Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytałam ksiazkę dlaczego mężczyźni kochający zołzy

Polecane posty

Gość gość
Możesz mi o********* Tyle w temacie. Gdybym cię brzydzila to już dawno znalazłbys sobie towarzystwo na twoim jakże wysokim i męskim poziomie a ty nadal tkwisz na forum dla bab udając dobra partie. Haha. Gdakasz jak baba która gardzisz. Brzydzisz totalnie. Idź sobie dzyndzla pomachaj w ramach swojej pasji życiowej.

Gość gość
To mogę stracić fajnego faceta tylko dlatego ze źle postapiłam. Nie przejmować się jak facet odejdzie bo nie dostał wszystko od razu? Itaka mu zależało tylko na jednym? x nie kotku, facetowi który marudzi ze jak sie nei dasz obmacać to pa... na pewno zalezy na tym zeby sie z toba ożenić na 2 randce..i na pewno jest fajny.

Gość gość
20.32 Wyjątkowo prymitywny wpis nawet jak na taką tępą krowę.

Gość gość
Nic mi się nie myli, obie jesteście jednako tępe, roszczeniowe i próżne. x ale my przynajmniej jesteśmy dwie, a ty biedny durniu jeden, sam, samotny

Gość gość
To chyba oczywiste że nie przyznasz mi racji. Prymitywny jesteś ty. Jesteś oblesny karlem mentalnym pozujacym na mężczyznę. Jedyne co potrafisz to p******ic jak baba. Oczywiście w znaczeniu przenośnym bo w dosłownym cienko przedziesz. Czujesz się jak ryba w wodzie wśród kobiet które uważasz za kretynki bo doskonale zdajesz sobie sprawę że w męskim gronie wyszedłbys na idiote. To mój ostatni wpis dla ciebie. C***o.

Gość gość
Wasza tępota wynika między innymi na wyciąganiu pseudowniosków.

Gość gość
Prymitywna jesteś ty. Jesteś obleśną karlicą mentalną pozujacą na kobietę. Jedyne co potrafisz to p******ic jak krowa. Oczywiście w znaczeniu przenośnym bo w dosłownym cienko przedziesz. Czujesz się jak ryba w wodzie wśród mężczyzn których uważasz za kretynów bo doskonale zdajesz sobie sprawę że w kobiecym gronie wyszłabyś na idiotkę. To mój ostatni wpis dla ciebie. Krowo.

Gość gość
Znowu ten zyeb zaatakował

Gość gość
Idź possać kciuka fajfusie

Gość gość
Wasza tępota wynika między innymi na wyciąganiu pseudowniosków. x jesli już to polega, albo wynika z .... coś sie pogubiłeś mały

Gość gość
Znowu ta zy****a zaatakowała.

Gość gość
Czujesz się jak ryba w wodzie wśród mężczyzn których uważasz za kretynów x masz rację, dlatego tak długo i dobrze nam sie z toba gada:)

Gość gość
Idź possać kciuka fajfusko.

Gość gość
Najbardziej śmieszą postacie takie jak drwwniak który udaje kogoś na poziomie brzydzacy się kretynkami a wystarczy że takowa wypnie swą p**de i już zapomina o swoich poglądach. Żałosne :)

Gość gośćmad
Najlepiej to gonić króliczka :)

Gość gość
Czujesz się jak ryba w wodzie wśród kobiet które uważasz za kretynki x też masz rację

Gość gość
Czujesz się jak ryba w wodzie wśród kobiet które uważasz za kretynki x też masz rację x to super, może sie umówimy?

Gość gość
jesli już to polega, albo wynika z .... coś sie pogubiłeś mały x Najpierw przejrzyj swoje posty mała

Gość gość
idź possać kciuka fajfusko. x ale tylko twojego tygrysie

Gość gość
Najbardziej śmieszą postacie takie jak drewniaczka która udaje kogoś na poziomie brzydzaca się facetami nie postępującymi według jej roszczeń, a wystarczy że taki na nią gwizdnie i już zapomina o swoich poglądach. Żałosne usmiech.gif

Gość gość
to super, może sie umówimy? x Nie przepadam za próżnymi "księżniczkami" z przerośniętym ego.

Gość gość
jesli już to polega, albo wynika z .... coś sie pogubiłeś mały x Najpierw przejrzyj swoje posty mała x a ty słownik, przeczytaj jeszcze raz to swoje zdanie i pomysl gdzie ci sie rozjepał związek frazeologiczny

Gość gość
ale tylko twojego tygrysie x chciałabyś

Gość gość
Nie przepadam za próżnymi "księżniczkami" z przerośniętym ego. x ale ja lubie debili

Gość gość
a ty słownik, przeczytaj jeszcze raz to swoje zdanie i pomysl gdzie ci sie rozjepał związek frazeologiczny x znasz powiedzenie o belce w oku?

Gość gość
ale ja lubie debili x No to szukaj, będziecie do siebie pasować

Gość gość
ale tylko twojego tygrysie x chciałabyś x tak , jesteś tak durny, ze aż mnie to podnieca

Gość gość
ale ja lubie debili x No to szukaj, będziecie do siebie pasować x już znalazłam, jesteś idealny

Gość gość
tak , jesteś tak durny, ze aż mnie to podnieca x durną łatwo podniecić

Gość gość
już znalazłam, jesteś idealny x Tylko ci się tak wydaje w tym ptasim móżdżku. Szukaj dalej, swój do swojego ciągnie.