Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłuszynka z Podkovy i jej na gamtri łowy.

Polecane posty

Gość gość
Wyskoczyła mi w proponowanych na yt dziewczyna o nicku MakeupJunkieG Czy ona choruje na to samo co Bogu? x spadaj sie raklamowac gdzie indziej, nikt nie bedzie wchodzil na twoj nudny kanal jelopie

Gość gość
Nie, ona ma coś zupełnie innego. To jakiś rodzaj karłowatości, ale chyba nie do końca zdiagnozowany.

Gość gość
Szczerze? :D Stanisław Lem miał rację, dopóki nie odkryłam internetu (tutaj insta stories) naprawdę ludzilam si, że Bogu nie jest skończonym trepem. Boże wybacz mi, że watpilam we własną intuicję :D kretyn skończony, jej mąż tak samo.

Gość gość
Jeździła z tym gòwnem po klatce schodowej?

Gość gość
No to miał Bartuś sprzątanie g****a z wózka

Gość gość
gość dziś No to miał Bartuś sprzątanie g****a z wózka X Ale Bogusia nie powiedziałaby, że Bartek ma przy niej więcej zajęć niż przy normalnej kobiecie :D

Gość gość
Zapraszamy na odsysanie podbródka (temat), tam więcej ludzi !

Gość gość
gość wczoraj Skonczony debil z ciebie...jest tyle osob ile trzeba, po co ten rynsztok ma znaleźć temat?

Gość gość
Sądząc po twoim słownictwie, sama jesteś rynsztokiem. Poziom "odsysania podbródka" jest tak niski, że piszą tam wyłącznie 3 osoby, które spijają sobie z dzióbków. Jedna pisze fajnie, reszta mędzi.

Gość gość
Chodzi mi o osoby, które umyślnie doprowadzają do kasowania tematów. Daleko mi do rynsztoku...nazwałam rzeczy po imieniu, poniewaz nie reklamuje sie specjalnie 'ukrytego' tematu, ale jak tam uważasz.

Gość gość
x

Gość gość
Cisza tutaj, chodźcie na odsysanie podbródka pisać

Gość gość

Usuną   wam   to

Gość Bartoromeło
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Usuną   wam   to

Podoba ci się ten tytuł topiku... Mnie też.

Gość Fuksja

Kiedyś Bogusia, pomimo swojej choroby i tuszy,  wyglądała dziewczęco. Może był to kicz, może przypominała osiedlową karynę, Ale było to dziewczęce. Potem miała efekt babci Bartka. Niby jeszcze przed 30, a zaczęła się ciężej malować, zmieniła niekorzystnie fryzurę, doszły okulary i te ubrania, o które osiedlowe Grażyny walczą w lumpeksach. Dało to bardzo babciny, aczkolwiek domowy look. Ostatnio jednak wygląda tragicznie. Mam wrażenie, że robi się na lesbijkę feministkę. Chyba przez swoją tuszę robi się coraz bardziej męska, nonszalancko zaczesuje sierść alfa, brakuje tylko żeby sobie wygoliła jedną część włosów. W dodatku te tęczowe kolory ubrań i makijażu.

Dla mnie to teraz taka stereotypowa męska lesbijka. W tych neonowych stylizacjach i teatralnych makijażach widzę ją pośród drag queen i gejów przyodzianych w pawie piórka na paradzie równości. Jak tak sobie jedzie na jakiejś platformie, otoczona tańczącymi lesbijami przebranymi za nosorożce i trzyma w ręku transparent z napisem "Równość dla lesbijek z niepełnosprawnością. Moja płeć, mój wybór. Koniec z patriarchatem". A wokół niej, w rytm "I will survive" wije się Daria całując kolorowego indora i demonstrując radość z tego, że Bogusia wyszła z szafy i przyznała się do swojej orientacji. Z tym, że musiałaby być to szafa minimum ośmiodrzwiowa, aby kruszynka się tam zmieściła

Gość Kkkkkk

Bogu przypomina ci lesbijkę? Wylizałabyś jej pieroga?

Gość 🤮🤮🤮

Psiapsi wyliże jak przebije się przez wiadomo co 🤢

Gość Anioł

Do placy lodacy!!!

Dnia 2.11.2018 o 12:00, Gość gość napisał:

Kochane, wpisujemy miasta i liczbę posiadanych paletek 😛

... zdechłam z tego komentarza 

Gość fan pimpka

Kolejny wątek o Aniele na resorach?