza intelektualnie bez wyrazu.

Gość gość
"Mądra" książka dla egzaltowanych pensjonarek z rozumkiem rozwielitki.