Gość gość Napisano Listopad 1, 2018 Cześć dziewczyny, ostatnio zauważyłam na wzgórku łonowym takie wybrzuszenie, coś w rodzaju guzka, jakby pod skórą coś było... Dokładniej znajduje się to nad wargami sromowymi (gdzieś tam 2,5cm od warg sromowych) tak lekko po lewej stronie, ale nie przy samym udzie. Zasłaniaja to odrobinę włosy łonowe, których nie gole, żeby sobie przypadkiem nie podrażnić, tylko czasami przycinam nożyczkami więc wątpię, że to jakieś podrażnienie. Wydaje mi się że mam to gdzieś może z 1 tydzień? Około 2 tygodnie? Sama nie wiem, ale coś koło tego. Nie boli mnie jakoś bardzo gdy to naciskam, ale jest to troszkę nieprzyjemne uczucie. Dzisiaj zaczęłam to tak ściskać z każdej strony i nagle zauważyłam, że wyszła z tego taka żółtawa ropa, więc zaczęłam wyciskać dalej, a na końcu wycisnęła się trochę krew. Mam wrażenie jakby po tym ten guzek się zmniejszył no, ale jednak nadal on jest. Naprawdę się boję, ta ropa, a po niej krew nie wiem czy to dobry znak. Dodam, że mam 15 lat i nie współżyłam jeszcze z nimi. Proszę, jeśli ktoś się na tym zna i domyśla się kto to może być, to bardzo proszę o informację i rady, bo nie wiem co to może być i co robić, a już trochę odchodzę od zmysłów, bo nigdy jeszcze czegoś takiego nie miałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach